Политици и звезди заведоха децата си на училище

ВИП-родители заведоха дечицата си на първия учебен ден в Италианския лицей в Горна Баня.

Обратно в новината

Коментари - Политици и звезди заведоха децата си на училище | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тежко и горко на учителите в Италианския лицей - с тези "Вип" и "звездни" родители - горките даскали сигурно не смеят да шукнат. На отрочетата или само шестици и хвалби, или... лошо ги чака даскалите! ... Хехе... Неее, не искам да съм на тяхно място!

Злобари!Училището е най-доброто!Децата не са виновни за това.Няма друга такава база и толкова добри преподаватели!Ако детето ви беше се класирало за това у-ще - нямаше така да коментирате!

Не, изобщо не злобея. Нямам никакво желание детето мми да е в това училище. И едва ли някой нормален родител би искал. Между тези самодоволни деца на "випаджийски" родители... Че кой нормален човек ще иска да си прати детето там? А запитваш ли се ти, защо базата им е най-добрата? Защо ли пък? Сигурно е случайност, а - хаха:)

МНОГО ИНТЕРЕСНО КАК НА ВСЕКИ КОЙТО Е ВЪВ ВЛАСТА ДЕЦАТА СА МУ НАДАРЕНИ . НЕ СЪМ ЧУЛА ОТ ТЕЗИ НАДАРЕНИ ДЕЦА ДА СА СПЕЧЕЛИЛИ МЕДАЛИ НА ОЛИМПИАДА ИЛИ ОТ НЯКОИ ДРУГ КОНКУРС ДА СА СТАНАЛИ УЧЕНИ ИЛИ НЕЩО ДОБРО ЗА ДЪРЖАВАТА СЛЕД КАТО ВСИЧКИ ПЛАЩАМЕ С ДАНЪЦИ ТЕХНИТЕ ДЕЦА ДА СЕ ПОЛЗВАТ ОТ ВСИЧКИ ЕКСТРИ ОТ КОИТО НАИСТИНА УМНИ И ДОБРИ ДЕЦА В ДРУГИТЕ УЧИЛИЩА СА ЛИШЕНИ. НЕКА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА ИМ.

Випове какви випове срам за държавата.И моето дете тръгна на училище и се радвам ,че е в нормално училище ,а не при такива глезльовци ,от които нищо не става.Фидосова заряза Монтана сигурно се присмива на селските училища там.Нямам думи

От Ники и Влади единия не беше ли гей?И друг въпрос - Как се влиза да се учи в този лицей? Могат ли обикновенни деца да учат там или само на известни влизат?

Комунизмът си отива, ама друг път! Ако имаше по една червена връзка, идилията щеше да е пълна. Кой плаща за специалния статут на това държавно училище?

Nовини от този тип са срамни!Bтази развила себе си страна с 0%корупция/FN/ подобни училища няма!господи,каде отиваме?Cачувствам на всички мили бедни деца,чиито родители нямам идеа как сварзват 2-та края!

Еее, нека се радват децата! Но защо ни набутват изродените им родители по снимките!? Иначе, тея дето пискат за равенство - събудете се, равенството се натрапва от горните на долните за да мируват последните!

Боже,колко мъка има на този свят Боже ! Хора,не завиждайте толкова много. По голямата част от тези деца НАИСТИНА са по надарени от вашите,колкото и да ви е НЕПРИЯТНО да си го признаете ! Не знам колко от вас правят разлика че там има държавно и частно училище и ,че за държавното училище има изпит ? Накарайте детето си да се опита да го направи ,вижте резултата и тогава говорете ! Или май 'ГРОЗДЕТО Е КИСЕЛО ' ?

Нали това беше училището на " бившите богоизбрани" ??? Каква стана тя - и сегашните като предишните, това ли е демокрацията - "смяна на караула" - СТАНИ ДА СЕДНА....а то какъв ВИП е ЦЦ??? !!!

К'во е т'ва лицей?

