18-годишен разплака Силвена Роу в "Мастършеф"

Всяка вторник и сряда вечер хоби-готвачите ще представят разбирането си за храната като удоволствие, чрез което различните национални кухни изразяват себе си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така и не разбрах защо Роу е ревала? Не гледам бози от рода на това шоу, но прочетох два-три реда от написаното, ни така и не разбрах каква "трагедия" се е разиграла.

едно от водещите предавания по бтв-една от най-гледаните ТВ...Как с времето готвенето замени съдържателни предавания за история на цивилизацията, култура, известни личности, нобелови лауреати, художници, музиканти и т.н.Не говоря за суховата документалистика...а за журналистика на ниво, която професионално ангажираще вниманието на публиката... Вярно, че програмата се съобразява с вкусовете на публиката...с масовия вкус... Съвременният зрител не желая да научи нещо ново или недай Боже да напрегне ума си... От друга страна-явно такава е и тенденцията в ТВ програмите-лесна за предъвкване материя, насочване към елементарното, към ежедневието...където зрителят открива себе си... С две думи-жалка история...

Желаем,много желаем да научаваме нещо ново,но не предлагат такива предавания по ТВ.Хубаво ще е да има всяка седмица по една екранизация на българска театрална постановка,да има повтаряне на стар български филм ,всяка седмица по един,а не само за 3 март например,и др подобни предавания,които след това да предизвикат размисли и удовлетворение.А то само турски сапунки,новини пълни със страховити случаи иболести и забавни шоута,които са лесно смилаеми за зрителя.Понякога по БНТ намирам някои интересни предавания ,но БТВ и Нова са пълно затъпяване.

Хубаво му е казала майка му. След 5 години ще разбере какво е имала предвид. Хем ще стои безработен, хем ще е навсякъде на минимална. Да учи за програмист ако иска да постигне нещо в живота. Или ще е успял програмист или ще е от неуспелите с други професии.

Ама разбира се - защо да не твори момчето,защо да не създава някакви приятни усещания от вкусни ястия,поднесени в ресторант на хора,събрали се да се видят,да общуват.Що да не стане вмирисан социопат,дето е играел по цял ден игри до едно време ,и понеже нищо друго не може да направи,изпуснал е момента да влезе в обществото и да се интегрира - решил че ще ''коди'' по цял ден и нощ,поне да прави единственото нещо което може да прави,да кибичи пред компа си.Това че ви дават много пари да кибичите в едни остъклени офисчета,нахлузили едни слушалки и щракате по цял ден на екрани не значи нищо.Хората,които движат човечеството и придават смисъл на живота не са програмистите.

Трябваше да дадат бяла престилка и на двете 18 годишни момчета- и двамата бяха феноменални!