Коментари - 19-годишната певица и кралица на красотата Биляна Лазарова стана майка за първи път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

???

Нали голямата и любов беше малката Майонеза. Ква стана ся?

Ае стига с та'а Биляна, напишете нещо за Сузанита

на 19 вече кралица на простотата

Каква е пък тази? Никой не е чувал за нея, че даже и в новините я има тук!!! Изглежда на 30, не на 19

BOKLUTZI

Ужас на 19 ... Ами на 40 и след това, на 60 ще е прабаба и мумия, това на снимката родители или производители ли са

Снимки изглеждат нелепо!!! Особено с прозрачните одежди и чехлите! Маймуни с Фотошоп! Късмет на детенцето!

Тита #2 роди Издислав #2. Освен ако Орисниците не са му дали съдбата да изкупва греховете на майка си.

Тази кралица/певица на колко дебел микрофон пее.... за един приятел питам????!!!

На 19, а би могла да бъде и на 35 ако съдя по снимката - тонове грим, устни, коси, това е новата нормалност

Но съм на 33 и не съм с тонове грим и изкусвеняци и съм си ддооста добре

И тази е с мустаци над очите!

На 19, че и по рано, не раждаха ли едни от определен етнос...?

начи ако раждат на 40 - им било късно, на 19 - рано...я кажи кога да раждат професоре? Аз пък се радвам, че едно момиче - явно българка е родила на 19. Знаеш ли колко са такива?

между 23 и 40 време колкото искаш.

Много повече, отколкото си мислиш. Ще го тресне посбе на баба да го гледа и айде обратно у игрите.

Добре, защо налагате такива стереотипи? Това момиче, да е живо и здраво, и дано се освести, не е естествено. А изкуственото не е красиво. Дайте едно хубаво, свежо момиче, което да покаже естествената красота на младостта.

Еха,това е новината на десетилетието,но въпроса е кое е това напомпано същество? Излагате се....толкова пък да няма за какво да пишете не вярвам!!!!!!

Какво друго да кажа..

Господи, каква курва.

Живи и здрави да са, естествено, ама все пак: ква е тая?

Ами първо за новината, честитото на двойката.Да им е живо и здраво. Второ, за съжаление на тенденциятя сред жените в последните 20 години към неестественото не е пропуснала и нея. На 19 с една кофа крим, "хемороиди" вместо устни, перуки и Бог знае какво още. В тези времена в които жените се борят за равенствто и еманципация,се самозабравят и се превръщат или в маймуни-клоуни които се гъзят наляво надясно по разни острови или в по-голерми мъже от мъжете...Както е тръгнало скоро децата ще ги правят само със сприцовка. Липсва тази натурална красота която има всяка жена (е не всяка ).

това не е вярно. Моята приятелка изглежда и тя така. Няма нещо, което да не си е сложила или махнала. Аз сам "натуралната красавица" и понякога ме взимат за дъщеря и :))))))) А тя е само с 5 години по голяма. Когато излизам с нея всички мъже я зяпат и аз съм в 90% от времето невидима. Така, че " натурална красавица"(омръзва ми вече да го чувам) не сме на мода. На мода е огромния пластмасов бюст и огромните устни. Получавам внимание от мъжете, но когато не съм с нея :))))))

За съжаление вашата приятелка е в полезрението на мъжете с цел "да има за лумкане" (извинявам се за цинизма). Известен факт е и, че и сред мъжете има изкривяване на разбиранията за красота (изскубани вежди, бръснати карака, ръце и з...ци,носят дамски чанти, тясни панталони и тясни тениски със сланини отдолу).Общшо взето пълна пе...стия. Има огромна разлика между стилно облечен и поддържа мъж и селяндур с джапанки и карантия висаща от панталоните му.Разбирам, че всяко поколение си има своята модна линия но модата е за да дава направление, а не да я следваме сляпо като овце.

Пропуснах само да кажа,че всеки път когато съм в България се убеждавам,че нормално изглеждащи мъже почти няма, а и затова гсе оплакват всчики жени които познавам. И повярвайте ми натуралната красота е на мода просто трябва да напуснете България за да се убедите. В сравниение с повечето западни жени балканските жени са светлинни години напред по черти на лицето.

В България модата май е различна, такава "красота" не се котира много някои други страни, освен в определени жанрове

Много ясно, че ще я зяпат нея. Нали затова се е докарала такава, външният й вид крещи "Ето ме, вижте ме, аз съм тук! Ела, Вълчо, изяж ме!" И Вълчо ще си я хапне, Овчо ще точи лиги, а всички останали ще й се смеят. Какъв ти е проблемът точно?

Не знам в какви среди се движите, но около мен такива почти няма. Не обобщавайте, че всички днес са такива, защото не е вярно.

Абе ДИР да не са се обединили със Спортал, че взеха да бълват такива малоумни статии всеки ден?

e... то не е от вчера....

Почти нямат разлика.. Златка ли е, Нора ли е, Марийка ли е. Дори звездите в порното не изглеждат така...Защо бе, момичета, тази еднаква визия..Красиви жени направени на маймунски гъзове...

Не знам колко пък да са вечни диамантите, ама връзките в днешно време са за по година, две - ще видим ....

ще е нацепена батка

Семейството ѝ е от тези среди, няма как да е друго.

Мале мале - не знам защо като видя такива ме хваща диярия

Прилича на Бионсе, дори е по-хубава!

По-скоро на Ариана Гранде, но само на тази снимка.

Мъжът и към кои мутри е, че има едни дето им арестуваха една стока.... в студентски.

Тоя действа в Люлин ;)

Хубавичка е. Полудувала е малко и бебока се е появил. Да им е жив и здрав и смело напред!!!