Едно прекрасно училище с прекрасни деца и учители! Дано го последват и другите училище в материалната база, заниманията по интереси и прекрасната атмосфера! Ръководството не чака милостина от държавата, а търси спонсори, активно работи за името на училището и неговия просперитет! Това че злобните българи плюят и ТОВА УЧИЛИЩЕ, не ме учудва! Те плюят всичко и всички, а после се чудим че не ни върви! Бумерангът се връща... Успешна Нова учебна година!

По-добре пръв на село ( България ), отколкото последен в града ( в глобален аспект ). Погледнете снимките хора - какви ВИП, какви 5 стотинки? С пари можеш да си купиш всичко освен ум и възпитание!

живи и здрави дечицата на "звездните" родители!!! Само да попитам - ако не бяха "звездни" мама или тате щяха ли да учат в Италианския лицей? При соца, поне не ни ги навираха в очите, сега съвсем загубиха срам!!!

засто всички са тласти и с мазни лица? и предимно сас прости лица-интересно савпадение.

Децата не са виновни. Това е факт. Лошото е ,че заради тези,които ги делят от останалите деца и ги изолират в ''елитни'' училища ,ще ги доведат само до едно ,ще станат всичките- ''пази ,Боже,сляпо да прогледа'' - без образование,в маркови дрешки и скъпи коли ще вземат след време постовете на същите кратуни ,които сега ръковадат България. Ей затова всики които сме завършили истинските гимназии с истинското образование четем новините за България,ала одавна не сме в нея .. Амин!

Ако съм потомък на бивш убит /по-скоро заклан/ министър-председател, аз какво съм - политик, звезда или вече бита карта? Аз знам отговора, вас питам.....Въпросът, впрочем, е риторичен и само за размисъл. И от името на оцелелите в рода си ви моля - недейте повече да носите цветя на паметниците и на двамата......Някакси срамно и конфузно е, а?

минало незабравимо , само персонажите се променят

не знаех ,че коментара се проверива ,и тогава се побликуват. това знач че те работят за имидга на политичите ха ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

родителите,,звезди,, готвят и децата си за ,, звезди,,- каква е тази звездоманя?ама когато сланцето изгрее звездите изчезват- така е в природата

личи си че всичко е вразки в булгаря .само че по снимките разбирам че парви клас са не децата а политиците.честит 15 септември скапи политичи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Децата на новата олигархия.Времената се менят,нравите -не.А за непопулярните родители на другите деца ,нищо не се говори.Те са по-малко надарени.Ама че глупости.Там таксите какви са?

личи си че всичко е вразки в булгаря .само че по снимките разбирам че парви клас са не децата а политиците.честит 15 септември скапи политичи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ТЕЗИ МАЙ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ГЬОНСУРАТИ ДО СЕГА

Преди 15 години когато се опитаха да направят това училище " общодостъпно" направих най- голямата грешка като накарах дъщеря ми да кандидатства там.И понеже издържа така наречения "тест" и беше приета, обрекох детето си на кошмари. За нормални средно -статистически гражданин това училище е ужас. Заради снобарията на всичките останали ученици за 7 години имам чуството, че платих няколко колежа. Добре че не издържа изпитите след 7-ми клас за там. Никога не съм се радвала така на невзет изпит. Дъщеря ми вече е студентка по физика, благодарение на учителите от едно обикновено училище, където беше обградена от нормални хора с нормални проблеми.

да се закрие това училище! това е крагба от парите ни!издаргаме кого?даргавата е в криза, а за това училище откаде са парите за издрагка? или всички училища да са така, или никое! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

как става така , че щом едни хора станат " вип"/ какъв вип боже.........../ децата им мигновено отиват в това " елитно " училище ? и фидосовото изведнъж и то поумняло , както и всичките изброени.дали наблягат на физкуртурата там?????22

Не е поумняло изобщо - просто не го приеха в Американския колеж и сега ближе рани в лицея

Това училище трябва да се закрие!

45 години на този ден ни информираха за това събитие в този лицей. През последните години същата информация, само имената на VIP-овете са актуализирани.

