Класирането на Миро - близко до провала на Красимир Аврамов

Във втория полуфинал на Евровизия 2010 България се класира на 15-то място от общо 17 държави.

Обратно в новината

Коментари - Класирането на Миро - близко до провала на Красимир Аврамов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пЪК питам:"Защо, аджеба, трябва да има хит?" Евровизия е конкурс за млади таланти,музикално шоу един вид. В България му гледаме като на международна олимпиада и се сърдим на субективното оценяване. Пак казвам, успех в България не се равнява на успех в чужбина.

До BG+ ще прощаваш,но неуместен е коментарът ти относно недопускането на гей обществото до този конкурс!!!Интересно ми е как би коментирал сръбското недоразумение-травестит???Който дори се е класирал доста напред? Относно Миро:СУПЕР БЕШЕ!БЛАГОДАРИМ ТИ ОТ СЪРЦЕ!

ПРИ ЕДНО ПРЕДАВАНЕ ЕТИЕН КАЗА,ЧЕ Е УЧАСТВАЛ И ПЕЧЕЛИЛ ЕВРОВИЗИЯ ПРЕДИ ГОДИНИ! ЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ ЕДНО ПРЕДАВАНЕ ЗА ТОВА И ДА ИЗЛЪЧАТ ТАЗИ ПЕСЕН! ЛЮБОПИТЕН СЪМ ЗА КОМЕНТАРИТЕ - ТОГАВА БЪЛГАРИЯ БЕШЕ СОЦ.

Краси е с много по положително излъчване от Миро, топло и благородно. И за разлика от Миро е истински талант. Нямаше подкрепа , иначе щеше да мине много по напред. Миро е посредствен, комерсиален певец, който само в БГ може да се хареса, но не и по света. Дано го е разбрал.

Струва ми се, че докато хореографията на нашето изпълнение беше много подобрена в сравнение с първоначалните варианти (сравнете само с кичозните пеперудки на Белорусия...), но е направена грешка с костюма и фризурата на Миро - изгубена е непосредствеността - трябваше нещо съвсем лежерно, свободно, една бяла ветрееща се риза, както в някои от клиповете. Всеки детайл има значение. Според мен същата грешка беше направена и преди с песента на Deep zone - Take me away - певицата я бяха натъкмили с една дълга тежка рокля, а тя пееше една закачлива предизвикателна песничка. Mежду другото онази песен, която също не се класира за финал, се чуваше после по много европейски радиа , по магазини, явно никак не беше лоша. Не се косете, и не оплювайте Миро. Минава ми през ума и, че ако имахме един дует като Каризма, щяхме да имаме повече шанс, може би...

След Краси Аврамов и сега с Миро, журито даде да се разбере, че гей-лобито не вирее там. Друго си е в БГ, където всички педерасти и чалгаджийско-мутренски певачки са на върха.

Миро е страхотен певец! Каквото и да говорите прави страхотни парчета, както и това за Евровизия. Това, че не стигна по нагоре....голяма работа! Само Евровизия ни е кусура на нас....

Не знам защо се трошат пари за някакво мероприятие стил ретро телвизия ГДР с предизвестен край. При това две години изпращаме някакви същества с неопределен пол.

МИРО БЕШЕ СТРАХОТЕН! ЧУДЕСНА ПЕСЕН, ЯКО ИЗПЪЛНЕНИЕ. ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВИ БЪЛГАРИЯ.

Ей, големи разбирачи се извъдихте! Важното е, че е участвал! Кой е казал, че трябва непременно да се спечели първо място - нали това е конкурс за млади, а не утвърдени изпълнители! Песента е мелодична и приятна за ухото - какво искате! Напишете и изпълнете вие песен, която да удовлетворява всички вкусове и изисквания!

Мирчо, ама миро неутвърден изпълнител ли е? Караш ни да напишем песен, но не сме композитори, а песента се пише за нас, Мирчо. Щото според теб за да пътуваш със самолет ти Мирчо, трябва сам да си направиш самолет. Глупаво говориш, но Бог да те закриля.

миро пя и се представи на ниво, момчето даде мах. от себе си и затова гласувах за него 2 пати!!! за саяление конкурса се е преварнал в игра и манипулаця. за сравнение с красимир аврамов не може и да става дума, миналата година красимир аврамов беше потрес!!! благодаря ти миро, за мен ти беше класа и аз харесвам твоята песен!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Миро е самовлюбен човек, не уважава постигнатото от другите, оплю победителя от миналата година и нито за миг не посочи поне една своя слаба черта. Не мога да го уважавам.

