17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джипси кингс

Преди новите "женитби" този човек развеждал ли се е някога ? За един приятел бракоразводен съдия питам ,понеже не знам някой да му е гледал бракоразводно дело на този "Исус".Знам че "женитбите" му повече "продават" дадена новина , но ние не пасем трева , все пак-да отбележа.След всеки брак трябва да има и развод, а в неговия случай май няма такива случки.А ако зя всяка следваща , с която си легне, се води че се е оженил за нея, чак толкова наивни не сме.Хайде със здраве и по внимателно със "серийните женитби" !

Младоженека като гледам не зная какво работи и дали въобще работи? Това е селска идилия, качени и т.н не зная защо ни занимавате с тия, явно народа е станал още по- прост. Жолко!!!!

Къде са родителите на това девойче???

Трагичното е, че има още много ооо български мъже с по 100 деца и жени.

"Футболната легенда"...Написал...Просълзих се...

Ако след природен катаклизъм оцелеят само жени и един Благой,..... спокойййно, човечеството няма да изчезне, Благой ще приложи схемата на Ной!

Поне на булката няма да и се налага да ходи на църква,той Благо си е подвижен иконостас.Една камбана му трябва само и е готов.

Те, всичките, Блажкови булки са с около 3 години гаранция, не виждам защо тази да е различна. Какво, като се е оженил за нея? И преди се е женил и се е развеждал, надали няма да му се случи отново. След време и туй девойче, ще е на мястото на Златка ... и тя ще трябва да черпи ;)

сигани, брато!

А! Да си додим на думата!!!

сигурно е страхотен в секса, щом жените не могат да му устоят и се женят.Както се вижда - и такива с пари, и такива без пари.

Сигурно е единствения останал хетеросексуален, който на всичкото отгоре предлага брак за да докаже колко е сериозен хаха хохо Той е идеалното доказателство че е достатъчен точно един потентен мъж, за да се продължи човешкия род при катаклизми и свръхмажор.

Макар че това е последното, което касае тази статия и целите, които "списвачът " си е поставил ( ако изобщо има такива освен да се говори за благо Георгиев), то искам да кажа, че роклята на булката е всичко друго , но не "ефирна" Къде в тази тежка като материя, претрупана като украшения и с обем на една стая авторът видя " ефирност" Няма значение, но толкова много неграмотност и просто липса на познание за нещата демонстрират авторите на дир.

Аз не разбирам за какво ми е такъв мъж. Днеска е тука, хили се и ни е хубаво едва ли не, утре е избягал?! и аз си говоря сама.

Това недоразумение е като някакъв бик за разплод.

на тези снимки не се знае Благо ли е това или Фики..

На тази снимка помислех че е по скоро анди бул морков....

Тоз младеж с външност на селска спирка с некролози как точно успява да излъже тез жени!?!?!?? Трябва да си супер, супер, супер проста, за да чу станеш четвъртата....и то само от тези, които се знае. Сигурно иначе са 100 пъти повече. Направо ѝ се чудя на акъла на таз девойка. Но вероятно са си лика прилика - зъби, силиконче, модни дрешки. Сега още едно-две бебета и идилията ще е пълна!

На Благо Колизеума водосточната тръба не спира да работи…

са му като пазарна ниша на този....не знам как да го определя. И новата била богатичка......Пък и не е още за изпускане, бая хляб има още в нея, все ще го "дари" с една-две нови резерви да допълни отбора.

След филма за Сватбите на Йоан Асен, след години ще направят филм Сватбите на Благо Джизъса

Човекът си има психологически проблем и докато не го реши, сценария със сватбите и булките ще се повтаря още n-пъти. За жалост децата са най-потърпевши в цялата ситуация.

А дано и мен ме тръсне същия проблем и се уредя с гимнастички, манекенки и 20 години по- млади хотелиерки...

Реално нищо не сте разбрали, щото мозъкът Ви е плиткоумен. За завиждане сте направо.

Който ритал- ритал. Кака се ожени!

Много си прав Тони.Този смешник бай Благой е най-обикновен нарцис, сиреч, използвач смовлюбен сметкаджия в същото време нещастник без чувства и никаква морална отговорност Само като му видя пластмасовите зъби и падам от смях

Ау какви противни мазни мутри и тримата

Поне им сбъдва мечтата да се видят като булки и да родят дете. Иначе аз бягам от такива мъже тип развъдник. На мен ми трябва нормален партньор дори не за брак и деца, а за всичко.

