17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заслужено първо място!

Браво на детето!! Наистина, това си е успех. Но..., какво ще прави това дете с 50000 лева?? Те са на практика негови, но то е само на 6 години.

Каква изненада, почти съм толкова шокиран колкото от факта че Украине спечели евровизия... Кой ще спечели някакви безлични типове или 5 годишния гайдар.. направо можеха да му дадът наградата от ден 1

Браво на адашчето

Браво!!! Бях за илюзиониста или военните от НВУ, но и този малък талант си е гордост за страната.

Дано родителите му сложат парите в поверителен фонд и да ги ползва за висше образование в чужбина след 12 години. Най-голямата грешка ще е тати да си купи кола, да направят една екскурзия и останалото за ремонт на къщата.

да ги обръщат в злато, че с тая инфлация ще му стигнат като за закуска до 1 година...

Браво на Стефчо - ще си купи цяла кутия с дървени влакчета...:) ===================================================== А тъпанара ицо хазарта обиди всички в парламента с изказването си в началото! "Браво" на тези,които са го избрали...:)

че формата беше пълен с идиоти, незнаещи какво значи думата талант, а журито се захласваше по секви глупости.

на военни дебили?

Въпреки че златото струва толкова, колкото ти дадат за него. Може златото след 2 години да падне на 800 долара, тогава ще са изгубили много пари. Цената на златото пада и то драстично, когато икономиката е в подем. Не съм сигурен, че ще сме в рецесия цели 12 години. Иначе ако очакваш да стане война и златото да удари тавана, ами чакай си. По време на война, 1 унция злато може да струва една купичка ориз или един галон бензин. Все пак ти ще се нуждаеш от храна, гориво или вода, а не този, който ги притежава. Така че пак този държащ хланата, горивото или водата, ще ти определи цената на златото при бартера.

По нашенски изкривено. Групови изпълнения от 20-30 човека нямат място във формата. Ако трябва да се даде награда, то тя е на диригента, треньора, хореографа. Не обявяват броя на гласовете, а проценти, т.е. -манипулация, по-скоро фалшификация. Повече от сигурно е, че танцова или певческа група от дечица ще получи по 100 смс-а на всеки участник от роднини и познати. Ако "Бодра смяна", един от най -добрите детски хорове в света се яви, трябва да ги разбият при обективен вот. .. Голям сладур е победителят, но какви хоризонти има пред таланта му, освен да научи 250-на мелодии и да натиска няколкото дупки на гайдуницата. Сигурно има негови връстници, които на пиано или цигулка, полагайки непосилен труд, ще завладяват световните сцени.

Е как пък не се намери един украинец?! Пак се изложихме пред "чужденците"! Хората Евровизия им дадоха ние....нищо!

Пак добре, че не пробутаха някой укрос пак, че накрая ше фанем да пребием некой.

Тази с кучето беше украинка и със сигурност заслужаваше да спечели. Все пак е била световна шампионка. Преди войната.

Как може отново дете да печели България търси талант.имаше много по къдърни таланти и по симпатични.аз ням думи това е нагласено предаване да лансира деца.и не уценява драги те таланти. Вега бяха много по добри и военния университет а те бяха направо магиосници. Дори и красивата Мона трябваше да спечели.

Това е представление за избираема група индивиди ! Индивиди.....ами Евро каква актриса е ....звезда....В "Оркес- тър без име ,щеше да си остане безименна ,ако не бяха В.Кънев,П.Попандов,Г.Мамалев..... Пози,искуствена възхита,лицемерие,отврат.... А това хлапе...талант.....талант на ниво читалище...!?!? Опитаха да изглежда "патриотично"..... При нас няма "патриотични игри" има курвенски номера! Малкия свири добре,но не е ТАЛАНТ......

Браво на детето, добре, че спечели то, едно защото е прекрасен и второ, защото е индивидуален изпълнител. Това е талант, да покажеш какво можеш ти или най-много дуо, както двойката с кънките и акробатиката. Трябва да се забрани да участват читалища, ансамбли, състави и т.н, - това не е талант, това е хореография, синхрон и много тренировка

незаслужено и гадно лапето няма грам талант гайдата най лесния инструмент мамта и татето явно са неслучайни отделно кви са тея дебили наречени жури? оня кантар от какво разбира>а другите?

Костя, не спиш ли изобщо?