Да е живо и здраво бебето, но на 19 години момичетата трябва да мислят за университет и образование, а не за раждане, помпане на устни, гърди и пр. Това, което в последнине години ни се натрапва за по-по-най-нормално и яко, всъщност е нездраво и вредно.

може да мисли за университет и образование. Противно на широкоширещето се мнение, раждането не предизвиква безмозъчие в една жена. Безмозъчието , ако е налично такова, си е предродилно състояние...Да детето изисква грижи, но ако има достатъчно желание за развитие в образование и кариера, има и начини..Иначе нека се раждат деца..това е хубаво

ба х ти и к оврата , а и тоя татуиран миндил до нея - лика прилика с тия евтини чехлички :)))))))))))) ох отдавна не бях се смяла така

Аз пък срах за втори път днеска. Хайде напишете го...

Браво на момичето! Браво и на мочето до нея! Вземайте пример от тях! Раждайте рано, докато сте млади! Раждайте без страх! Когато тя стане на 40 г. ще бъде все така млада и привлекателна, но ще има вече пораснали, 20 г. деца! Не чакайте да станете на 40, за да родите, защото когато вашите деца станат на 20 г., вие ще сте на 60 г. Сами преценете дали е адекватно такова възрастово съотношение. Успех на младите родители! Бог да ги благослови!

Много си умно! Ще те послушаме...., ама друг път :D

Бебетата не са попови лъжичка, да ги излюпиш в локвата и да се оправят. Изискват грижи и материално обезпечение, за да израстнат пълноценни личности. Иначе циганите раждат още по-рано, но трудно се измъчкват от локвата, до невъзможно. Повечето хора на около 20 годишна възраст у нас не са материално обезпечени, и по-прогресивната част от тях не са завършили образованието си, а бебето е ангажимент 24 часа 7 дни в седмицата.

Адекватно възрастово съотношение няма. Има адекватни: готовност за себеотдаване, зрялост на психиката и личностните умения, финансова възможност и съзнателно взето решение.

Я провери с гугъл на кого е племенница... За разлика от нея, повечето момичета и момчета на 19 г. не са финансово самостоятелни, за да правят и гледат деца. Тепърва отиват да учат и като вземат дипломата, като се установят на работа, тогава се сдобиват с пари да ги издържат. За бебето - да им е живо и здраво!

Е, чудо голямо е станало! Ми те и кравите стават майки.

Тебе крава ли те роди, бре, серсемино!

Аз майка нямам, мене ме е родила леля ми!

OSVEN GAZ GOLIAM AZ DRUGO NE VIJDAM!ONA S NEGO PARA PRAVI!

Страхотна гледка - по гащи и сутиен, навряня ка'т хамбурски салам в черен тюл.

Значи не само на мен ми се е сторила ротескна тази картинка!

татуирани и осъзнавам,че маймуните всъщност имат доста висок социален статус , сравнени с други , уж произлезли от тях!

Но отново новина за персона, която не съм чувал.

прилича на ариана гранде , но не толкова кривогледа. ама пак не е красива

'начии, като видя PP и LV парцали и ми прилошава, по голяма цигания надали има .

е тоя изблещен ужас?!? А от махалата ли е щом вече ще става майка?

Момичето си е екстра. Дърт пергиш, като мен, му се иска такова, ама нямам шанс. Не била естествена - такива са днешните тенденции. Мода дето му викат. Отворете снимки на бабите си от миналия век да видите какъв е бил идеала за красота тогава. От детенцето по-хубаво на този свят няма. Това е смисълът на всичко. Дано с таткото възпитат достоен човек въпреки младостта си. Дето се вика - да им е честито, живо, здраво.

Дали ще го възпитат не е сигурно, но е сигурно, че ще му направят татуси като на мама и тате.

Супер! Дано да останат в БГ, дано да родят поне още 2! Дано да направят нещо със живота си! Дано ... ! Абе кото такова, то е ясно, че коня е веке у ряката ми сега само можем да гледаме как отплават дъските от каруцата!

Шматки спрете да пишете глупости. Респект за момичето. Най - големият капитал на една държава е нейното население. Нека повече момичета вземат пример от нея. Вместо да ходят да ми се плющят и да хвърлят гюбеци дао 40 години и да се оплакват, колко непсраведлив бил живота се вземете в ръце и създайте щастливи семейства с правилния човек, а не с богатия. Колкото повече деца толкова по - добре!, Колкото по - рано, толкова по - добре. Не да ви дойде менопаузата и да ревете после. Честито и НЕКА ИМА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА. Моделът с 2 и 3 деца трябва да е традиционен за всяко българско семейство!

Ми за първи път, та тя е едва на 19... Да й е честит Ангелчо !

мда

На тАА, ако и падне "мазилката", шЪ ли може някой да я познае... ;-)

Горкото дете

Кое от двете- майката или бебето? :)

Натрапвате много пошлост на младото поколение....ще си мислят , че този вид, пози, действия и т.н. са най-доброто за подражание....ега ти объркания /побъркания /свят....

за второто може да звънне ще и го направя одма

Изроден свят!! Като имате предвид,че на Парцалев не са дали награда въпреки таланта , защото е бил гей и да не развращава аудиторията......сега всичко извратено е ок,че даже и натрапвано....да се сетя колко съм се борила с едни неща....Абе мъка:-(

Ето къде били Мутантите на Шрьодер!

Излъгах се да и видя профила.....и ходила на терапия срещу ранни бръчки???? Аз съм на 33 и нямам...та тая ли....а за другото но комент.......

тя за бръчките на мозъка....

Дъщеря ми е на 21 ... а тази изглежда поне 10 години по-голяма от нея!?!