17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има една поучителна приказка Рожденият ден на инфантата. На Оскар Уайлд. Кой знае защо с сетих за нея като гледах снимките. Тъжна е, много. Особено финалът.

Някой вярва ли, че това момиче с ангелско лице ще се наложи във фешън индустрията, или както и е там името сега? С тези, уж политкоректни изяви, извършвате престъпление към деца като нея. Изцяло схема да изкарат пари мама и тате. Без значение последствията върху момичето. Дано има късмет, милата, и скъса всички връзки с родата, тези са вредни за нея

Ми тя вече се е наложила. Не четете ли?! И да, политкоректно е, но в случая съм съгласна. Не знам защо, но май вие го казахте, тя има ангелско лице. Ами, ако е ангел и ни поставя на изпитание за това какви хора сме?! Тези хора са като нас, за мен е милиони пъти по-красива от всяка една силиконова празна, куха кифла, наводнили подиумите и екраните, особено у нас. По-добре хора без крака, пред хора без мозък и морал. Освен това съм сигурно, че когато порасне ще бъде почти всичко, което си поиска, ако поработи върху това. Радвам се, че вече има такова качествени протези, така тези хора могат всичко. Един ден, дай Боже и още по-съвършени ще има!

Остава да ни покажат човек-еднорог или извънземно същество и да преценят дали са ни заситили с хляб и зрелища...

Дето е много красиво! Жал ми е , че така го експлоатират.⛔

Момичето е силно и с характер, мечти и смелост. То няма от какво да се срамува. Красиво дете, красива малка личност. Какво, да се навре в ъгъка, да се покрие, защо? Какво ката, смела душа. Хора и деца като нея няма от какво да се срамуват и да седят завряни в ъгъла. Родителите и могат само да се гордеят с дъщвря си. Дали ще стане модел, дали ще печели пари, няма значение, важното е, че застава пред света каквато е,

Не е необходимо да се крие, но да застава целенесочено пред хиляди погледи и фотоапарати - дали е удачно ? Но така е новото време - навираш на всички в очите физически недостатък, грозота, дебелина или, най-масовото - откровена тъпотия и така демонстрираш колко си освободен - така учат мотивационните гурута. Понятия като скромност, сдържаност - това е от миналото, нали ?

Не ме разбирайте погрешно, но какво се сучва: джендъри, всякакви психо-болни-нестабилни-извратени, генетично увредени индвивиди се натрапват като естествена и задължителна мярка за обществото, което общество трябва задължително да приеме тази мутация за естествен ритъм наживота...

Конкертно в този случай, защо приемате че това дете с малформации по рождение - се опитва да се натрапва. То просто отказва да се скрие, да се затвори в черупката си и в дома си, и да се срамува от нещо, за което няма никаква вина ... само за да не дразни и разваля естетическите критерии на нормалните. Дете, преживяло ампутация на двата крака на 2 години е достатъчно силно и зряло психически и няма нужда да се харесва на другите, най-вероятно то просто иска да се чувства като всяко едно дете и да има същите шансове и възможности за нормален живот. Медицината вече е доста напреднала и дава доста добри шансове на деца , родени с всякакви малформации ... и ние като общество, ако не ги слагаме в матрицата "изроди" - живота им ще е по-нормален, пълноценен и щастлив. И показването на такива хора на всякакви форуми ... е начина да приемем, че ги има и не са второ качество хора!

Не случайно казах;"Не ме разбирайте погрешно!" Нищо против детето, браво за волята и желанието за живот..Идеята на моята реплика беше друга...На обществото се натрапва изгубена "нормалност" чрез невинни фигури като това дете, като Грета Тунберг и други. Политкиката за изкривяване на естествения ритъм на природата е моето възмущение...

А ти пък за нормален ли се смяташ? От каква позиция смяташ, че си нещо повече от други хора, които са различни от теб? Като ти чета безмислените глупости се убеждавам, че простотията наистина е всеобширна. Погледни природата колко е разнообразна и "извратена" и ще разбереш, че хората не сме изключение.

