17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да е живо и здраво детето и да си развива талантите и хобитата, но шоуто трябва да забрани участието на деца и ансамбли в този 'конкурс'. Не коментирам възможностите на Стефчо като гайдар. Просто е супер некоректно да се състезават за едни пари деца със възрастни, при положение че както и зрителите така и журито ВИНАГИ толерират участието на децата и им дават предимство независимо от представянето, което е в силен ущърб на другите възрастни участници. Ансамблите също са неравностойна конкуренция на другите участници и трябва да се лимитират до 5-6 човека, а не да излизат 20-30 певци или танцьори и там винаги има такива които могат и такива които не могат и просперират на гърба на някой. Но манипулацията с участието на деца трябва твърдо да се прекрати! Има достатъчно конкурси които са САМО за деца и ученици и там могат да докажат себе си и да покажат възможностите си в конкуренция с деца и без да се мотивират с ПАРИ! Нека за пари да се брят възрастните а и те реално имат нужда от тях и знаят за какво да ги използват.

Прекрасно дете! Талант! А "Катето и Сашко" блестяха... с простотията си...

Уникално детето заслужава и повече супер се представи успех малък сладур здраве и много много успех

И НА ДЕТЕТО И НА ЗРИТЕЛИТЕ! ИМА ОЩЕ НАДЕЖДА ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА!

Браво на детенцето, много е сладко, но малко ми писна от гайди и калпаци..

Финалът ми хареса. Доста по-силен беше от тези на други държави, които излъчват същия формат. Иначе е трудно да се каже кой беше най-големият талант: всеки заслужаваше да е там и си имаше собствените почитатели. На мен например ми хареса онзи, дето познаваше с точност честотите на тоновете и дори ги възпроизвеждаше. Просто, защото подобен абсолютен слух е много рядък. Много по-рядък от 1 на милион. И никога не съм гледал нещо подобно в други държави. Докато останалите бяха певци, танцьори, музиканти, акробати, бойци - все таланти, които можеш да гледаш и по чужди канали.

Чаровно дете но не честно дс се състезава с възрастни Според мен трябва да има възрастова граница и тези пари да са лично негови и да ги използува за себе си

В този формат, талантитте бяха прекалено малко. Повечето от участниците демонстрираха научени "таланти" - пеене, свирене... Гайдарчето спечели, защото беше много чаровно, като всяко 6 годиншно хлапенце. Но и неговото не е таланат. Това е придобито умение.

Помашки народ кво да искаш. Днеск гайда, утре гъдулка и така.

..............

Турчеещ циганин, с една дума - мангал.

В държавата на 96% дебили кво искаш? Този формат трябва да спре.

Ами беж обратно в Делхи или Анадола, никой не те е викал тук!

Абе не знам, аз бях твърдо за децата от читалище Наука от Ябланица. Толкова хубаво и със страст играеха, особено солиста им.

Конкурсът е за талант, не за желание.

Браво на хлапето! Иначе формата е пълна скръб! Катето промотира недоносчето си и за да опитат да скрият колко е бездарен са сложили Даниел олигофрена да му партнира...

ПРОРОК НА КОВИДА ОТ ДЕВЕТИЯ ДЕН?! НЕ МОГА ДА ГО ДИШАМ, ПРИСЪСТВИЕТО МУ БЕШЕ ПОДИГРАВКА С НАРОДА!

На овчарска територия, гайдар им е тяланта.. не сме мръднали от векове.

Хасане, като се върнеш в прародината ти, талант ще е да ебете кози.

И какво ако прародината ми не е там дето казваш, ами си е баш тук, където и твоята? Трябва да приритвам от див първобитен възторг, по нещо което не ми допада? Да, може да е много умилително едно хлапе да прави разни неща по тЮлЮвизУра, ама нито е за тоя формат, нито пък историята показва че нещо положително се случва с израстването на таланта после.

СЪЖАЛЕНИЕ, НЯМАМЕ ТУКА ХАРЕМИ И ЕВНУСИ, ДА ДЕМОНСТРИРАТ ГОЛЯМО ИЗРАСТВАНЕ! НЕ ПЛАЧИ! ОТИДИ В РОДИНАТА-МАЙКА!

Какво прекрасно дете!

А,бе да вкараш дете в състезание с възрастни е като да вкараш трансджендер ,"бивш"мъж, в атлетическо състезание за жени.Красиво,модерно,човешко ,но дали е правилно за другите участници?

Момчето бие с 100000%!!!!!!

Браво! Респект!