Коментар за Тео: А Азарбейджан какво общо има с Евровизия?

Миро се представи добре, положи огромни усилия, беше нахендрен от топ експерти да представя България, сам си написа песента, ние сме много непризнателен народ. Жалко за Миро, сега енергично го плюе народа за труда му. Да не би сам да е искал да иде на Евровизия? Организацията на гласуването бе под всякаква критика. Аз сам в една от страните, коите се класират директно за финала и затова местната телевизия не излъчи изобщо втория полуфинал. търсих като луда номера за гласуване - в нета, но не! Попаднах на номера за Англия, явно там българската колония е най-организирана.На шибания сайт на Евровизия нищо не може да се прочете, защото е направен черен на розови петна и информацията е наредена сякаш на дълъг древен папирус, нищо не се вижда. Какво им пречи да сложат на челно място номерата за гласуване на всички участнички? Политически вот, турската песен пет пари не струва, но е втора. Нито ще си я затананикам, нито бих я потърсила в нета да я слушам. Азърбейджан, Германия, Франция и Испания и Гърция ставаха. Това е, работете по ПР-а, всеки българин, където и да се намира. Да се поучим от циганите - стане ли нещо с циганин скача цялата махала да го защити.

добре де! научете се правилно да пишете, да му се не види!!!! азербаиджан!!!!!!!

Миро се представи добре, положи огромни усилия, беше нахендрен от топ експерти да представя България, сам си написа песента, ние сме много непризнателен народ. Жалко за Миро, сега енергично го плюе народа за труда му. Да не би сам да е искал да иде на Евровизия?

Имам светлите подозрения кой ще бъде следващата година - оня с ИКЕБАНАТА!

Не, не позна. Графа ще бъде. Той е другия, заради когото се правят конкурси и е абониран за наградите/все пак вава и тате имат звукозаписна компания/, затова ще бъде подкрепен от музикантите.

Миро, както винаги си пя добре. И песента не беше от най-лошите. Просто гласовете извън Булгария, които гласуват за българското са малко. Вземете колко турци живеят в Германия и Австрия - техните гласове се броят за турската песен. А с това, как си уреждаме държавата, нямаме шанс да сме симпатични на други нации, че да гласуват за Миро. Т.е. това е отношение към странат6а ни, за което трябва да се сърдим на себе си.

Този младеж Миро, няма ли си мениджъри и редактори?! С този палячовски вид на какво може да разчита?

Но за мен песента на Миро е много банална, а визията му отчайващо демоде и изобщо цялото му представяне...

Да успееш в Европа не е лесно. Първото изискване е да не забравяш от къде идваш. И после идва таланта. Малко по-самобитно и по-скромно, по-непринудено естествено. Аз видях един клип на тая песен. То е простотия, две момчета натискат едно момиче и това се развива на скъп декор и барокови фасади, порнографска простотия. Такива в Европа се продават само на ограничен кръг от манияци. Покажете малко по-нормална българска среда, по-нормални хора. Уверявам се че в България тия манияци владеят културата и управия няма.

на евровизия трябва да се представят по- млади и не толкова известни имена .И най-голямо значение има , да се сеобразим с мнението на останалата публика ,не само какво на нас ни се харесва ,а какво на Тях ще се ....направих допитване до различни възрастови и национални групи ,всеОбщото неодобрени в песента на Миро е в многото ООООООО,мен лично не ме дразни ,но чужденците -Да.

с вашето мнение.Българите не могат да усетят печелившия начин за много неща от живота.Дори не мога да застанат единодушно зад нищо,все критикуват,Не сме узрели за никаква победа и повредата е във всички нас,не е само в Миро или който и друг да е.На мен Миро ми харесва,но знам че песента не е за победител,нали и други трябва да я харесат в Европа.

Тъпо е Миро да оправдава провала с вота и с това, че са променили регламента само, за да попречат на неговата песен да стигне до финал. Трябва да умееш да губиш с достойнство. Все пак в България регламента за избор на песен, която да изпратим на Евровизия, се промени само и единствено заради Миро, така, че оправданието му е жалко. Музикаланата ни гилдия и спонсорите и бяха решили, че точно той трябваше да отиде в Осло. Това, че тук той се състезаваше със себе си е простотия и не му дава основание да си мисли, че и другите народи трябва да се съобразяват с егото му. Да разчиташ и да се оправдаваш с вота на комшии е ужасно смешно.

