17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дирниците пак са ме изтрили , ма това само ма кефи ...ЯКО ...!!!

чубрица за отскок...

От мъж с плосък корем, широки рамене, стегнато тяло и малко стегнато ду.пе. жените харесват мъже с големи кореми, тесни рамена, много големи ду.пе.та, плешиви и окосмени навсякъде по тялото, защото това е признак на плодовитост.

Самореклама?

tonk11

Няма такива филми. Без зор няма плосък корем. Има 5% от хората с ген, които са слаби и плоски каквото и да правят. Останалите стават шкембести и дебелички ако не положат грижи по въпроса.

Цяла Африка е с плосък корем... по- малко храна, това в.

Само да питам. В бирата какво да сложим?

водка естествено

"на половина"? В речника виждам, че се пише "наполовина".

Хаха ма вие сериозно ли? Ама канела и ябълка ще ми приберат 43 годишния корем? Стига де. Дайте нещо по сериозно. А тази новина по скоро към вицове те я сложете...

Спри да ядеш сланина с мас

неандерталец .. сланината е полезна .. не се пълнее от нея, а от застояване и преяждане.

Каквото и да ядеш ако извивката на гръбнака в неговия край е малка резултатът е един: по-плоско дупе за сметка на по изпъкнал корем и обратно. Все пак в котемната кухина има органи, които трябва да стоят някъде нали? И с тия питиета, описани горе вътрешностите няма да се изпарят....

Абсолютно! Извивката на гръбнака определя размера на задника! Не целодневното плюскане!

Спорно дали всеки иска да има плосък корем. При будистите и хиндуистите плоският корем е символ на душевен глад. Иначе интересни предложения - звучат вкусно и здравословно.