5 причини, които отказват мъжете от сериозна връзка

Британски учени разгадаха защо мъжете често се отказват от продължителни отношение с жените. Експерти изготвиха списък с 5-те най-чести причини, които със сигурност ще ви изненадат.

Обратно в новината

Коментари - 5 причини, които отказват мъжете от сериозна връзка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за грима е униклано... та тез в англия са кобили, не се гримират никога!!! а за чорапи..,,не е ли секси, да се въргалят заедно с пражките?/

аз предпочитам да има само един, а в случая той е да пие бира на улицата

И аз мразя да ми ползват секси дрехите и бельото , но пита ли ме някой ...

......Семейният кодекс и семейното правораздаване.Не случайно първо трябва да си гледаш правата и задълженията по време на брака както и при развода.Така като правят жените.Мъжете поумняха - започнаха да гледат критично и аналитично на съдебната практика и вече не са толкова безотговорни към себе си та да си дават правата в ръцете на невръстните си деца и съпругите си.И резултата от действащия семеен закон е на лице - нямаме раждаемост нямаме семейство!!Закон измислен от жените за жените.ТОВА ГИ ПЛАШИ МЪЖЕТЕ У НАС !

Мъжете най-много се плашат от мустаци! Епилирайте се навсякъде и шансовете Ви ще нарастнат значително!

Ви се пише с главна буква, като уважително обръщение към ЕДНО лице. Тъй като се обръщаш към много лица/жени/ няма нужда от главната буква В. Всъщност не е ясно дали към жени или към мъже.... :)

аз се епилилирам, но като видият колко пия се плашат.

хихих ЯКООО МУ ГО ЗАБИ!

Не се епилирам- като голо охлюФче съм. Така и не ми поникна нито едно косъмче, а така си мечтая да се поразрунтавя... например когато ми е скучно да мога да си оформям мустаците в различни прически и посоки. Най- любима ми е на фитилче. Мечтая да мога да псувам по- спокойно и по един път, а не на всяка дума с всички цветове на дъгата и по целата рода. Не ползувам четката за зъби на гаджето- просто там си оставям дъвката.

Чудо голямо ! Отивам да изпия една бира :) и да си оправя грима :) А междувременно ще почопля и малко слънчоглед на улицата :)))))

ами ако ми ползва самобръсначката,кой знае какъв мустак е отпрала...ае нема нужда:)

Леле, кой използва чужди четки за зъби и самобръсначки? При това в несериозна връзка? Гадост...

ако прави челни стойки на първата среща...ама че експерти

че аз не ползвам четката за зъби на майка ми.. какво остава за тази на мъж..

Ами то днешните жени каточе ли са с повечко тестостерон, а за сметчиците нямат равни на себе си...

Хайде да адаптираме отговорите към българските мъже, тъй като англичаните са по- деликатна нация. Скъпи дами ако искате да изкарате яка доза секс, годежен пръстен и вярност до гроб следвайте следните съвети: 1.Правиш го на трътка пред приятелите му, но никога насаме. 2.Оправяй си дължината на презрамките пред него, дълбочината на гащите и декултето. Грима му остави той да го разваля с целувки. 3.Опитай се да провокираш мъжкарското у него със закачки за големината на ръцете му, стъпалата му и т.н. 4.Не го кани у вас на първа среща по предлог, че е много разхвърляно, не можеш да готвиш и вашите са вкъщи. У тях го направи на маймуна за най- малката прашинка върху телевизора, масичката или непраните гащи в банята. 5.Използвай му ги за да обръснеш пудела му и да го измиеш по единствените му останали косми на главата. Ако не спазите поне 1 от тези изисквания- да "скъсате главата на котката" още от началото, ще те яхне като камила и цял живот ще се гаври с притесненията ти за щяло и нещяло. Нека запомни, че ако ти "извади 1- то око, ти ще му извадиш и 2- те". Успех!!!

Според мен основната причина е, че не им се носи отговорност - морална и финансова... По-лесно е да са на "мама момченцата" отколкото те да изградят и се грижат за стабилна връзка и семейство!

Плашат се от грозотии /естествено и нормално/. Още - от политички-стари моми.

А най-важната причина,може би е,че целят една-единствена среща.Колкото да се поразвлекат и разнообразят,пък после-това беше.А и защо питат само британците.Що не питат наш Ганьо?!Ще им напълни учебниците с открития!

Това най-много ме изкефи: - 12% от мъжете мразят жените да използват тяхната самобръсначка и четка за зъби. Само 12% ?! Егати мърльовците са останалите 88%.... ц-ц-ц-ц!!!

Да не забравяме, че допитването е направено в тесен кръг - представители само на една нация. Ха да вземата да попита и други мъже, които имат различни културни навици:)

Tуй с четката за зъби направо избихте рибата

Странно. Би трябвало чорап на пода да е по-приемливо от лигавенето на чужда четка. Откачалки :)