От коментарите проличава и една много гадна черта на българина - самозаблудата че по- по- най-. А всеки който не е съгласен е мърморко, критикар, чалгаджия и т.н. Хора вижте резултата. Срещу Кр. Аврамов работиха всички и той се провали. За Миро го бутаха всички и пак се провали. При това положение, според мен лично Кр. Аврамов се е представил по-добре. Евровизия промени правилата за да се опита да отговори на гласуването по съседски и явно има успех. БНТ промени правилата за да се изпрати поредния храненик. И какво, Миро беше служебно избран, не беше важно какво ще пее, но важното е че ще пее той. От изпълнените от него песни, спечели написаната от него, да не се помисли някой че е изпълнил другите лошо... Написах и по-долу вижте в тубата клиповете, вижте Лена Майер има над 14 млн. показвания, вижте и Миро с няколко хиляди. И още нещо в заключение, всеки който смята че конкурса трябва да се спечели от нация, а не от най-добра песен не е наред. А за песента победител, много по-хубава е от тази на Миро, нещо което явно се споделя и от повечето европейци.

мен супер мн ме изкефи песента,ама нямаше кои да гласува за нас,малшанс.поне беше по-добре от миналата година,мноооого по-добре :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хора престанете да изпращате гейзери в този конкурс ,че ще помислят че тука всичко мъжко е такова.

НЕ РАЗБИРАМ КАКВО ОБЩО ИМА ХОМОФОБИЯТА НА ПСЕВДОМЪЖКАРИТЕ-БЪЛГАРИ С ПОРЕДНИЯ ПРОВАЛ В ЕВРОВИЗИЯ?!

МНОГО МИ ХАРЕСВАТ И ДВАМАТА ИЗПЪЛНИТЕЛИ-МИРО И КРАСИ АВРАМОВ,НО ИЗБОРЪТ НА ПЕСНИТЕ НЕ Е ДОБЪР.ЖАЛКО!

Бих искала само да напомня, че миналата година Красимир Аврамов беше нападан от всички бг "звезди", включително и Миро, който каза, че бил бездарен, а песента ужасна. Но те, и двамата явно получават еднакви позиции! Никога не знаеш какво ще те застигне, а даже доста често, точно това, което самия ти критикуваш... Не трябваше толкова да се надува, защото ето, че и той е на същото дередже...

Само не разбрах Турция какво общо има с Евровизия?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Разтягат се на 2 континента, за да може и Израел да участва :) хихиих

ами една малка част от турция е в европа.... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма смисъл от злоба.На втория полуфинал,нямаше кой да гласува за него.На първия имаше повече балкански страни и повече възможности за финал.Но на втория-Грузия,Азърбейжан,Турция,Армения,Израел -за нас беше абсурд.Въпреки ,че песните на Грузия и Азърбейжан бяха почти идентични,но дори и силно изпълнени,пак не се класираха в челните места.Колкото за Миро,той наистина има хубави песни,а за конкурса специално се писаха,избираха,но явно това можем.Да бяха написали по-добра песен.Но не е само песента.Голямата четворка върти парите и този път трябваше да останат в някой от тях.Така ,че не е само до хубава песен,промениха и регламента- 50 %от публика и 50% от жури.При всички случаи беше предрешено,като победителката не беше с най-доброто.

Крайно време е пратим чалгаджиите на тоя конкурс, ако не друго ще се друса публиката, веселба ще има безконечна. Ще покажат коси, дупета, силикон и прочие и света ще види каква музика има България. Което си е факт, си е факт.

Подкрепям, въпреки, че не харесвам чалга. След като всичко друго е бездарно дай да видим какво ще стане ако изпратим бат Милко :)

Смятам, че докато БНТ продължават да лансират лигави бози и смешни костюми, така ще е. Миро определено може да пее, но стила му е лигав, а песента, която представи, беше ужасна. Защо никой не обърне внимание на класциите на VH1 за най-добри песни спечелили "Евровизия". На второ място след "АББА" бяхла "Лорди". Там нямаше политически вот. Може би, защото на хората им е писнало да слушат лигави, завучащи по един и същ начин песни. Защо не се поканят едни "Д2" например, котио в последно време правят доста стойностен рок.

