AC/DC разбиха световните музикални класации! Новият им албум е #1 в 18 държави

Проектът е посветен на Malcolm Young, а автори на 12-те нови парчета са именно той и по-малкият му брат Angus Young

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много слаб албум

paul mccartney on ac dc v tubata

Нищо особено. Една единствена песен, която се опитва да напомни за добрите им времена. Щом са на пурво място в 18 държави, ясно е какъв е критерият на меломаните по света. Има логика в израза "талаш" Да, 93% пълнеж За кинти, естествено. Но.... вижте Робърт Де Ниро. Ами Брус Уилис? И в киното, и в музиката е сходно. Само вокалът на Брайън държи. За това, Браво. Да са живи и здрави. Виж, на концерт бих отишъл. Беше велико. И в Белград, и в София. Дано.!!!

Фен съм им и смятам, че са най-добрата банда на живо от забиващите все още. Честно да кажа очаквах повече от този албум и в сравнение с предишния си е крачака назад. Липсва ми поне един здрав, мелодичен хит, който да даде лице на албума. Бих го наредил заедно с тeзи от 1983 г. и 2000 г.

Тия се поизтъркаха вече. И поизмреха малко.

В Германия струва 14 Евро . Ама за да лапа някой яко у нас цената също е яка.

Друга ми е любимата метал група, но за AC/DC мога да кажа, че са групата, която ме е изкефила най-много на концерт в БГ. Пълният стадион Васил Левски, метали от три-четири поколения - от хлапета с родители до такива с побелели коси, брутален звук и дрезгавия глас на Брайън Джонсън. Тотален кеф! И затова хората от цял свят ги слушат, въпреки мрънканията за това, че е едно и също. Еми едно и също е и се казва хеви-метъл, музикщата на живота ни! Да забиват дядките докато могат. Да са живи и здрави!

CD Box 169.00 лв. Каталожен №: 194397444728 Знайш кога, а? Няма начин да дам 170кинта за некво скапано ЦеДе...

щото слушаш асис и софка,но нормалните хора по целия образован свят ще дадът,така че пускай радио веселина и бегай да джакаш

До кайсиите да ти го набия!

след като угасиш планета тв и си намериш спарената патка да се опиташ да си удариш една ножка бе спарения чалгаджия

Той първо да вземе да се изкъпе, пък после всичко останало...

Живи и здрави да са дедитата и още да ни радват!

Мен Килата и Папи Ханс ме радват повече.

В сравнение с бозата, която сътвориха Бон Джови тази години, ДиСи са направо върхът. Наистина доста от парчетата са нищо особено, но във всеки албум на всяка група има "талаш". Виж, Демон Файър (Demon Fire) е доста мелодично и ритмично парче, чиято мелодия ти звънти в главата и несъзнателно започваш да си тактуваш. Радвам се, че ДиСи са свеж полъх на фона на масовата музика, издавана като "на конвейер" (поточна линия). Приятно слушане!

Е как хем "наистина доста от парчетата са нищо особено", хем "са направо върхът"?! Какъв е тоя връх дето е "талаш"?

Слушах го!Претоплена манджа за пореден път,издадена за пари!Сори,фен съм им,но е така за съжаление.....

Символът "#" се използва основно в САЩ. Твърде малко хора в България знаят какво е #. Символът за номер в България е "№"

Специалистите по-долу веднага изпълзяха от дупките си!

- Вярно ли е, че сте издали 17 еднакви албума? - Това е журналистическа измислица. Албумите са 18!

Аз слушкам азис и копнея за помия