5000 души се забавляваха на рок концерт на закрито без социална дистанция (снимки и видео)

В сюрреалистично преживяване след година социално дистанциране, феновете танцуваха близо един до друг, но морето от покрити с маски лица бе знак, че нещата не са се върнали съвсем към нормалното

Обратно в новината

Коментари - 5000 души се забавляваха на рок концерт на закрито без социална дистанция (снимки и видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се теста ли е бил излишен или маските. Защо са маски на хора, които току що са проверени с тест? А ако тестът не е надежден и затова са нужни маски, то защо въобще се прави? Луда работа.

Така като ги гледам с тия маски и лошо ми става. Но е показателно защо другите страни са по-напред от нас, защото са дисциплинирани.

Гадна работа...

Мой познат има симптоми. Прави 1 бърз тест - положителен. Прави 2ри тест - положителен. Решава да пробва тест на друг производител. Прави си 2 - и двата отрицателни. Толкова за надеждността на тези тестове.

И що спряхте коментарите за простакесата отроче на Зуека? Нещо хората май не долюбват поръчкови манипулации?

С маски не могат нито да пият, нито да пушат, нито да се целунат, камо ли други работи. Потни, наплюнчени и сополиви маски от надвикване. Просто уникална тръпка е било.

Ето това е лицето на новия комунистически фашизъм.... Като на първомайска манифестация от соц-а изглеждат тия копонджии.... Всички вярват на партията, който е против - бой по Кратуната :))))

Да ти с*рем на гладкото сиво вещество, Иване!

Сюрреалистично преживяване ?! Това ли е сюрреалистично - да правиш нещо, което се е приемало за даденост, само допреди една година? И то в такъв суперизвратен вариант. Никога не бих участвал в гази гавра. Да те тестват и после въпреки скапания им тест, да си с маска. Такива събития трябва да се бойкотират. Нека да фалира всичко и тогава хората сами ще линчуват управляващите за пландемията и нещата, ще си дойдат на мястото. Подобни изгъзици не са връщане към нормалното. Те са крачка към "новата нормалност". Това е репетиция за послушание на стадото, която ще ни вкара в новия тоталитарен строй. Сега на концерт само с тест. Утре в хранителен магазин само с тест или ваксина. И така, докато не станем пълни роби и не загубим всичките си граждански права. По-добре човек да се разходи в парка, отколкото да ходи на тази простотия.

Важно е да не се е..т, защото разнасят венерически болести, другото е ташак работа.

Това в Испания е възможно, но в България не. Сигурен съм, че наистина всички са си носили маските и са си направили теста преди концерта. Тука 80% ще се опитат да представят фалшив тест или просто да се набутат без тест, а после 100% ще си махнат маските. Прекалено големи диваци сме за такова нещо.

Важно е да има сексуална дистанция, защото недоносчетата по такива мероприятия са 90% обратни и носят венерически болести.

Ако тази гавра с хората е "новата цивилизованост", предпочитам да съм дивак. Ще се разходя в парка или ще си пия биричката вкъщи и ще оставя организаторите да си седят сами на "концерта" им.

По добре да си пусна концерта на Deep Purple в Япония отколкото да ида да слушам тази помия...

5000 х 100€ Да живее свободата!

че си просто един безмозъчен оръфляк.

С ПАМПЕРСИ НА УСТАТА, ГЕРП СА ТУМОР, ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТЯХ НА 4.04

Да де ама това си е пълна порнография - на рок концерт с маска на лицето. Не, мерси, ще си изчакам търпеливо докато нещата си станат по старому.

За по-добра защита. Защото нито теста дава 100% гаранция нито маската. Така е по-сигурно

5000 роби, после и повече.

Къде ги видя тези 100 еврака? Написано си е черно на бяло- вход 28 евро, като в цената влиза антигенен тест.

Новото нормално, само ваксинирани ще могат да слушат определени джерндър групи. Нещо като в СССР - определени концерти на определени групов, само срещу партийния билет.

Подкрепям, на 1000%

Това не е рок концерт, това е педерастки концерт.

Бееее, бееее.. Хайде на паша и после на водопой и после ще ви издоим пак и пак и пак

Ако това не е извращения, тогава кое е!?!? На рок-концерт - с маски..... Това е световна лудост, и никой не смее да каже - Царят е гол!!!!!

Ами тогава да бяха искали от тях и да са ваксинирани. Щеше да е тройна защита! А защо не и в защитни костюми? Четворна защита!

След концерта пенделите се шлякаха без маски, но няма значение.

Испанците са много извратени, 90% от младото им поколение е с джендърска ориентация.

И какво искате да кажете, че това е новото нормално ли? Я си евете м@йките, идиоти.

Поредната пародия.

Яко гушене на милиарди от тестове, маски, ваксини, дезинфектанти, КОВИД пътеки и прочие. Народите - овце си плащат, търпят, дори умират след ваксиниране, но се радват.

сега с тест на концерт... скоро и с удостоверение, че транспортът ви до концерта е с "нулев въглероден отпечатък"... и т.н.

Перфектно ни дресират

Те за тази цел има листовка. Тези домашни бързи тестове са валидни само ако преди това човек поне 30 минути нито е ял храна, нито пушил цигари, нито пил течности каквито и да са. Само тогава са верни резултатите ама нали са умни твоите познати да гледат кой бил производител а касетките вътре са произведени от един и същи завид в Китай. Затова хората ходят в лаборатории защото там тестовете се вземат по правилно.

Тука да не сте по различни. Я погледни Порнхъба колко регистрирани педали имаме....SPOLER ALERT....повече са от колкото в Гърция....а уж от тях е почнало...

щом си животно ще те дресират

царя не е гол...ама БЪЛГАРИНА Е ПРОСТ...и вие в тоя малоумен сайт се доказвате като такива

Испанците, за разлика от французите, никога на са ми вдъхвали доверие. А на българите много им харесва Испания. Сигурно щот са цигани като нас.

ти циганино да не забравиш да гласуваш за вожда си че няма да има заплатка за дрога

само животните като тебе си ебат майките...аз не съм от тях...мене не ме дресира никого....НО ТИ ЯВНО СИ СВИКНАЛ

Ти луд ли си, глупак ли си или ти плащат да хвалиш събитието? Предпочитам да сме диваци, а не овце! Заради такива като тебе мерките ще стават все по-извратени и унизителни за хоирата.

Даааа, голяма забава изглежда с тези маски! Дресировката върви с пълна сила. Колко трябва да си малоумен да приемеш това подаяние на кукловодите! И си съучастник!

ти да не си от идиотите които не вярват във вируса...СУПЕР....НУЖДАЕМ СЕ ОТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ИДИОТИ

Явно го прайш, уха.. . Ши казваш на майка си кво да прай първично животно

и кое му е педерасткото.... ТОВА ЧЕ ТИ СИ ПЕДАЛ и определено го криеш по най глупавия начин...СИ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ

Малоумници

не осъзнават, какво м се случва и ще им се случва, оттук - нататък.

тотал щета си, като тези от снимката :))))))

Запомнете съфорумци: Не се обиждайте един - друг, не проявявайте излишна злоба и омраза един - друг, не се докладвайте един - друг !