Ищар се влюби в Пловдив

Ищар, която през юни ще изнесе концерти у нас, остана впечатлена от красотата на Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Ищар се влюби в Пловдив | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако дойде в Бургас ще се уплаши от разкопките

преди 15 год.варна беше много по хубав и спокоен град

Великия мениджър ще продава по 2000 лв. билета за правостоящи. Само така ще е доволна от гостоприемството на древния град. Ако рече да си купи къщичка в центъра вместо да се преоблича в хотел, натискача от снимката ще и направи намаление срещу пожизнен билет за вход. Успех!

Идват хора от цял свят у нас - музиканти, певци,актьори...,хора видели какво ли не, възхищават се на красотите български, усещат енергиите на земята ни, а ние злобеем ли, злобеем...

Като пловдичани толкова си харесват града защо идват в София,за да се докажат?Да си седят във филибето и да му се кефят.

Не е видяла Айтос, Провадия, Каспичан, Перник и прочее. Иначе и там щеше да се прехласне - атмосферата е невероятна. Забравих - София също не остава назад - то чистота, то красота, магия направо...

В сравнение с Варна,Софето и Филибето са като бангладешки коптори..ром до рома,тиква до тиква.

Няма нужда...Само се чуйте как говорите.Да не забравяме що за село беше Варна до преди 15-тина години.

Айде да не се обиждаме!Улиците на варна пък са бетер лунен пейзаж.Духът на Пловдив може само да го сънувате.Обичам Варна,но там си е мутренска рапсодия;)Пловдив си е Пловдив-културна работа.Може да имаме цигани (то къде ли няма),но са култивирани.

След моят град/местен патриотизъм/, Пловдив е най-интересният град в България. Има дух. Жалко, че и на него като Русе нещо не му върви на управници и е позагубил предишния си блясък.

Няма спор, че градът ни е очаровал всеки, който го е посетил... За съжаление страда от лошо управление и се опитват да го изпратят в девета глуха...

Има една подобна в сериала "Шотландски боец" - май Александра Вандервоорт се казваше. Направо са като близначки. Убийствени жени! Тя - в Пловдив, ние - в нея.

Тази и роднините не знаят ли какво ги чака,ако продължават да се присламчват към България и тайно да рушат?Подлогите им християни и мюсюлмани векове не успяват. Сега като идват баш господарите им, резултатът ще е тъжен :)

Добре че не дошла в разкопаната и мръсна София:)

Няма ценител на красотата , който да не е влюбен в нашият град .

Е де.

самода не забравяме че Пловдив не е центъра на вселената и земята не се върти около него

Никой не е казал подобно нещо, но който оспорва красотата и атмосферата му или никога не е идвал, или е пълен глупак!!!

Няма ценител на красотата , който да не е влюбен в нашият град .