Еееее, най-после и в България да се случи нещо хубаво! Стига негативизъм, стига нихилизъм, време е да се вдигнем от калта, да се отърсим от нищетата и да погледнем на другите народи със самочувствие и доблест ! Едва тогава можем да очакваме, че и те ще те зауважават !!!

С гайди ли?

+ цървули = нацинална гордост

Всички комплексари скрити зад тъпи псевдоними хулят по детето, което на 6 години демонстрира себе си, излизайки сам пред екрана. Щом и по него хулите, всичко е финална права в тази държава с “ малък, но за сметка на това много прост народ”

Защо се ядосваш? Половината които плюят, даже не са българи, а са цигани или мюсюлмани.

Руснак съм.

Популистки боклук. Това предаване има толкова общо с таланта колкото Евровизия с музиката

Това си е наистина талант-само на 6 години!!!! КОЛКО ДЕЦА ГО МОГАТ? РЕСПЕКТ И. БРАВО!!!!!!!!!

Певци, музиканти, танцьори. Какви други да печелели такива състезания ?

Голяма награда 50К лева. Ед8н гараж в София струва повече.

Но някъде другаде са цяла махала с къщи с по 1дка място

Нормално в страната на гегите които хранят автобус с хляб .....такъв да е таланта...

Мохамед е доказан шизофреник и ПЕДОФИЛ! Ти си същия.

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО БЪЛГАРСКИ ТАЛАНТИ ... МИЯТ ЧИНИИ, ГЛЕДАТ И БЕРАТ ЯГОДИ НА ЗАПАД .... ???.

Да си покажеш таланта също изисква талант. Ако си гениален мухлю, си гениален мухлю. А иначе български програмистчета има в Джей Пи Морган, Блумбърг, Амазон, Фейсбук.

Думата е "мухлЬО", неграмотен циганино.

70 годишното кремълско дудукарче да ме хване за гайдите с език

Какъв талант е да свириш на гайда? Или кларинет? Или гъдулка? Само любопитствам. Защото то един прост акордеон изглежда доста по сложен музикален инструмент. За пиано или арфа изобщо не отварям дума.

Само @лигофрен не-хващал гореизброените “прости” музикални инструменти може да се изказва така! Бахта о кавала, така да се каже…

НА ГАЙДА СЕ Е СВИРЕЛО ... ОЩЕ КОГАТО Е СТАНАЛ БИБЛЕЙСКИЯ ПОТОП В ЧЕРНО МОРЕ .... И ПРОТО-ТРАКИТЕ КОИТО СА ЖИВЕЛИ В ЕДЕН - РАЙСКАТА ГРАДИНА НА ДЪНОТО МУ СА ИЗМИСЛИЛИ БОГОВЕТЕ :)))

Леле колко завист!

Скандално! Детето дори не е от Украйна! Засрамете се!

Изсирам ти се в устата, защото така заслужава всеки русороб.

Единственият, ама ЕДИНСТВЕНИЯТ "талант" в това предаване бе оня който е развил слуха си до ниво на честотомер! Остави другото, той е развил и гласните си струни да пресъздават приблизителен синус звук /с минимални хармоници/ до ниво тонгенератор. Да, не е атрактивно, да няма танцьорки, пера, балет, носии, шарения и огньове. Имаше чист талант. Знам, че на 80% ще им е много трудно проумеят какво предизвикателство е това човек-машина.

Колега, в твоя подкрепа само ще спомена, че до преди 30-на години на моя честотомер ако му пуснеш две честоти едновременно щеше да се побърка или да ми изкара "честотата на биене". Трябваше си осцилоскоп да се ориентираш. А това момче как ги диферцирира по слух нямам идея! Имам подозрение, че има някакъв дефицит в сетивата /по погледа му/ и за сметка на това е развил слуха до чисто медицински невъзможно ниво.

абе вече никой ли не гледа телевизия, че наградите са толкова малки?!

Покрай простата си жена /ама какво да направя, моя е/, че и аз хвърлям по някое око на тия реалита. Всичко е на толкова примитивно ниво, че то дори не ти се коментира вече. Симпатично е детенцето, имаше стратегия заложена на патриотичния вот, но нито е най-талантливото гайдарче на света, нито е най-атрактивното.

Елан,съгласен съм с теб.Тива предаване е подобие на "Ев- ровизия"..... Несретник професор,бездарни актьори,"на мама момчето"......а пък неговата мама....!?!? Искаха да изглежда някакси,но се получи ....никакси !

"журито "са дебили малкия е лайно без никакъв талант.

незаслужено и гадно лапето няма грам талант гайдата най лесния инструмент мамта и татето явно са неслучайни отделно кви са тея дебили наречени жури? оня кантар от какво разбира>а другите?

