Адел с емоционален туит, Covid повалил голяма част от екипа й

За 92 секунди Адел повтаря "съжалявам" 8 пъти заради отмяна на първата ѝ голяма концертна изява на живо от 2017 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми да ядът супичка и да лежат на топло, не са ли ми слушали изказванията.

Половината от НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИЯ и тим, предполагам?

Предполагам, че са се заразали неваксинираната част на екипа ми. Оп забравих, че там всички са вакснати. Сигурно е имало някой неваксиниран в самолета от Англия за САЩ и той ги е заразил. Оп забравих, че САЩ забраниха достъпа на външни невакснати. Сега кой да обвиним. Съжалявам, много съжалявам, но май няма кой. Оп може би са Биг Фарма, не не може да са те, това не е политкоректно. Съжалявам Биг Фарма, много съжалявам.

че само пред ваксинирани ще пее? Така е, Дяволът я подлъга с тия милиони за концерти и си играе сега с нея. Браво на Бога, брилянтно!

Гледам я, умислена и неразбираща защо на нея ковид правоверната и се случва. Ами дано се сети, макар и следварително. Лекинко се чувствам удовлетворена.

Русо бе, не му връзвайте кусури.

За съжаление, ако бяха яли супичка, вместо да се набодат 3 пъти, може би драмата щеше да е по-малка.

И няма кой в р силно време да редактира гласа и, а?

Така е. Като не се ваксинират. Всички знаят, че имаш ли ваксина не се заразяваш

Ваксината не е толкова за това да не се заразяваш, а по скоро да не умреш или пък да прекараш по-леко Ковито... Има и ваксинирани, които умират... И не на последно място да не стряскам хората, но преди време, за да се каже, че един препарат е ваксина се е искало да измине дълъг период от време като минимум е бил около горе-долу 5 години, но може и повече.

Емоционален туит звучи, като че да си е изпуснала душата...

бог, дявол.... за освидетелстване си

Като ги подбира само ваксинирани, така е.

единствената разлика между вакснати и невакснати, е че при разболяване вторите ще карат вируса по-тежко и е по-вероятно да карат дълъг ковид както и да умрат от него. толкоз :)

невакснатите ми слагат минуси :((((

Прилича на ваксинирана коза ?

невакснатите в мнозинството са толкова прости, че не са схванали, че се бъзикаш и са ти нацъкали минусите :D

просто нямам данникой спретна тази веселба на Адел. Ти ли, Владо, измисли всичко и зарази екипът и преди РЕКОРДНИ стойности на много билети и голям подем в класациите?

Не, просто не може да събере достатъчно голяма аудитория в перспектива. Тя реши, че като е отслабнала, светът й дължи нещо и взе да маниерничи, да си тръгва от интервюта и да изисква ваксинация за концертите си в Лас Вегас. Надцени се и ще падне от високо, а както е отслабнала, ще я заболи.

Не бе, Джокович е заразил екипа й.

Вярно, ма!