4 г. по-късно Ивайла Бакалова опроверга твърдение за първородната си дъщеря

Едва днес носителката на титлата "Мис България" за 2001 г. коментира старата новина

Обратно в новината

Коментари - 4 г. по-късно Ивайла Бакалова опроверга твърдение за първородната си дъщеря | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А,бе, хора не се ли сещате, че целта на този буламач като пост на Бакалова и статия в дир е предизборна реклама на ГЕРБ.? Тя говори за 12 години, за лъжата кюлчета, евро и чекмеджета. Затова и ни в клин , ни в ръкав се е ,,сетила,, чак сега. Тъпа комбинация. Бакалова е само една презряла мутреса

Видях я на живо на 15 март в софийско заведение. Изключително грозна и проста жена.

Мани я тази. Стелян е голем! Таково дар слово не можеш лесно да изкараш. Три параграфа преедисловие, за да каже, че е постнала нещо някъде.

отново се намира в Дубай,..., се наслаждава на далеч по-приятни климатични условия от тукашните - МНОГО МЪДРО, КЪРТИ МИВКИ!

Поздравявам редакцията на ДИР за публикацията, както и за останалите посветени на дамите от местния "хайлайф". Да караме подред - Петконаяна или Янанапетко - чест гост на ДИР. На една от снимките помислих, че е сниман кит, изхвърлен на брега и блестящ на слънцето, а то било янапетко/петкояна, намазана с лъщящо мазило за слънце. Но пък с цяла серия от бански и подробни описания за морето, слънцето и януарската жега в Доминикана ли беше, все едно! Онази Диляна, дето с хрисим вид рекламира очила, а бащата на детето й, Блатечки, коментира, че Лейди Гага имала дълъг нос... Може за носа да е така, на Гага е световна суперхипер звезда, а Диляна... както и да е! Онова чудо Вътова и тя често-често беше по страниците на изданието, неясно заради какви достойнства. Вероятно съпругът плаща... докато може. Сега пък Бакалова! Не съдя никого, нямам право! Благодаря на ДИР, че ни запознава с дамите, които са нагледен пример за това какво става с теб, когато се продадеш!

Не че няма и други, но те са по-умни и си мълчат, не се навират в очите на хората, защото следва... това по-долу!

Дишате на Ивайла газовете, сега започнахте и на дъщеря и... Дреме и за вашата злоба. Ако иска и перо ще си сложи... Вас това не би трябвало да ви вълнува!

Правилно - нас И.Бакалова въобще не ни вълнува. Поводът е НЕЙНО изказване и писание, а не наш интерес към нея. Впрочем за интерес наш към нея въобще и дума не може да става, тя с нищо не може да ни заинтригува. Тя се обръща към "българската общественост", и от там е останалото... За перото да ти кажа... ако ще, не перо, а цял щраус да си сложи на главата, все ми е тая! Въпросът е, че госпожата претендира за уважение и коректност на медии и на хората въобще, без да си дава сметка, че при нейната биография, публично известна, това са жалки и необосновани претенции, които ще си останат безответни. Поговорка - На каквото си си постлал, на това и ще легнеш!

Мда, доста постели е измачкала за тази незавидна слава..

Нека кажа и следното - дъщерята на ИБ е много хубаво, свежо и мило дете! Дано животът да не хвърли отгоре му "булото на срам и грях"! Боже опази, никое дете не заслужава това! Да е жива и здрава! Второ - Бакалова потвърди от първо лице всичко, което Б.Борисов отричаше. Тя в прав текст заяви, че, да помогнала е на Бойко Борисовата Борислава и на детето, чиито баща е Борисов! За което се иска известен кураж, разбира се, като познаваме нрава на Борисов! А това че е държанка на тоя и оня, е... тя си носи последствията! И ще си ги носи во веки!

Аз имам въпрос само за последната част от поста... Какви са тия последствия во веки? Грях пред Господа ли е да спиш и живееш с богат мъж?

Време оно харесвах Ивайла, беше красива жена. Казвам беше, защото сега мяза на мумия! Бая се е загрозила с тия филтри, милтри и всичко останало, което е наблъскала по себе си. Щерка ѝ върви хубава. Дано НЕ последва примера на майка си в което и да е отношение - външен вид, житейски решения, поведения и прочее

Докато такива парцали “реват” от 1990г , повечето реално красиви, интелигентни българи с реални професии, не Маркетинг УНСС…емигрираха. Други българи останаха да слушат, гледат, четат тъпи бръщолевения като същото.

Ами Аметуканофилите са в Америка! Еврофилите в Европа! Русофилите, ватенки, каскети, милиционери, мутри, приватизатори, олигарси, батки, и шаврантии не ходят в Русия дори на екскурзия. Бълхария им е като Русия....

Ивайла, на някои държанки им се получава да изглеждат като дами и да запазят авторитет, на теб, уви, не ти се получи! Не казвам, че си лош човек, не те познавам, за да го твърдя! Но си забравила явно, че когато живееш в Дубай с парите на Вълка, Ястреба, Змията или на не знам си кой си, спукана ти е работата в очите на хората. При всеки човек е така, живее с трудностите на вече взетите житейски решения. Така че, остани си в Дубай, харчи парите на този, който те е купил, и това е!

