17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И топмоделите писват след няколко години брак.

писнало му е малко от тая плоска дъска жена му, а и сигурно е била в някой период между бременности, че набързо й напълни кошарата с 3. Но нали нищо не е правил, дори наистина тоя за фронтмен на група си е доста "Семеен" Повечето ебат курви и шмъркат по турнетата на поразия :)

Нищо интересно и сензационно няма в това, че е флиртувал с жени онлайн. Къде-къде по-вълнуващо и спиращо дъха е да флиртуваш с хубави мъже на живо!

Той този си е цървул по дефоулт.

А пък д-р Ливайн го въртят коленете.

А, точно..

еврейче, шарят му очетата на макс, вкъщи са по-тихи от водата

С жена ти флиртувахме офлайн и си го тургахме на живо.

Ервин и арабин,е ми ги Фали! човещинка дет' се вика.

Чудя се защо ни занимават с любовните неволи на тотално неизвестни хора, които в случая изобщо не ме интересуват. Явно е по важно от сайта да си пълнят рубриката със съдържание, отколкото качеството на информацията и ползата за читателите/потребителите.

Значи жена му не му обръщала внимание и той затова кривнал малко. За какво го пържат толкова, и двамата са виновни. Ако наистина се обичат, ще си се извинят и край. Освен, ако жена му не е надута кучка, която ще си навири носа и ще използва случая да си издейства някакви привилегии от "виновния" човечец.

Не му била обръщала внимание. По-вероятно е от хората, които не могат да си наложат дисциплина, да консумират консумират едно и също всеки ден , па било то и черен хайвер.