Емануела показа новото си тяло на наградите на ”Нов фолк”

Малко прасенце обра овациите на музикалните награди на списание “Нов фолк”.

Обратно в новината

Коментари - Емануела показа новото си тяло на наградите на ”Нов фолк” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

емануела да си оправи дупенцето. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

онези двечките са с рокли съшити от изрезки на вестници, а така като гледам, други две шафрантии (не мязат на шаферки) попридържат Емануелчето да не падне, или припадне, кой знае...такъв вид подкрепа ми се чини :)))

Толкова кич на едно място скоро не съм виждала. Тези жени как позволяват на стилистите си да ги правят на карикатури!!!

Кои са тези, както ги наричате, хай лайфа на България? Защо не съм виждал имената им в някое научно списание? Или съм назад с материала или ценностната ни система се е разтресла заедно с Япония.

Андреа все повече започва да прилична на мис Пиги :D

леле колко кич,все едно гледам клоуни в цирк,не даже сравнение не мога да направя, такава безвкусица и кич няма никъде.тц,тц..

Трябва да се отбележи - Андреа има РЪКАВ!

подкрепят я щото се е качила на най-чепатите обувки които съм виждала

КОЙ ИМ ПЪЛНИ ГУШИТЕ С ПАРИ НА ТИЯ СИЛИКОНКИ СПРЕТЕ ДА ИМ ХОДИТЕ НА КОНЦЕРТИТЕ, ЧЕ СЪВСЕМ ЩЕ СЕ ОБЕЗОБРАЗЯТ - НЕ ЗНАМ ДО КЪДЕ ЩЕ СТИГНАТ А НЯКОЙ ПИШЕ ЗА РИАНА - ИМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА М/У НЕЯ И ТИЯ ПРОСТАКЕСИ - РИАНА Я СЛУША ЦЯЛ СВЯТ А ТИЯ НАШИТЕ ПАТКИ ГИ СЛУШАТ САМО БАЛЪЦИ И ЦИГАНИ ТУК

На това му се казва: Търпи бабо за хубост. Тези живи мощи са карикатура върху дъсчета от външна тоалетна. Поздравявам Емануела че се бори срещу некъдърността на нашите хирурзи и още не е умряла. Напомая ми за Алла Пугачова. Преди години се опита да се подмлади в чужбина, но получи жестока инфекция и едва не умря. Сега е 100кг. но не й пука- радва се на добро здраве и дълъг живот.

Красиво момиче е Емануела ала на зор ще се разсипе - след тежката операция сега и да се претрепе ли иска с тези маскарадни кокили направо изглеждат като чифт копита. Не виждам нищо се секси да те придържат, че не можеш да ходиш.Смешна и тъжна картинка!Мила осъзнай се спри с този кич.

безвкусицата е пулна! никога не пиша коментари, но този пут не се сдурях!няма такув парад на безвкусни, евтини тоалецхета!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз видях на снимките само леки момичета и мазни цигани каква музика ,какви награди, каква култура.

Много сте злобни бееее! Какво не ви хареса в тоалета на Софи Маринова примерно, Алисия също изглежда добре, Теодора е в скромен, стилен тоалет - какво имате предвид под кич??? Или заучените фрази ги перкате къде да е. Емануела се е престарала, но въпрос на вкус. Друго си мисля, ако Риана или някоя друга светска личност, се беше показала в подобен тоалет на някоя от тези, щеше да ви хареса :)) Злобари, плюете си у дворо, щот само там смеете

И ти си от същата крива семка направено, за да ти харесва!

Не сме злобари, просто тук има само долнопробна чалга и кич. Явно ти си от същото тесто, затова ги харесваш. ама това си е твой проблем.

Защо изобщо ни занимавате с измислените проблеми на тези неграмотни и прости плашила!? Няма ли по-стойностни и важни теми? Или и мозъците на журналята е някъде между краката ??? На нормалните хора им се гади вече от "БГ-ЗВЕЗДИ"

Момичетата са красиви,но всичко тоа е много кичозно и смешно.

Не обиждайте тези хора а проявете съжаление към тях. Те не са виновни, че интелектуалният им капацитет е под нулата и сами се превръщат в карикатури.

Това прилича като на награди от Б група :))

На снимките има само гротески...безобразие.

НАЙ МЕ Е ЖАЛ ЗА ПРАСЕТО.ГОРКОТО

хахахаха.....поне се чувства както в естествената си среда, сред тия...

Верно баси простотията. Звучи като виц, но е реалност за нещастие...

Ах, какви бели копитца!

Eeeеее, кви са яки, брутални, жестоки, уникални, това са ми идолите! Искам да приличам на тях!!!

Свтльо Хиподилски го е казал много отдавна : "задникът увиснал ниско, го използваш за метла/ не увиснал - паднал ниско, паднал но какво от т'ва"

ТЕЗИ КАКВИ СА ,КЪДЕ СЕ НАМИРАТ ,УЖАС....

ЗАКОЛЕТЕ ПРАСЕТО! Да не се мъчи, горкото, че с тия СВИНЕ около него не е лесно!

Божеееееееееееееееее,СЛЕЗ И СИ ПРИБЕРИ ВЕРСИЙТЕ.ТО БИВА КИЧ И ПРОСТОТИЯ НО ТОВА НАДМИНАВА ВЕЧЕ ВСИЧКО.ТЕЗИ ХОРА НЯМАТ ЛИ СИ ОГЛЕДАЛА В КЪЩИ???????????И ПОНЕ МЪНИЧКО МОЗЪК В ГЛАВИТЕ СИ?????????НО КАТО ГЛЕДАМ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Отврат!!!.........

Ех, това сладко прасенце каква грозня свиня(Джо....някъв си) си е завелоооо :D:D:D Припадам! хахахах

Емануелчето да върне обувките на Lady Gaga , че си ги търси под дърво и камък.

Кич, простотия, грозота. Смех, смех... И тези ми се правят на елит. Ужас, тази държава затъва все повече.

Докога ще показвате тези пациенти, които зарибявят подрастващите с вредни за здравето силиконови операции. Вие сте виновни за болестите и мъките на хиляди деца с простовати родители!

ми да, така е. аз кадето сам има ки4 и простотя, вярно е, но лошото е че при вас преобладава. докато има такива, дето им се прекланят на тези "певици"и "псевдо свецки личности, ще страдат и малкото културни интелигентни хора в балгария. просто назнам как издарзаде сред толкоз много чалгарска и мутренска простотя.