Абсолютно си прав.Ние трябва да погледнем истината,такава каквато е -не печелим музикални конкурси просто защото няма какво да предложим.В музикално отношение сме изключително изостанали-рап мотиви,хип-хоп,лигава естрада такива неща в Европа вече никой не слуша-сякаш 90-те години тук въобще не са свършвали.Сравнете музиката,която се излъчва по българските музикални канали и МTV и VH1 и ще видите,че музикалните вкусове на мнозинството българи значително се различават от тези на съвременните европейски младежи.Ходил съм по различни места в Европа-и в Италия,Германия,Австрия,Чехия и навсякъде ми е правило впечатление какво се слуша.много рок,джаз,по твърди неща,а тук се лансира едни и същи неща...за чалгата да не говорим.Айде в София има някакво развитие-клубове,пино барове,но за провинцията да не говорим,пълна скръб-"кебапчийница" във всяко отношение.Така че не сме за такива конкурси-прекалено сме провинциални за такива участия..Това е положението-със "Шоуто" на Слави и множеството Мюзик айдъли сами сме се натикали в положението на културна провинция на Европа.Като им гледам сериалите даже турците изглеждат по-модерни от нас.Така че няма за какво да говориме....

Много измислен конкурс.Направо смях в залата.Гледах го по един от каналите в Англия и коментатора беше абсолютно точен в предсказанията си коя страна за кой ще гласува.Бившите съветски републики си гласуваха за други бивши такива,както о бившите юго републики.Да паднеш от смях просто.Миро си е добър певец.Няма нужда да се доказва.

Ей, много подкрепящи Миро тука, обаче явно изобщо не са в час какво е модерно по света. Ми то така е - като се живее в чалгарската реалност на измисления български шоубизнес, какво друго да се очаква. Естествено е, че Миро щеше да се провали с досадната си песен ("О-ооо-ооо!") и с визията си на съветски космонавт-гей, която демонстрира на Евровизия. За намазаните му с гнусна мас "балетисти", които го опипваха изобщо няма да говоря. Супер изтъркано, супер демоде, и супер зле! Много ми е интересно какво очаквате. Вижте песента, която спечели. Знаете ли защо масово в Западна Европа гласуваха за нея. Ами защото я изпя едно обикновено момиче, което беше облечено с прибрана, стилна черна рокля, а не се опитваше да се прави на много интересна. Беше естествена, а не намазана със сто тона гел, пудра и грим. Ако Миро смяташе, че с тази досадна песен и смехотворна гейска визия ще види финал, значи изобщо няма идея какво се търси в Европа, а и по света. На хората им писна от фалша на разни измислени "звезди". Айде холан!

Много точно го каза. Ама нашите тъпанари не искат да разберат, че Миро независимо, че не пее лошо, не заслужаваше да ходи на финал.

абее.. земи се гръмни,, бе ..! Германия спечели, зашото тя беше подпомогнала най-много (финансово) евровизия .. всичко е игра .. тук въобще не става въпрос за истински талант и присъствие ..

Германия винаги е била един от големите платци в Евровизия и по твоята логика би трябвало винаги /или поне всяка четвърта година/ да печели. Да не забравяме, че точно Германия миналата година беше на последно място с още две държави.

На мен също ми харесва немската песен, много повече от тая на Спиро

Писаното за Миро си е съвсем верно,но...за Леночката не съм съгласен.Тя е продукт на мазния клоун Щефан Рааб,който ще отмъкне и лъвския пай от "голямото откритие" на тазгодишния конкурс. Момиченцето е подходящо и като пеене и като визия за някоя училищна вечеринка и дотам.Рааб успя да пробута един фалшив образ на непретенциозна и манипулируема публика.Образът на сладката малка девойка, невинно напяваща си проста /в пълния смисъл на думата/ песничка.И да внуши на тинейджъра-потребител,/както и на дядо му/,че това може да бъде самият той,който довчера е пял само на приятелите си в училище. Без да познава и нотите или да е учил каквото и да е-пеене,танци и т.н. аматьорът може да победи професионалиста ,доре и пеейки фалшиво на смешен английски... Момиченцето се оказа не чак толкова невинно след като цъфнаха някои клипове,но това придаде по-пикантен вкус на забъркания от хитреца буламач. Иначе песента с нищо не беше повече от Мировата,че даже и като текст беше съвършено глупава-особено с това за боядисаните нокти на краката,но кой ти гледа такива подробности. Важното е,че става за подскачане и тананикане...до следващия голяяям хит.Може би на следващия конкурс е най-добре да иде Икебаната...

