Мария Илиева представи новата си любимка

Под светлините на мощните прожектори и погледите на развълнувани фенове, приятели и журналисти, младата певица Mona направи своя сценичен дебют.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева представи новата си любимка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

супееер наи накрая

Стар Академи беше многоуспешно шоу , нямам представа защо не го организират отново - интересно с талантливи и интелегентни деца , от които наистена младото поколение може да научи нещо , а не сегашните простотии , които многомалко хора гледат.

аз пък доста се чудих какво е това идиотско име Мопа, а то било Мона, за чий го пишете на латиница?

Супер чаровно и талантливо момиче е. Песента не блести с кой знае каква оригиналност и видео реализация, но поне е свежа глътка от заливащите ни посредствени чалгарки. Успех и късмет на Мона.

ЪЪЪ БОЗА!

боза....

Най-после нещо различно, това момиче е наистина талантливо и ще стигне много далече

пак са крали от чужбина-тя клипчета ги знам.а модата на аврил лавигне вече мина.посредствена песен и наистина,да бяха помислили нещо по-оригинално като клип.ама като бг рока няма какво да предложи,ще се хванат за чалгата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много хубаво пее но май доста рано е започнало да се лигави малко по скромно докажи се първо да не забравя че "скромноста краси човека"

Но не я продава

нищо ново не е - визията на Аврил Лавин в БГ вариант и добре познатите песньовки на Графчето. Това е. Не е лошо, но не е ново и свежо определено.

дано да успее хубава песен ,ХУБАВА МЕЛОДИЯ,изпълнителката е дете ,но това е добре защото посланието на песента Е правилно и актуално и дано и други деца го възприемат и осъзнаят БРАВО,УСПЕХ

за пръв път от комунизма насам виждам нещо качествено българско в музика, което може да пробие навън. стига да не се опорочи бързо бързо

Трябваха ми точно 15 секунди, за да я спра тая песен!

Хубаво, хубаво, ама Мария най-сетне да ми се обади! Каза ми вчера -"Как си..."? - добре съм, ама трябва да се работи!

Уау! МONA е страхотна!!! Уникално яка песен и уникално готино видео!!! Давай, момиче!!! Страшна си! :):):)

Вокалът и парчето- много обикновенно и посредствено. Хубава външност, не лоши гласови данни , но за друг стил (не рок!), с нищо не запомняща се мелодия и липсата на понятието "грабна ме". Барабаниста, уви, по-атрактивен от вокалистката. Може групата да е добра и да свири добре, но нещо "откритието" куца. Няма го "живеца" в парчето и изпълнителката. Като цяло ниво "гаражно", а не професионално изпипано - като аранжимент, визия и постройка на парчето. Или трябва да се направи нещо по-сериозно и смислено, или няма нужда Амебата и М.Илиева да си губят парите и времето в това момиченце. Стартът винаги трябва да е силен и сериозен, иначе няма никой да те забележи.

Съгласен съм, не съм хейтър и на фона на чалгата у нас е добре, но няма живец тук

нещо ново - браво - много ми харесва

гордея се с теб да знаеш))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това кадър от "Планетата на маймуните" ли е ?

Супер песен и мацката също, но клипа малко ме подразни. Като е толкова над "чалга девойките" защо се заяжда с тях? Някак си щеше да е по-готино, ако не им обръщаше внимание, вместо да им прави кофти номера. Така нивото на героинята в клипа пада и е не много по-високо от на чалгарките.

Това е май момичето от Силистра, което се появи на Мюзик Айдъл преди време, но незнайно защо го отрязаха.. май Монислава се казваше? Ако е тя, ще се добре да се развива, защото беше талантлива.

"собственикът на София мюзик Ентерпрайзис и откривател на Mona Иван Несторов-Амебата" Какъв откивател е тоя тупан бе. Мона беше на кастингите на мюзик айдъл 2. Още тогава девойката показа че може да пее http://vbox7.com/play:65ecdeb8

Много радваща, се следя нови изяви, евалата на момичето :))

ЧАРОВНИЦА И ТО ТАЛАНТЛИВА ! И ПЕСНИЧКАТА МЕ КЕФИ , МНОГО АНТИЧАЛГА ! БРАВО ! УСПЕХ !

Страхотия! Още едно гладно гърло ще започне да тропа по вратите на фирмите в търсене на спонсори за следващият сингъл...

Спокойно, във вашето село няма да дойде да тропа по вратите! Браво на Мона! Имах нужда от нещо свежо )