Дай си телефона, твой съм! :)

Съвремените мъже се женят само по сметка, путьовци са продажни, не искат да бачкат, а само да ползват аванта. Този няма да свърши добре

...е не така с лошата..

Проверете си източниците, dj теди джорджо си е дряновец а не от варна, в момента е претседател на общинския съвет в дряново

Егати и общинският съвет!!!

НЕ давайте жена за съпруга на футболист !!! Футболистите са тъпунгери и не могат да направят нормално семейство... ТЪП( хамалин), по- ТЪП( боксьор), най- ТЪП( футболист) !!! А тоя на снимката само на челото НЕ си е сложил ТАТУИРОВКА и да заприлича на някакъв циганин., дори и когато му се вижда само главата..

Ако позволиш да те допълня. Не позволявайте на дъщерите си дори да се срещат с футболисти! В най-безобидния случай ще се разминат само с ебане.

спуках се от смях от коментарите. Браво, има надежда за България.при толкова остроумни хора.

Тази ако наистина е разглезена богаташка щерка, живяла под похлупак и невидяла нищо от реалния живот е нормално да му се върже.Мисли се за велика и се залъгва, че с нея е много влюбен и ще я боготвори.А той е е усетил, че ще му минават номерата(все пак е обигран) от толкова много жени и дай да я хвана да си оправя положението.За Есмер се ожени, защото беше богата, сега и за тази.То и няма как да е по любов, едва ли я е опознал толкова , че да се влюби в личността и.Вчера със Златка , днес с нея.Човек който прескача от една на друга така, няма чувства към никоя, това е ясно.То се вижда, че и за децата не му пука, най-малко какъв пример им дава с това разюздано поведение.Но както и да е хитър мангал, но тъп, след 1-2 години и тия ще са му били шута и после трябва да ходи да обслужва застаряващи богаташки за да може да преживява!

щастливият край не му се изплъзва през пръстите! През гащите, през гащите! И по-точно - през това, което има в гащите! А тая колко ли безмозъчна трябва да е, за да се хване с него, като го знае какъв е?! Явно двайсетина годишните са доста кухи лейки... Жална ни вайка с такова "бъдеще на нацията"!!!

Към Netflix, Apple+ и HBO: Може да се направи много сполучлива комедия с Благо Властелина на пръстените и Клонираните (жени на Благо) атакуват. В тия смутни времена има нужда от малка доза смях. Не ми благодарете:)

Завидно единомислие към тоя пръч!

Супер интересна е разликата във вида на въпросната дама, когато тя сама качва снимки и когато някои нейни приятели го правят, без да обработват снимките….

Да му имам зъболекаря. Направил го е, да прилича на кон.

Нали като беше със Златка им викаха Белият зъб и дивото к*рве

То и сега така се очертава да им викат

Този не беше ли чийто върхова простотия стигна дотам, че да си издълбае инициалите върху Колизеума в Рим ?

Благо Джизъса бил футболна звезда ? Не знаех. Но сега знам че е “Вечният младоженец “.

Тая си знае че до една две години макс.ще е разведена ама не и дреме,явно и тя е същата простакеса като него !

.

Кустурица да не би да снима Черна котка-Бял котарак 2? Характерни персонажи

Най-добрият футболист на България за всички времена. По-добър даже от Божинката.

Аз за съжаление не съм запознат твърде добре с циганското народно творчество за деца. То допускам е различно от това на други народи и сигурно си има собствен колорит.

Благо Нереза... като спрат да му дават жените, и ги сменява... Прост ли е - гаранция. А прости ли са пачите - гаранция.

Мълиййй, ко туй ве?

От тъп футболист какво очаквате?

Бахти карикатурите!!!

No comment

Ужас. С тия зъбаци направо може да ти изкара акълите.

Пэк Теди Джорджо на кво е замязал тоз варненски бек ...

Аз им изгубих бройката Христина, Куини Алекс, Есмер, Златка, тая ...

Я му пиши в инстаграм, може да ти прати някоя снимка на оная си работа

Няма да избяга от тия пари. Ще стане като послушно кученце.

Той последната му жена по брак , смейството ѝ имаше повече пари, ама пак ос---ра пейзажа, та чак му се наложи да бяга на пожар само със слиповете на гъ.за си:))