за хубавите песни няма значение дали са на 1-в0 или на 101-во място. ако си слушал лена пя фалшиво и само се друсаше в някакав такт. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Победата на Краси Аврамов е все едно на състезание да изпратим куц кон. Хората са инвестирали в състезателни коне, които са расови, бързи, добре изглеждащи и т.н., а ние ще изпращаме нещо, което накуцва. Това дори не е и посредственост, защото ако бе такава, тя щеше да мине незабелязано, а това бе вой, съчетан с легенда за тенор алтино и четири октави. Лошото е, че ще отиде в Москва и ще ги изговори всичките тези неща. А хората слушат. Не е като да ти повярват, щото така си го казал. Това изпълнение на Краси Аврамов ме върна във времето, когато така наречените добре облечени бизнесмени ходеха с черни кожени якета. Не знам как да обясня петте пъти повече гласове от втория в класирането. Аз не вярвам, че това е вотът на същите тези хора, които гласуваха за Стоян и Елица. Тогава и аз участвах в Евровизия и знаех, че ще спечелят Стоян и Елица. Бях щастлив и се радвах, че спечелиха те, защото правят нещо уникално и знаех, че България ще бъде представена добре. Не възразих и когато се класираха Дийп зоун, защото Йоана изглежда добре и пее прилично. А сега какво е посланието, което пращаме в Европа? То е супер странно. Едно е, когато политиците ни се изпускат и губим милиарди европари. Мога да го изтърпя, защото вътрешно съм подготвен за него демокрацията ни е само на 20 години и политиците ни все още се учат какво значи да си политик, да преговаряш и т.н. Колкото и да са маскари, те не са подготвени маскари. Но що се отнася до култура, не мога да го преглътна. Ние имаме хилядолетна история, културата ни е едно от нещата, на които не може да се посяга. Имаме Валя Балканска, живеем на територията, където се е родил Орфей. Имаме страхотните гласове в оперното изкуство, имаме спортни постижения Бербатов, Албена Денкова и Максим (каквото и да си кажем, те са шампиони). Що за визитка ще бъде: Краси Аврамов тире България. Ами, не искам това да ни бъде визитката. Развълнуван съм като българин, не само като артист. Може да имаме цигани, които просят по Европа, и може да сме известни като тъмни балкански субекти, но нищо по-тъмно балканско от този субект, който някак си е докоснал нещо, което не му принадлежи като възможност. Някой му го подари това и аз не знам кой е. Ще си хвърля телевизора през май и ще помоля моите приятели да не ми съобщават какво се случва на Евровизия. По-скоро бих се съгласил да съм от Украйна и да ни представя онзи травестит от миналата година, който пее Айн, цвай, драй, но в него има чувство за хумор. При него е шоуто на всяка цена, присмех над себе си, над всичко. Що за чувство за хумор проявява нашият?! Цяла нощ мислех дали не реагирам твърде емоционално и помислих за семейството на този човек. Какво ще бъде, когато майка му го прочете, какво ще е, когато брат му го прочете? Все пак сме хора. Колкото и да имам симпатия към тях и към него, нека той да ни забавлява, но от територията на България. Да прави клипове, концерти. Ако има публика, тя да ходи на тези концерти, да има творчески успехи. Но не искам този човек да се потупва като Бай Ганьо по гърдите и да говори: Аз съм Булгаристан, Булгаристан и имам четири октави и съм тенор алтино! Пратихме Бай Ганьо, който се прибра от Чикаго или оттам, където и да беше. Това е мутровщина. Някой му я подари тази победа. Мечтая музикалната гилдия да се обедини, каквито и да сме, все пак има читави между нас. Може да не сме най-великите, но имаме музикално образование. Да направим един балотаж и да видим какви са тези над 50 процента вот. Дори Стоян и Елица не спечелиха толкова убедително. А те бяха толкова категорични победители, че повече от това не се сещам. Онзи ден с колеги вместо да си разказваме вицове, си пускахме записи как Краси Аврамов се е представял на полуфинала и в шоуто на Азис. Смяхме се със сълзи. Този чех с тоалетната се оказа лош пророк. Той ме възмути, но мога да го преглътна, защото зная, че има достойни неща, за които си струва, но те не са толкова очевидни. Съвсем различно е, когато някой ти натриса такъв човек, който трябва да представя българския вот. Сигурно има хора, които са гласували за Краси Аврамов. Това е кошмарен сън. Ще умра от срам. Очевидно е, че момчето не може да пее. Песента му е хубава. Ако отива заради визията, добре, но и това не е. Ето, Грузия тази година са с парчето Путин, върви си. Там има послание, чувство за хумор. А нашето послание какво е? Ние сме най-некадърните по света? Тези, които се явяват на кастингите по Мюзик айдъл, са в пъти над него.

