27-годишна адвокатка стана "Мис САЩ"

Чесли Крист получи короната си от миналогодишната победителка Сара Роуз Съмърс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е толкова ни нямаше една бяла жена да изберете, бе!

Красива, умна, че и със страхотна коса. Браво! Блазе им на подсъдимите, които работят с нея за предстоящата защита :) Ама си личи, че яко блъска в залата. ДА спре да работи за бедра, иначе си е перфектна

Ми не е най-хубавата не заради цвета, разбира се. На общата снимка се вижда широка красива усмивка на красиво лице, отново тъмно, но красиво. Тя е в пъти по-красива от тази дългошиеста и с мускулести бедра девойка.

На заден план, вижда се само главата на момичето, това пропуснах да напиша.

Не е ли малко дърта за миска?

В САЩ ако не си черен или гей имаш много малки шансове вече.

Как да изберат, като сред всичките участнички няма нито една бяла?!

Дано не се окаже травестит ...

Чаровна, да и честито! На Оклахома представителката поне за мен е доста по красива и женствена. На снимката на финалистките е крайната в дясно.

И ти понеже черен не можеш да станеш, реши да станеш второто, нали? За кариерата го правиш, не за друго..

в цялата история на 'мис Вселена' титлата е била печелена от предтставителки на Земята и никога от представителки на други планети. Намирисва ми на расизъм!

само не разбрах защо демонстрират захапки на булдог. иначе има и по-хубави момичета - но явно тя е с предимство като най-възрастна.

забравих дебело да подчертая, че тя е активистка, която се грижи за правата на затворниците - според мен това е натежало на везните.

Тази е като мис-ка, игряла от конкурс за красота на Митьо Пищова.

В лице иди-доди, но в тяло е ... мускули, без сиса, крака като на кон, ама от тези дето работят на полето. Не бих я избрала даже за мис на село.

Като гледам финалистките всичко се движи от млечен шоколад към 100 % чисто какао

tonk11

Прави ми впечатление, че на снилките няма много бели претендентки. Явно и те съзнават, че няма смисъл да участват. Последните 8-10 години подобни конкурси се печелат по съвсем различни причини от целта на конкурса. Победители са гей, транс, афро и политкоректи индивиди.

Красива е !

Интересно ако тая я оставиш без грим и по дънки, колко и какви мъже биха я загледали на улицата...

уникално красива американка. Браво.....

афроамериканка - бъди по-политкоректен.

Що,другите какви са?Евроамериканки,Азиоамериканки?

Работи безплатно в зашита на затворниците - от какво, да не лежат много за престъпленията си ли?

Поредният политкоректен избор, тия нищо добро не ги чака

Друго си е черничкото! вИНАГИ ЗАЛАГАЙ НА ЧЕРНО!

tonk11

Ми не знам ама црънките много държат да ги наричат така.

Поредния политкоректен мулти-култи избор, в който една метачка става принцеса, защото е чернокожа и това уйдисва на аджендата на кукловодите. Залата е залята с фалшиви усмивки и имитирана радост. Очаквайте скоро Филипиноамерикан чик уит дик

момичето си е красиво и да пропусне козметиката сутринта, няма много да се промени

латиноамериканки, индианки, бели американки, американки с азиатски произход - амиршконки от бялата, черната или жълтата раса. избери си.

до tonk11 - в САЩ дори от класиката Том Сойер махнаха като расистки думи като негър, чернилка - направиха ги афроамериканци и тъмнокожи, в краен случай чернокожи - иди обясни на някой що е то политкоректност :)

Като шоколадче е.

Като я гледам на снимката по бански, спокойно може да ти преоре нивата. Много мускулести крака, като на римски пехотинец.

Уникално мулти-култи, има коса като на южноамериканка, черти на англичанка, цвят на африканка, бицепс от третия пол, бедра от втория и торс-триумфа на пластичния хирург.

че защо не на червеното

И ЦИГАНИТЕ държат да им казват РОМИ.

Поредната политкоректна тъпотия. Черна, либерастка, много клиширана и SJW - направо перфектна.

Много красива жена. И много груби, тъпи, зли и злобни бай-ганювски коментари. Щио за хора сме а?! Не народ, а мърша!

Леле, в Америка май стана срамно( и страшно) да си бял, с нормална сексуална ориентация и да не си някакъв активист( без значение какъв)!

Черна, адвокат на престъпници... Ашколсун!

Можеш да прочетеш в щатски сайтове, евронюз и по цял свят. Ама то се иска да имаш малко повече акъл и да поназнайваш и друг език. По-лесно е да си нехранимайко и да плюеш по своите. Мърша си.

Изтребиха ги, а останалите са в резервати.

аф

Като имаш предвид, че на по 17 играят с лопатки в пясъка, няма да ти се стори много дърта, а и се прокрадват предложения алкохол да не може да се консумира от хора под 25. Абе саксийна работа.

Ниска, трътлеста, не е красива. Просто още един жест, от който голяма част от аудиторията се взема на сериозно без никакво покритие.

Едва ли ще събере погледите на мъжете. Иначе, ако човек разгледа снимки от ежедневието на топмоделите, почти винаги са с дънки, равни ниски обувки или спортни модели. Също лек грим или никакъв. Изглеждат си перфектно, няма как да останат незабелязани дори небрежно носещи се. От една страна е разбираемо с такава професия да искаш да си почиваш в удобни дрехи и ниски обувки, както да оставиш кожата да си почине от тежкия професионален грим. Но от друга си мисля, че високите и стройни дами с красиви дълги крака и добре оформено д..е отдавна са осъзнали, че дрехата, която подчертава най-добре техните предимства са старите добре познати на всички еластични дънки. Дънките най-добре подчертават хубавите дълги крака. Друг е въпросът, че в тях често виждаме жени, които не са за еластични дънки, но това е друга тема. Какво й трябва на една хубава жена да се конти - едни дънки, кецове, 5-10 минути лек грим и пак ще събере погледите. Да му мислят тези дето не са имали късмет да се родят красиви.

Расистите и лумпените пак са се активизирали. Само търсят под вола теле и причина да плюят по някого - комплексирани дребни душици. Разберете че вие не сте и никога няма да бъдете повече от другите, всички сме хора и всички ще се превърнем в прах. А ако има господ, то злобата и простотията ви ще ви отведе право в Ада.

Да се радваме че са решили да минат само с негърска полит коректност и поне е жена

В новините тази вечер във Финикс, Аризона , по 5-ти канал, показаха как един 15 г бял толуп, поне 120кг, е починал от топлинен удар и обезводняване на разходка в околностите ...не по-високо от бай Кръстю на Витоша. Водещата препоръча преди излет да се пие предния ден 1 ГАЛОН вода и да се носи на излета 1 ГАЛОН вода. 4 литра. Показаха как в полицията полицаите скъсаха от бой задържан а синдиката на полицията ги защитава. Показаха как в затвора пандизчиите пребиха от бой надзирател. И накрая....първата Мис афро-американка. Точно такъв беше коментара. Отварям ДИР уж да почета нещо българско и родно и ....отново mother fucker ме учи как да живея.

Ето това е силата на....науката, учението и културата! Хубава, хубава, ама адвокатка! А вие с надебелелите дечица, пак ли ще муате агнешко, мазнотии и ракии? Ами давайте, току-виж ви избрали в някой фермерски конкурс за най-... в кошарата.

Отново политическа МИСирка в Америка, компенсация за робството.

Само Който ме е.бал нег., пардон афромериканка не знае как смърдят на леш, а тази е и МИСирка..