Русата Златка отново в бизнеса

The Cotton Club отново посрещна ценителите на женската красота, на второто издание на конкурса “Miss Cotton Club” за месец март. Сред присъстващите беше и Златка Райкова, която напоследък беше изчезнала от общественото пространство.

Обратно в новината

Коментари - Русата Златка отново в бизнеса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Na tova sushtestvo mu se plashta da pravi drugi neshta, ne da govori. Taka che molq vi se spestete ni verbalnata diariq!

Krimena ti si muz i to G.A.Y......

пак ли е работещо момиче ?

п.с.Поздравявам въвеждането на транслитерирането на коментарите.Прекрасно!!Браво на dir.bg

Стига вече с тия Златки.Толкова ли няма стойностни хора,за които да пишете.Пък макар и посмъртно.Отиват си добри актьори,режисьори,учени.За тях нищо,само за тези патки пишете.Възмутена съм!!

Ужас...

С тези писарски ръкавелки къде е тръгнала..

Миличката, а досега сигурно трупаше начален капитал.

Какво толкова и се кефят на тази Златка? Да вземат да я изкъпят, да и махнат грима и да видят какво има отдолу...

много е готинаа !

смешен конкурс, 5 моми4ета и само 2 кръга, бях там - пълна порнография

Какъв е бизнесът на русата Златка? :)))

"цоттон цуб"означава бели дрехи и фине мусиц,този тук е някаква пародя,която е ново потварждение за класата на софя и страната ни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

такива нещо сам слушал за тази, че....настрахвам :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе вие сте луди. каде се е появила, на конкурс и вече какво станало! махнете я тази!отврат е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

пълен смях беше *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

милата колко време не са я виждали . то цял век направо . . била се появила пак ами то много важно ! никой не се е затъжил за ния

Как така, новинта е хубава. Бизнеса се възражда, разкриват се нови работни места.

най-вероятно мнението ще е изтрито, но... В кой бизнес е отново-порно?

ас,мени,ни ми е ясну дали сащиствува идин тук ф дира дету да ни мо е ясну чи златка е ниоспориму балг:мерилън монрое....златка е идин заваршин поп-идол,,коиту е вазседнал поп-нибосклона и е углавил гилдята на шов-биза в бг...сафсем скору ши са оверите кугату тази голден ладъ са нарди заедну сас наъ-фамоус пеопле фаф уса спот-лите.......вируятну и самата жорналиска патрашкува вечи 100-кратну е станала пишман чи захапа ,пуруга и ухули така убилну-злубарски,златито....патрашкува -остата и е фмирисана на ентиликтоални икзотични миризми ...и ..зловоня......патрашкува е уснувопологник на патрашкувизма в бг....люба колезич е другата -патрашкува.....саму устана и алис краичева да са фключи фаф патрашкувизма,коиту утрича ;плюе,хули...и би покачил на ешафот и клада новуто,напредничавото-иминно-златка,зара,,,маря...прислава...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Eеее, пич, ти се оля вече..... много ми беше забавен, ама вече не се четеш от измислени правописни грешки:(