Колко много "разбирачи "!! Сигурно един тон не могат да изпеят, ама - на !! Да се коментира !! Добра си е песента, добро беше и изпълнението !! Че поканете- Слави, Лили Иванова, Азис - те ще ви представят още по-достойно !! Неграмотници !! Лесно оплювате !! Срам!

Добре отворко! Явно ти ги разбираш повече.Кажи го на журито следващия път!

ООООООООО-оооооооооооооо-ОООООООООООО.... и така 2/3 от песента , Миро поне не пя фалшиво , а пък "Вода" д ане би случайно да я подкрепиха милионите бг гастарбайтери - просто хората я харесаха , а сега за хилядите мрънкащи българи гроздето е кисело.....конкурса бил слаб, не ставал и т.н. А и много ясно беше , че Германия ще спечели - я се замислете кой дава в момента парите в Европа...?

С тази песен нямахме никакъв шанс! Това го знаеха предварително 99% ог българите. Дори клакьорите на Миро не си вярваха, но поддържаха заблудата му.

1 безплатен съвет просто изпращаите нормални хора не си мислете,че като пратим геи и те ще се смелят над него :д

честно казано 'Ангел си ти' е пълна боза...Но също така самия конкурс е политическа история...вижда по това, че се пеят само тъпотии

аз гледах изпалнението на миро и не видях нищо от което да се срамувам. представи се на ниво, гласат му звучеше страхотно, не можете да зачеркнете таланта му просто така. аз не смятам, че резултата от този конкурс е реален показател за представянето ни. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

миро се представи отлично и достоiно! и доста по-професионално от така наречената певица от германия:) да , песента на миро като мелодия не бе наи-добрата, която тоi е пял, но да не забравяме , че ние сами си я избрахме и гласувахме:) този конкурс ме убеждава все повече, че не е за наи-добра песен , а е политически вот! ние когoто и да изратиме , едва ли някога ще ни оценят по достоiнство! миро, супер си, продалjavai да ни радваш! и да знаеш, че балгарите в чужбина или поне тези в скандинавските страни те подкрепиха!

Какво значи провалили се? Всеки който е отишъл на Евровизия и не е на 1во, 2ро или 3то място реално се води - провалил се. Всеки е отишъл да печели, но 1вото място едно. И не знам какво толкова се пените. И миналата година хвърчаха големи плюнки за Краси Аврамов. Евровизия не е кой знае какъв конкурс. Оказва се, че не точно състезание за песни ;) Конкурси за изпълнители има стотици. Направих си труда да чуя всички песни от финала. Повечето са трагични. Дори не можеш да си ги затананикаш или не искаш....

Браво,Миро!Лошите отзиви са само кристализирана злоба от вечно недоволните мърморковци на които даже и слънцето им е криво.Ти представи песента,себе си и България по най-добрият начин

Драга Бианке, как се е представил по най-добрия начин, мари, като е предпредпоследен. Аз не му завиждам, симпатизирам му и страшно много исках да бъде в челото. И според теб, той е успял да стори това. Добре, че ми каза да не се ядосвам. Тъй като още когато чух ресента бях сигурен, че с нея ще катастрофираме и не се излъгах. Но добре, че се появи ти да ме извадиш от заблудата ми. Браво!

Аз съм супер доволна, че Миро ни представи на Евровизия. Смятам, че той има качествата да бъде на челна позиция в подобен конкурс. Е,... и мен доста ме притесняваше това твърде дълго оооооооо- кане, но си мисля нали би трябвало да има екип до него, който да обръща внимание на подобни проблеми. Аз дори си мислих, че промяната в песента му ще е свързана с това, но не беше. Успех на Миро занапред. Ние те наблюдаваме....... :-) , а ти продължавай да ни радваш.