С тия филтри изглеждат като мумии. За Ивайла ясно, кифлите сакън да не им проличи ЕГН-то, ама детето защо? Защо? Всъщност риторичен въпрос, с майка-кифла никой не очаква да използват филтри, за да изглеждат, повтарям - да изглеждат умни.

И тази ли " промянкаджийка", явно е забравила, че подслони мис гащи на бирисов. Амнезия

Гладна, уморена, със амбиции заредена, като хищна хиена, устремена ...

Какво цели Бакалова с писанието си? Да напомни за себе си, да се оплаче от жълтите медии, да изрази гражданска позиция, или всичко наведнъж? Има право на всяко от изброените. Но... "га яде кифтетата" /извинете!/ от връзките с богаташите, нямаше никакво оплакване от твоя страна, нито вопли нито граждански позиции! Прави впечатление, нали така! Така че, Бакалова, стой си в Дубай и си трай! Не се интересуваме от теб! Просто не си в позиция да се караш на някого или пък да търсиш съчувствие!

Е неграмотна шушумига! Да си гледа децата от крадливите мутри и дс си трае.

Браво, Ивайла! Харесвам не само стила ти, но и смелостта, които носиш в себе си! Каквото и да си говорят злобните неудовлетворени хора ти показа, че си смела жена с позиция ! По-смела от много мъже в тази държава?

Браво, за ко? Че мъжа и е изпълнител на поръчки, а тая наглее?!? Малко са ви Боко и ПП!

Тия К не ги знае никой. Не ни занимавайте с глупости.

Въдят се кат хлебарки тия циганя.

Така като гледам е използвала написаното преди 4 години за повод да премине в политическа агитация. Да го бе казала това преди. Ако не бе тръгнала да “стопля” новината, никой нямаше и да се сети за нея. Пишман борци за правда. Аман!

Милата, нищо не и се разбира… то защитава Боко за кюлчета, то иска промяна на последните 12 години…пълно противоречие. Тя въобще знае ли къде се намира?

съдейки по снимките ще предположа, че е в англия

със сигурност не е в България и е абдикирала от гражданската си отговорност да е полезна за обществото, или поне ако иска да се промени към добро. Но родния фоклор го е казал много точно: каквото посееш, това ще жънеш. По-големичките помним в 90 те години как започна сеитбата

Аз за друго не знам, но тая Рая е такова копие на Илия Павлов...къв Вълк, кви пет лева...

абсолютно копие на илийката павлов, особено се вижда на снимките като по-малко дете, когато е без грим по лицето. Но и с грим пак се вижда , че в лицето е илия павлов. Поне има няколко братчета и сестри. другаркарта дарина павлова как ли се отнася към това дете?

Стига с тая мърша!

Дъщеря й ще я надмине и като прости..тка, мъжемелачка, алчност и меркантилност… ако ще и на челото да си сложи ци.а все толкова противни са

Няма ли един одит на тая от къде са и парите? Или мутрата тафил, тя получила нещо от него и явно всичко е точно. Някак си не ми се връзва бившите държанки да се правят на обидени морални интелекти. Всъщност това със сигурност не го е писала тя, явно е наела някой (но пести де .. реално не е перфектно) :)

Един момент...Ивайла Бакалова говори за кюлчета. И че ни лъжат медиите. Не беше ли точно тя преди време, която даде интюрвюта, в които потвърди всички подозрения относно Борисов включително за детето от Борислава, Бакалова каза, че лично е помагала на Бакалова. А сега иска да ни каже, че не е било така ли? Или са дали онези 100 000 лева на прокуратурата, за които също имаше интервюта, че ги изнудвали, за да отърват сегашния и мъж Весо Брадата от съда - той е подсъдим за убийство. Преди Бакалово се заканваше, че лично ще вкара Гешев и Борисов в затвора. Днес говори, че ни лъжат за кюлчета. Хелоу?

* лично е помагала на Борислава (поправка)

хубаво написано, грамотно и последователно, браво на дамата. Пък вие си плюйте, щом ви влече и ви разтоварва.

Ако това наричаш грамотно написано, обърни внимание на пунктуацията.Тая е слагала запетайки където и падне.Но щом смяташ, че е грамотно написано и ти не знаеш къде се слага запетайка.

Госпожата да свали малко кресчендото, неуместно е. Когато си публична личност, трябва да си готов да понасяш писанията на т. нар. жълти медии и толкова! Одумват те, описват те, пишат за любовниците, децата ти и всичко останало. Бакалова е извън интересите на нормалния български гражданин, просто няма с какво да го заинтригува. И се оплаква! не че няма право! Но когато черпиш облаги от конкурси и връзки с богати мъже, госпожо, е редно да понесеш и останалото, а то най-често е горчивата истина за това каква те смятат хората. И не, не е от завист!

Поредният буламач на бездарния "редактор"...

Не пада по-далеч от крушата. Тъкмо ще мяза повече на майка си-непълнолетната държанка на Илия Павлов. Да каже що седи в Дубай “бизнесдамата”. Щото я е дошла, я е затоплила наровете в следствения.

И?

Нямате и срам да замълчите..Мутренси държанки....

Малката сложила ли си е силикон или не, то желанието да се учи и развива не пречи...то много поприща за учение и развитие в сферата на силиконовите фантазии има.:)