Хехехе, някой, който не знае за какво става въпрос би си помислил, че това е елитно училище, което дава добро образование. :D смях в залата. Учила съм там 7 години и съм щастлива, че се махнах, защото там никой не учи! Няма конкуренция. Децата отиват само да си размахват новите дрешки, телефони и тн. Жалко за добрите учители, които са длъжни да понасят отношението на тази паплач...

ЗАЩО СА ТЕЗИ РАЗЛИКИ В ДЪРЖАВНИТЕ УЧИЛИЩА,ДОКОГА ?АКО Е ЧАСТНО У-ЩЕ РАЗБИРАМ ПОВЕЧЕ ПЛАЩАШ, ПО-ДОБРИ У-Я ,НО ТУКА ГОЛЯМА АВАНТА,ВОДИШ ДЕТЕТО В ОСОБЕНО У-ЩЕ ТИ КОЙТО СИ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЕГА ТИ МУХЛЬОВЦИТЕ НИ СРАМ НИ МОРАЛ.Е НЕМА ЛИ ДА КРИЕМ ДАНЪЦИ?

Боли ме фара за тия

Това, че има "богоизбрани" го знаем вече - "по делата им ще ги познаете". Но с какво тези малки дечица се различават от връстниците си? Стоп - по джоба на татко! Значи от сега то ще знае, че е различно от другите? А за хилядите деца, които не бяха днес в училищния двор, защото родителите им нямат пари да ги облекат и нахранят, а за онези, които учат в обикновените училища за "прстосмъртни" сещат ли се цветановците и фидосовките? Срам, срам, срам!!!!

Мисля ,че българския народ не се състои само то политиците и техните деца ,хиляди други родители изпратиха също децата си на уч-ще и докато за първите е нямало пролеми за подготовката по изпращането им ,за другите -много от тях са отделили от хляба си ,за да ги приготвят що годе добре ,пък било то и в евтини дрехи и обувки от китайски или турски магазини .

Ще се срещнат накой ден с моите деца тези надарените...и повечето ще бъдат боклуци, нищо че се имат за ВИП.

Сина на активната герберка Фидосева влиза по средата на годината защото няма други училища да приемат това дарование като дете на активен борец. По делата им ще ги познаете а те вече са твърде много

Имам въпрос - като живеят в различни краища на Столицата, как ще пътуват тези малки деца до Горна Баня?

този амебата ,не го ли е срам с толкова данаци го пишеха и накрая е такав евтин букет да му види човек отношението кам бг образование . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Който откъдето надойде, и хоп - я в лицея, я в колежи и чужбина....Ма много талантливи нещо, бе! Не можем да се разминем от вундеркиндчета и ще започнем да се препъваме в тях по улиците. Критерий за елитарност е не кой на кого учи при теб, а колко се реализират и печелят олимпиади, влизат студенти с отличие и реално знаят в някоя дисциплина! Не гответе "ВИП"-ове, а мощни специалисти, че сме станали за смях. Г-н Божидар Данев най-добре ще ви каже от какви хора има необходимост бизнесът!

И какво се е променило след 10 ноември 89-та?????? Жесток и несправедлив свят.......

Пак се почва с звездоманията !Какви Випове са тия!Особено Амебата и Априлови!Фидосова сигурно е заела целия училищен двор! Егати и позьорите и парвенютата!И нашите деца тръгнаха на училище!Защо не снимахте някое обикновено дете ,ами все тези с изкривените физиономии?

пише се...СЪС ЗВЕЗДОМАНИЯТА! Неграчотен си, но пък много знаеш, кой - какво?

много си прав аз!- това не са випове, а съдейки по външния вид на някои от тях трудно е да ги наречеш и хора:)))

е то добре ,че този Италиански лицей ,че да си покажем отрочетата и после защо децата ни бягат навън...ами сами си отговорете на въпроса господа политици....май ...най-култовата фраза днес е да съм VIP....

прави сте - като ги гледам от свякъде са "ВИП-ове" - бравосссссс.

Уж след краха на социализма заклеймихме горнобанското училище като "инкубатор за социални бройлери" и "люпилня за децата на комунистическата номенклатура" и щяхме да го закриваме, а то - пак децата на сегашната номенклатура, като най-гениали, там!