Браво на детето, добре, че спечели то, едно защото е прекрасен и второ, защото е индивидуален изпълнител. Това е талант, да покажеш какво можеш ти или най-много дуо, както двойката с кънките и акробатиката. Трябва да се забрани да участват читалища, ансамбли, състави и т.н, - това не е талант, това е хореография, синхрон и много тренировка

Това е представление за избираема група индивиди ! Индивиди.....ами Евро каква актриса е ....звезда....В "Оркес- тър без име ,щеше да си остане безименна ,ако не бяха В.Кънев,П.Попандов,Г.Мамалев..... Пози,искуствена възхита,лицемерие,отврат.... А това хлапе...талант.....талант на ниво читалище...!?!? Опитаха да изглежда "патриотично"..... При нас няма "патриотични игри" има курвенски номера! Малкия свири добре,но не е ТАЛАНТ......

Добре в Оркестър без име, от колко в оркестър калуш

Как може отново дете да печели България търси талант.имаше много по къдърни таланти и по симпатични.аз ням думи това е нагласено предаване да лансира деца.и не уценява драги те таланти. Вега бяха много по добри и военния университет а те бяха направо магиосници. Дори и красивата Мона трябваше да спечели.

Върни се в училище да те "Уценят" и после давай "Оценки"

Пак добре, че не пробутаха някой укрос пак, че накрая ше фанем да пребием некой.

Е как пък не се намери един украинец?! Пак се изложихме пред "чужденците"! Хората Евровизия им дадоха ние....нищо!

Тази с кучето беше украинка и със сигурност заслужаваше да спечели. Все пак е била световна шампионка. Преди войната.

Костя, не спиш ли изобщо?

По нашенски изкривено. Групови изпълнения от 20-30 човека нямат място във формата. Ако трябва да се даде награда, то тя е на диригента, треньора, хореографа. Не обявяват броя на гласовете, а проценти, т.е. -манипулация, по-скоро фалшификация. Повече от сигурно е, че танцова или певческа група от дечица ще получи по 100 смс-а на всеки участник от роднини и познати. Ако "Бодра смяна", един от най -добрите детски хорове в света се яви, трябва да ги разбият при обективен вот. .. Голям сладур е победителят, но какви хоризонти има пред таланта му, освен да научи 250-на мелодии и да натиска няколкото дупки на гайдуницата. Сигурно има негови връстници, които на пиано или цигулка, полагайки непосилен труд, ще завладяват световните сцени.

че формата беше пълен с идиоти, незнаещи какво значи думата талант, а журито се захласваше по секви глупости.

Браво на Стефчо - ще си купи цяла кутия с дървени влакчета...:) ===================================================== А тъпанара ицо хазарта обиди всички в парламента с изказването си в началото! "Браво" на тези,които са го избрали...:)

Мариана Попова е гласувала за него.

Дано родителите му сложат парите в поверителен фонд и да ги ползва за висше образование в чужбина след 12 години. Най-голямата грешка ще е тати да си купи кола, да направят една екскурзия и останалото за ремонт на къщата.

да ги обръщат в злато, че с тая инфлация ще му стигнат като за закуска до 1 година...

Въпреки че златото струва толкова, колкото ти дадат за него. Може златото след 2 години да падне на 800 долара, тогава ще са изгубили много пари. Цената на златото пада и то драстично, когато икономиката е в подем. Не съм сигурен, че ще сме в рецесия цели 12 години. Иначе ако очакваш да стане война и златото да удари тавана, ами чакай си. По време на война, 1 унция злато може да струва една купичка ориз или един галон бензин. Все пак ти ще се нуждаеш от храна, гориво или вода, а не този, който ги притежава. Така че пак този държащ хланата, горивото или водата, ще ти определи цената на златото при бартера.

колата е капарирана тати не е случаен

Браво!!! Бях за илюзиониста или военните от НВУ, но и този малък талант си е гордост за страната.

на военни дебили?

Като стане война - на тия дебили ще разчиташ, докато си скрит в мазето между туршиите

Браво на адашчето

Каква изненада, почти съм толкова шокиран колкото от факта че Украине спечели евровизия... Кой ще спечели някакви безлични типове или 5 годишния гайдар.. направо можеха да му дадът наградата от ден 1

Браво на детето!! Наистина, това си е успех. Но..., какво ще прави това дете с 50000 лева?? Те са на практика негови, но то е само на 6 години.

Каза че шял да си купи цял кашон с дървени влакове :) Останалите предполагам са за семейтството

Заслужено първо място!

ай сиктир бе нагласено и идиотско малкия освен 2 мелодии нищо друго не може