86-годишният Лари Кинг изгуби две от децата си за 3 седмици

51-годишният Анди Кинг е починал от инфаркт, а сестра му Кая е издъхнала от рак на белия дроб

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анди Кинг е починал на 51 години, а Кая - на 65. Кая е от брака му с Алин Аткинс, а Анди е неин син от друга връзка, когото Лари Кинг е осиновил... само в дир-а висшите математици знаят как да решат неизвестното Х (:

Този тъпанар се е женил и си личи как изобщо не му пука за децата, защото има много , а и е извратен тип.

Понякога Господ дава дълъг живот за наказание. Докарал ги до 86 и да преживее тоя ужас...

Няма по-лошо от това, родител да доживее смъртта на децата си. Но на оня свят ред няма. Жалко, да почиват в мир децата му.

Най-"малкото" дете е на 20, но никой не квичи, че е станал баща на 66!! А ако беше жена, например онази на 63 с близнаците, където едното почина, вой до небесата! Дебили, сър. ...

Ицко Финци стана баща на 80 години. Имаш пари....ебеш!

Този е Лили Иванова Американския модел!

Искрени съболезнования, само дето не мога да разбера за какво си се женил толкоз пъти?:! Що си се наказвал така, бе човек?!

Какво ли не му е станало ясно първия път?

Има хора, които озаконяват всяка връзка, други .... сменят любовниците си.

Погледнах заглавието и веднага си помислих: ковид-а! И останах изненадано зомби. Този път не са го приписали на ковида. Само една мисъл ме мъчи още: От какъв зор ми е да знам,че някой някъде е умрел? То верно че сме колония, ама все пак.

Те не са писали Ковид , но са направили лек намек с това : “семейството предполага, че е получил инфаркт, но аутопсия не му е правена” .демек , може и да е от друго

Най - лошото нещо е да надживееш децата си. Имам чувството че след някой друг месец и Лари Кинг ше си отиде. Ще загуби смисъл в това да живее

каквото е имало да прави, отдавна го е направил, по-добре да си иде, да не тежи на земята и после светла му памет

Е не е чак толкова драматично. До колкото прочетохме има още 3 деца, за които си заслужава да живее. За внуците и правнуците въобще не става дума.

От къде знаеш, че ще мре, да не си спал/а в тиквите на баба Ванга?