17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това наръчник за курви / проститутки ли е?

Ходете без гащи и ще спечелите всички около себе си!

Като ви гледам колко сте ПРОСТИ българите, напълно си заслужавате е такъв като Б. Борисов да ви управлява.

Американски елементарщини за жени :(

отиваш на интервю за работа и дъвчеш дъвка = гарантиран червен картон. опитвате се да заговорите за лични работи интервюиращия - или ще ви предложи да си легнете (ако сте жена) или червен картон ако си мъж.. езикът на тялото се ползва не да се правите на маймуна - а да се наложите над събеседника си и той на неосъзнато ниво да приеме че има нужда от хора като вас... има безбреой на пръв поглед невинни движения, които могат да пренасочат разговороа от едната крайност към другата... вместо тая простотия в статията - намерете си и прочетете някоя книга за език на тялото - по възможност писана от психолог...

Абсолютно елеминтарни разсъждения. В чужбина ние чужденците сме далеч по-умни.

А, не нас тия ...

Само с "трикове" неа стане, "печеленето". Трябва си и акъл, и характер,.. и много работи... Изобщо, няма как свиня или маймуна, например, с "трикове" да стане човек.

Идиотите

Ти па си Ален Делон

Да, ама човек да се направи на свиня или маймуна можеее ;)

Бахти малоумията Толкова ли няма нещо смислено да запълвате квотата на хостинга ?

Бъди себе си, отпусни се! Толкоз! Ако човека срещу теб не те намира за добър събеседник, значи няма смисъл да хабиш енергията си да се преструваш. Започнеш ли да го правиш, вече си от губещата страна! Толкоз! Друг стои въпросът, когато сме на преговори, подписваме договори или сме на работното място. Там нещата са други.

Винаги е от полза да имаш вътрешна информация и да акцентираш където трябва.

Хубава статия. Моля единствено да обърнете внимание на правописните грешки в нея.... Неприятно е, а за съжаление и много често срещано....

Представям си картинката: Изпъчен, с ръце на кръста, широко усмихнат, дъвчещ дъвка, гледам право в очите, питам за последните лични преживявания и без да дочакам отговор (защото времето е пари) започвам да ръся убийствени шеги?!!! В тази ситуация очаквам единствено о само ....шамар!