17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нуждата от внимание на тези деца е на съвсем друго ниво!! :O Но нищо, животът е много по-добър учител от родителите... той ще ги научи на нужното.

И най-смешното е, че изглежда по-добре от всички останали позьорчета. Евала пич, действай така в живота, с насмешка, никога не трябва да се взимаме толкова сериозно. Спестил си 1000 лв, които можеш да ги използваш много по-добре. Аз съм на 28, завърших преди точно 10 години. Едно нещо има, за което ме е яд, че нямах топки да направя същото и че изобщо ходих на тоя ден. Нашите нямаха пари, но теглиха кредит за да ми покрият селския масраф, щото така е прието.

"Според дядото можел да стане лекар, полицай или шеф на фирма." Все престижни професии, как да избере момчето?? :))))))))

манго абутурент научил азбуката: АБВГЗ, ПУТКЛМН,ер голям ем го ям УЯ......

"Той е възпитан, учен, уважения си прави детето, дайте му хубава работа. Очакваме предложения от вас". Според дядото можел да стане лекар, полицай или шеф на фирма. Внукът има приятелка в Германия, но не било ясно още колко сериозни са отношенията. "Като се оженят, може да правят бракове",

тс прст гз м мнг прст тп.

:-) Щом си разбрал това, значи заслужаваш и ти и ваще да си върнете парите х1000. Както е казал мъдреца "Няма умен човек който да не е посетил страната на глупаците". Пожелавам ти късмет.

ами т'ва си е ромския изказ, к'во друго очакваш?! :-D

Тпт дблчт кт м слгт мнс - мрснц длн.

сам

по халат, екстра! и сигурно под него е по х*й, тамън няма да губи време да се съблича когато се наложи... А тоя римлянин с каляската, може да работи в Сорбоната..... като чистач...

"ти и ваЩе"?!... Къде си учил бе, баЦе?!... или не си?... :-D

Колко е тъжно всичко!

той и Хю Хефнър все по халат ходеше... ама той си имаше поне по 2 зайчета около него :)

До кога с тези изкривени обичаи за бал? Какъв бал, какво празнуваш? Че си завършил училище? Е гати традициите!

Аз винаги ходя по шлифер и джапанки.

90 процента от семействата с абитуриенти теглят кредит за панаира който спретват. Някои минават с 2-3000 лева, ама много теглят минимум по 5-10000 за да има и за ресторант и гости, които изплащат за 10 години...

Шапка му свалям на пича с халата. Докато всеки гледа да се барне, да се направи на гъзарче, въпреки че до момента е виждал костюм само по филмите и сигурно вече няма да го сложи, а момичетата даже няма да ги коментиран с техните умопомрачително кичозни изцепки, тоя добре ги е наредил като просто си е метнал халата и джапанките. И Лебовски така ходеше без да дава пет пари какво разправят другите :))

Така като гледам, ти я знаеш тази азбука наизуст...

За това ще има маймунска шарка. Младежите са облъчени от западно упадъчно влияние.

Надявам се, че доста от вас са запознати как изглеждат абитуриентите в цивилизованите западни държави и как протичат техните абитуриентски вечери. За съжаление, тези пърформанси създават облика на нацията. Един дженерал мениджър на голяма международна фирма каза за чалга културата - Защо се срамувате, това е вашият фолклор ???!!!

Младежите са облъчени от обществото, в което живеят, ганьо.

За какво са им костюми? Харчат пари на вятъра. А вратовръзката освен да се обесиш на нея, да ти спира кръвта в главата и да оплешивееш, за какво друго служи? Уж произхождало от хърватите, да връзват възли пред гръкляните като защита при военни боеве. Сега са глупави моди.

що е майна все е лайна. :)

Тежки утайки

Малоумен маргинал, карай си таксито и недей да мислиш, че не ти се отдава.

Както казваше познат, научили са се да броят до 12.

Аз за бала съм приготвил новата жипка и мазни кючеци

кретенизъм пълен да се закрива тази кочина

Епа тва имал - с тва отишъл. По дрехите посрещат, по акъла изпращат.

Вчера точно обсъждахме излишното харчене на пари за префърцунени рокли и неща, които са за едно обличане…… недопустимо е….. а и голяма част от хората взимат заеми за да облечат децата за да са като другите….. просто според мен обикновен човек не би си позволил да иде с халат….. как да обясниш на хората да не копират от другите….

Това правило е важало преди…..

Съгласна съм с част от коментара, но да се появил в този вид е още по-голямо гъзарчене. Можеше да се появи просто по риза и панталон или с нещо нормално. И раздавал интервюта...абсолютно НЕгъзарчене...

Вместо парите за гуляй и облекла да се дарят на хората в нужда,те ги харчат за неща дето никога повече няма да носят...

ИЗРОДЕНИ

щял да спести ако изобщо е порпуснал бала! Той не е задължителен!

Първо да се ограничим от тези излишни неща…. даренията са на друг етап….

Шиптарите се гордеят с нас!

Аз като дете дори не съм ходил на такъв бал. Да не говорим, че съм музикален инвалид и не търпя партита. Чудя им се, тия пък какво правят. ;)

Албания нарича себе си Шиптерия.

Като му се ходи по халат да е отишъл на баня! Бала е по желание, никой и никога не е задължавал който и да е да ходи! Свяко общество има определени норми на поведение!

Моята рокля за бала я уши майка ми Прическата си я направих сама Гримира ме най-добрата ми приятелка Леля ми ми подари едно скромно букетче Чантата и обувките ги носих години след това Нямах рокля шита в скъп софийски бутик Нито час за фризьор и гримьор Нито разни изкуствени части по себе си И пак си мисля, за една вечер и това ми беше в повече, за дреха, която не облякох втори път /вече и не мога да вляза в нея/

А вместо на абсолвентки бал /групата ми в университета беше предимно от злобни женски индивиди с големи претенции/, отидох с приятелка от друга специалност на екскурзия в Румъния. Прекрасен спомен!

Хич не му личи от кои е

Като напреднеш малко с възрастта ще разбереш чадо. Накрая само спомена остава и ако не отпразнуваш подобаващо приключването на безметежния живот ще си останеш и без спомените.

И после, защо да се връщала казармата. Как защо?!?!

За да не ходят младежите с халат на бала?

На немски вратовръзка е krawatte, а при хърватите връзки било kravate. При боеве с мечове и сабии, незащитени оставали гръкляните като облекло и там правели големи топки от възли да пазят. Поне едно време така твърдяха по немска телевизия.

Това правило е важало и преди 1000 години, важи с пълна сила и днес.

ще те разбере ;) Мисловните процеси очевидно са му затихващи!

пари за този халат отколкото да си беше купил един панталон и риза! Ама нали, голям протест? И срещу какво като си част от този панаир на суетата? Явно се бори за внимание, каквото очевидно му липсва и търси лсен начин да си го набави!