Не съм изказал мнение за себе си като връх на нормалността, опитах се да изразя вълните на политиките в две изречения - остана неразбрано.

Не съм чул животни да правят групов секс или ритуални убийства - това е запазена марка на хората.

Не си виждал, примерно бездомни кучета да правят групов, еднополов секс или да се убиват едни други като ритуал за доказване на място в глутницата? Ами огледай се.

Нищо особено не се случва, просто вече всеки човек има шанс да живее наистина като човек, а не просто да чака смъртта, криейки се в ъгъла, за да не пречи на розовия ви свят. Дано това дете успее да накара още деца с проблеми да постигнат мечтите.

Ама едно време ние сме били лоши, че сме печелили от показеане на хора с дефекти.

Толкоз ли нямаше начин да я облекат с по-дълга рокля и да скрият протезите на това момиче, което е с много красиво лице? Родителите и са малоумни да допускат снимки, на които целенасочено се показват протезите. Като стане тинейджърка ще е много кофти. Май тате се опитва да припечелва на неин гръб

Как може такива изродски безсрамни коментари детето е с проблем ..инвалид и е хубаво ..и се изявява що за бездушни зли хора сте...!!!!!

Ами тесногръди хора ... красиво е само това, което е напудрено, лустросано, фотошопирано вписва се в общоприетите норми, наложени от медии, списания и интернет. Другите, които не отговарят на тези изисквания ... да се скрият някъде и да не развалят иделният ни лъскав свят!!!

Ако това дете го тласкат към индустрия, в която никога няма да пробие, само за известно време ще направи шоу с недъга си, това е пълна липса на морал от страна на родителите и. Прави се да се понапечелят на бързо. Момичето е на 9, сигурно още иска да е принцеса и да има еднорог. Не и е мястото на подиума, да я гледат със съжаление и после да развие депресия като осъзнае, че никога няма да стане известен модел

представите за красота не ги ли е имало преди появата на фотошопа, медиите, списанията и интернет?

ама реклама на протези не се ли прави по други "мероприятия"???

Добре, че няма да я карат да играе нестинарски танц. Изроди. Включително родителите й.

Тези организатори имат ли капка морал? Или само за пари вече могат да мислят?

...Мересеев е пилотирал боен самолет през ВСВ, дори е свалил над 10 вражески самолета ... А,с това дете ,какво да кажа...чувствата ми са смесени... Милото то...а възрастните ми се струва,че са безмилостно ...жестоки...гонейки сензации и ...ПЕЧАЛБИ !

На ръце ли ще дефилира?

Да ходим и ние да си ампутираме по нещо, за да сме модерни и да ни дават по тавализията.

то имаше един случай за една дет си беше ампутирала в домашни условия 2-та ЗДРАВИ крака

Много красиво дете!

Живеем в гротески времена, в които изпъкват странните и уродите пред нормалните индивиди. То не бяха джендъри, радикални феминистки, компулсивно обсесивни..., кончити.... Промивката е на всяко ниво в медиите, филмите ... Тепърва предстои кулминацията на Квазимодовците

Доста си прав, нешата излизат /ако вече не са и излезли/ от контрол.

Това е перверзия! Някои хора, ще спечелят пари от това! Това ли са ценностите, за които мечтаем...?

Живеем в извратено време

Следващият супер модел ще съчетава всички съвременни изисквания на новото време: трансполов малолетен хуманоид-киборг, цветнокож инвалид-бежанец с витилиго, пансексуална ориентация и редица диагнози от съвременната психиатрия...

Не че нещо, но се създава някакъв нереален култ за хора с такива проблеми. На практика хиляди като нея нямат шанса да съществуват като човешки същества. Изкарването й на показ ще доведе до подобряване на определена прослойка или група от хора с такива проблеми, а за всички други ще остане само безнадежна вяра. За мене това си е някакъв вид перверзия, останала от времето, когато хора с физически малформации са били показвани по цирковете и са били експлоотирани срещу възможност за оцеляване.

Прекаляват!!

Експлоатация на деца и хора в неравностойно положение, в случая - две в едно.