17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не блести въобще. На кого е??? Даже има нещо отблъскващо.. Има къде къде по-хубави дечица. Ама на - мамино и татково, най-убаво свраче...

Познавам детето. Умно, но със самочувствие до небесата. Тези конкурси не му влияят добре. Започва да се държи надменно и с високомерие. Дано родителите държат под контрол ситуацията, но надали.

Отивам за нови очила.

Чак пък красиво и то на планетата ?! А и като гледам кои държави са изброени като участници в този "световен" конкурс, да кажеш,че представляват цялата планета е повече от смешно.Жалко за другите деца неоценени като достатъчно "красиви".

Кога скапаните ни социални служби ще предложат да се забрани участие в подобни свиннщини със закон. Защото: 1. Уврежда психиката на самото дете, като вместо детство то почва да има съмнително битие на "кифла", харесвана от батковци и чичовци. 2. Уврежда психиката на всички останали деца, защото те почват да питат " А ние грозни ли сме", и родителите се чудят как да ги успокояват. 3. Свързано е с договори за неклами, което си е чиста експлоатация на детски труд от страна на родителите. 4. Извървяването на целия този път смършва като манекенка, компаньонка, кифла или просто софийска бръмчалка. 5. Няма народ и култура, който да не е единодушен, че вътрешната красота и способностите са по-важни от външната красота. Ние явно сме някакво изродско изключение. 6. Наблягането единствено на външната красота, и то на разни подобни конкурси си е вид педофилия. 7. Красотата е абстрактно понятие и за всеки има различни критерии. 8. Защо сега другите родители да се чувстват виновни, че децата са им грозни ? - няма такова понятие - грозно дете. Детската красота е особена, тя извира от душата, непорочността, чистотата. А сега, господа социални, си размърдайте задниците и свършете нещо полезно. Ако не сте заангажирани да ни насаждате Истанбулската конвенция или да възхвалявате поредния гей-парад. Защот както е тръгнало, сигурно ще поче да се оранизират и конкурси за деца - ...., а вие ще сте доволни и радостни.

Когато има кастинг за някакъв конкретен образ или просто реклама за нещо си, най-вече детски неща е ок, но да се правят такива конкурси по принцип не е ок. Твърдо против съм - кофти е за детската психика.

МНОГО ГРОЗНО

Luna0102

Живо и здраво да е детето, но мястото му не е на конкурс за красота. И не визирам възраста му. Дано поне има други качества.

Не са ли могли да им организират някакъв фестивал да рисуват, да пеят, да танцуват, ами са ги подложили на сгледа за най-красиво момиченце. Ами момченцата? Има толкова детски таланти! Защо е нужно формата на изява да бъде толкова пошла?

Дете. Да е живо и здраво, преди всичко. А нататък - чие дете е ? Защото, според моята представа за красиво и обикновено, това дете, ако не е на НЯКОЙ, едва ли биха го нарочили за най-красивото...

Не знам, не са хубави тези деца, то не е добре така да се говори ама....

Как се третираше въпросът с участието на деца в подобни публични излагации 9от излагам на показ)? Майките им не търпят ли санкции за публично злепоставяне на отрочето си? Е, няки етноси на тази възраст ги разпродават, но тях закон не ги лови.

Нека има още много такива конкурси...

Всичко е за париии....

да делиш децата на красиви и грозни

Тази мега новина я няма в нито един сайт извън БГ.....

Това уродЧЕ мамино го броят за красиво....каква наивност. Пълен грозофил е.

НЕ е като гнусните турци и сирийци, пренасящи СПИН, Ебола и Чума. Да почне да те сърби всичко, само като ги пипнеш...

Ако се скараш в къщи на детето си за нещо с възпитателна цел - това е тормоз. И социалните имат право да ти го отнемат за "насилие". Ако го пращаш още от малко да се чекне по подиуми за красота и да му градиш бъдеще на манекенка,компаньонка или тещо от този род - това е добро за детето. Егати джендърщините, егати Истанбулските конвенции - затова народа ги мрази и ненавижда до дъно. И тези, дето насаждат този "морал". Разбрахте ли ?

Че "тези, които насаждат този 'морал'" са същите, за които тичаш презглава да гласуваш по избори, за да не би случайно да загубят властта, с която ти "насаждат този 'морал'".

Против такива конкурси за ,,красиви" деца съм! Убиват детството на едно момиченце!Объркват психиката му!Гримове, различни представителни срещи, договори, снимки и т.н.Намирисва действително на педофилия!

Тъпотии.. аман от амбициозни и болни родители, които травмират децата си с подобни конкурси..

Болни амбиции на родителите. Едно дете на 9 трябва да има правото, да бъде дете!!!

принципно има много по хубави момиченца..ш трите деца не са хубави ..които са показани

не бива да има такива конкурси за деца! Всяко дете е най-хубавото за родителите и близките си и така трябва да бъде!

Децата винаги са красиви за родителите си! Факт Но нужно ли е да се натрапват с това на другите хора Изглежда тук тези многобройни стани са изпратили петите си отбори а не първите

Къде са социалните служби да забранят подобно морално, сексуално и физическо насилие върху деца?!? Ако родителите са толкова прости, че да съсипят живота на децата си заради печалба, трябва да им се отнемат децата. Децата-жертви не могат да се защитят сами, когато ги продават и използват, след което ги изхвърлят като непотребна, използвана салфетка.

Деца ....... от Южна Африка, Бразилия, Индия, Русия, Румъния, Грузия и др подобни измишльотини .... ужаааааааааасс

Комплексирани родители, лишаващи наследниците си от нормално детство. Кой нормален човек би гримирал детето си като проститутка и би го пуснал да се "чекне" пред дърти чичковци, гледащи на него го като сексуален обект?!

Красиво е момичето ... няма спор!

Децата са красиви по принцип. Но няма нужда да се излагат деца на милиони очи по този начин.

Всияки деца са красиви, чаровни, забавни! Да не съсипваме живота и бъдещето им с измислени конкурси, проповядващи повърхностни и съмнителни ценности. Жалко за момиченцето, дано да разбере с възрастта илюзията и измамата на която са я подлагали родителите.

защо ги бутат родителите по тоя път? Нищо добро не го чака това дете, което ще порасне с грешни представи за себе си. Вместо да развиват качества, те залагат на външен вид

Защото са прости, необразовани, първосигнални и алчни. Вероятността и детето да бъде възпитано със същите качества е много голяма. Има много по-красиви деца по улиците, но никой нормален родител няма да изпрати детето си на такъв конкурс.

Намирисва на средновековен морал, от който дори и ти, бабо, си се отрекла, но на внуците си го налагаш. Внуците ти не са това, което си била ти на техните години. А няма да си жива, да видиш, че и техните внуци няма да са това, което са те. Какво да се прави -panta rei (или както там се пишеше...)