Жените пълнеят 4 пъти в живота

В живота на всяка жена има няколко периода, през които тя най-много рискува да натрупа излишни килограми. През това време тя трябва да проявява повишена бдителност, защото ако обемът на талията надвиши 88 см трябва вече да се говори не за излишни килограми, а за затлъстяване.

Обратно в новината

Коментари - Жените пълнеят 4 пъти в живота | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някои само веднъж, но завинаги. Ако е жена-full size е добре, но като видя някоя разплута женоария и ми призлява.

Я дами да си хапваме колкото ни е сладко,един е живота.Мъжете с бирените коремчета и тлъстините да не би да са по-хубави от нас.

Хайде стига с тази бременност! Не познавам майка, която след около година и половина да не си е възстановила теглото ... всъщност има такива случаи, но те са свързани с настъпили хормонални промени

Аз лично до преди да забременея винаги съм била по 46-48 кг. И по време на двете бременности качих по 20 кг - все в областта на талията и корема. Вече 3 год минаха след раждането на второто ми дете и все още имам 12 кг излишни, от които не мога и 1 кг да мръдна.

Да, а мъжете си пълнеят и без проблемни периоди.

Кой пък измисли този термин "обем на талията"?!?! Ало, редактора, казва се обиколка ...........

щом за грозофила челси се намери смелчак дерзаите жени !!!

Абе важно е наистина да се контролира човек,но тука е мястото да си кажем:А кой контролира дали е качествено това,което ядем?Дали млякото е от мляко,дали сиренето,кашкавала са от мляко?Месото ,каймата,брашното..всичко това качествено ли е,или е оцветено,или е с подобрители и цяла редица от "Е" та...

Абе то добре, че пълнеят, ама после забравят да отслабват. Повечето жени по улицата приличат на Джаба Хатянина.

а мъжете глътнали лоене топки, миришещи на под примесен с някакъв одеколон на които, несе знае какъв е бил аромата и се мислят за "мъжкари"

на под,или на теракот???

За жените не знам... Не се заглеждам. Обаче повечето български мъже определено изглеждат нелицеприятно... А и как миришат - особено през лятото.... И не дай си боже да си отворят устата... За лоените топки на корема и свинските бутове вместо крайници да не говорим.

е то значи през целя живот демеки на 20-з0-ч0-и 50 уяссссс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.