Върни се в училище да те "Уценят" и после давай "Оценки"

колата е капарирана тати не е случаен

Мариана Попова е гласувала за него.

"журито "са дебили малкия е лайно без никакъв талант.

ай сиктир бе нагласено и идиотско малкия освен 2 мелодии нищо друго не може

Елан,съгласен съм с теб.Тива предаване е подобие на "Ев- ровизия"..... Несретник професор,бездарни актьори,"на мама момчето"......а пък неговата мама....!?!? Искаха да изглежда някакси,но се получи ....никакси !

Покрай простата си жена /ама какво да направя, моя е/, че и аз хвърлям по някое око на тия реалита. Всичко е на толкова примитивно ниво, че то дори не ти се коментира вече. Симпатично е детенцето, имаше стратегия заложена на патриотичния вот, но нито е най-талантливото гайдарче на света, нито е най-атрактивното.

абе вече никой ли не гледа телевизия, че наградите са толкова малки?!

Единственият, ама ЕДИНСТВЕНИЯТ "талант" в това предаване бе оня който е развил слуха си до ниво на честотомер! Остави другото, той е развил и гласните си струни да пресъздават приблизителен синус звук /с минимални хармоници/ до ниво тонгенератор. Да, не е атрактивно, да няма танцьорки, пера, балет, носии, шарения и огньове. Имаше чист талант. Знам, че на 80% ще им е много трудно проумеят какво предизвикателство е това човек-машина.

Скандално! Детето дори не е от Украйна! Засрамете се!

Колега, в твоя подкрепа само ще спомена, че до преди 30-на години на моя честотомер ако му пуснеш две честоти едновременно щеше да се побърка или да ми изкара "честотата на биене". Трябваше си осцилоскоп да се ориентираш. А това момче как ги диферцирира по слух нямам идея! Имам подозрение, че има някакъв дефицит в сетивата /по погледа му/ и за сметка на това е развил слуха до чисто медицински невъзможно ниво.

Леле колко завист!

Какъв талант е да свириш на гайда? Или кларинет? Или гъдулка? Само любопитствам. Защото то един прост акордеон изглежда доста по сложен музикален инструмент. За пиано или арфа изобщо не отварям дума.

Като стане война - на тия дебили ще разчиташ, докато си скрит в мазето между туршиите

Само @лигофрен не-хващал гореизброените “прости” музикални инструменти може да се изказва така! Бахта о кавала, така да се каже…

70 годишното кремълско дудукарче да ме хване за гайдите с език

НА ГАЙДА СЕ Е СВИРЕЛО ... ОЩЕ КОГАТО Е СТАНАЛ БИБЛЕЙСКИЯ ПОТОП В ЧЕРНО МОРЕ .... И ПРОТО-ТРАКИТЕ КОИТО СА ЖИВЕЛИ В ЕДЕН - РАЙСКАТА ГРАДИНА НА ДЪНОТО МУ СА ИЗМИСЛИЛИ БОГОВЕТЕ :)))

ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО БЪЛГАРСКИ ТАЛАНТИ ... МИЯТ ЧИНИИ, ГЛЕДАТ И БЕРАТ ЯГОДИ НА ЗАПАД .... ???.

Добре в Оркестър без име, от колко в оркестър калуш

Нормално в страната на гегите които хранят автобус с хляб .....такъв да е таланта...

Голяма награда 50К лева. Ед8н гараж в София струва повече.

Певци, музиканти, танцьори. Какви други да печелели такива състезания ?

Каза че шял да си купи цял кашон с дървени влакове :) Останалите предполагам са за семейтството

Популистки боклук. Това предаване има толкова общо с таланта колкото Евровизия с музиката

Всички комплексари скрити зад тъпи псевдоними хулят по детето, което на 6 години демонстрира себе си, излизайки сам пред екрана. Щом и по него хулите, всичко е финална права в тази държава с “ малък, но за сметка на това много прост народ”

Еееее, най-после и в България да се случи нещо хубаво! Стига негативизъм, стига нихилизъм, време е да се вдигнем от калта, да се отърсим от нищетата и да погледнем на другите народи със самочувствие и доблест ! Едва тогава можем да очакваме, че и те ще те зауважават !!!

Защо се ядосваш? Половината които плюят, даже не са българи, а са цигани или мюсюлмани.

Мохамед е доказан шизофреник и ПЕДОФИЛ! Ти си същия.

Браво! Респект!

Момчето бие с 100000%!!!!!!