17-11-2017 20-11-2018

Коментари

май не е хубаво в такива случаи да се говори лошо, какво са ни направили децата.... ама този скапан болук Доган....

И баба за кой път?

За едни сватба и просперитет.. за други брадва и робуване.

Ахмед Доган е турски Шпионин.. Да бяга с РАЗПРАН гъз към Турция, както бягаше Осман Ага през 1865 г,. В Турция да си търси правата. Ако Бяхме изгонили всички турци при Освобожденеито на Българи, 1878 г, сега България, щеше да е с население- 12 милиона българи. Ако Тодор Живков беше изгонил останалите араби и турци през 1989 г, сега България щеше да е с население-10 милиона българи. Като убият турчин в тъмното, хем взимат пари, хем СПАСЯВАТ България..

Снимка в 24 часа (проДПСарски сайт на помака Зюмбщлев -женен за туркиня) Maлкия мангал Демир си татуирал над оная работа СУЛТАНСКА ТУГРА(подпис) с стилизирани ЗМИЙСКИ глави една в друга и СОЛтан го раздава

Дядото не бил виновен,но внучето ще му получи ли наследството.Бащите яли скомина,на децата им позеленели зъбите.Колкото не са виновни пострадалите от Доган,и българи и турци,толкова ще пострада и внука му.Като правиш нещо,мисли и за поколенията си,а не се уповавай ,че те не знаели,те не чували....в Германия и Австрия май трудно ще намериш човек с име Адолф

На тази възраст Доган е вече баба и има втора внучка.Не ,че е особено важно,но да се знае за историята,защото той е един от тези,които провалиха държавата ни

Да е живо и здраво детенцето.Ахмед ,Невернико,имаш да черпиш.

Турски сериал, под ръка и да си ходят в Анадол.

На неговите години истинските султани стават бащи ама явно тук е България и всичко е наопаки...

Живо и здраво да е детето! Изненадвам се с какъв маникюр е родилката. По принцип в операционна както и при риск да се наложи влизане в операционна (а раждането винаги носи този риск) лакът трябва да се махне.

Прекрасен дядо Когато и да го гръмнат с Борисов винаги ще е късно

голям боклук е доганя..

Да върви по дяволите Доган! Гнусен миризлив крадец!

И убиец на български дечица и майки.

Сега някой да взриви майката и внучетата, както той правеше 84-87ма година.

както той взриви и уби 7 майки и деца, за да освобождавал Турция - тая мърша как диша още не знам

Гешев веднага да се самосезира и да вкара дъртия миризлив мангал-крадец докато не е успял да предаде занаята на малкото цигле.

Доста мръсна Карма ще им завещае на внуците! ... Ще плащат доста, ако не я изплати преди да се гътне, мършата!

Да е живо и здраво бебето. А пък на дядото пожелаваме лек път към Орландовци. Няма по долен гад и мръсник от него. Хубавото е, че няма да може да отнесе заграбеното със него в отвъдния свят. След него ДПС то ще се разпадне като всяка империя на злото създадена от престъпници.

Това че дядо му не е от най - харесваните, не значи че трябва да обиждате детето! Какво ви е виновно едно бебе ? Живо и здраво да е и много да ги радва.

Атентатът на гара Буново - главен организатор и активен участник е Ахмед Доган. Загиват 7 майки и деца. За тях не ви ли е жал? Те нима са били виновни? Нима не са били невинни жертви в случая? Или само на Доган внучето е невинно? Каква карма оставя този човек след себе си - уБиец на майки и дечица?

Gufianec

А детето какво вина има, че дядо му е боклук?

Важно е да има кой да разпилее заграбено... Да са живи и здрави и бързичко да успеят...

пожелавам му скоро случката, която дЕдА му предизвика "главоболията" на българското семейство

И опитите в рода му, да забременеят и мъжете, продължава.

Престъпник.

ДЕЕЕ ПЕЕ СЕЕЕ! ДЕЕЕ ПЕЕ СЕЕ! БЕЕЕЕ СЕЕЕ ПЕЕЕ БЕЕЕ СЕЕ ПЕЕ!

Ноел, колко родолюбиво, колко българско или колко турско! Никак. Циганско-селска работа. Шефката ми златотърсачка се казва Ноел. Грозновата и простовата французойка.

За ВСЯкО ДЕТЕ .ЧЕСТИТО . А дядо че е боклук незначи че Ще прилича на НЕГО .

Дали прилича или не, Е без значение! ... Ще му изкупват греховете с 200!

как на един крадец с помашки произход и разпределител на баници и власт да му се зарадваш на това че има унук и как да погледнеш тази българска курва продала оная си работа за пари на един циганин

Много злоба. По-кротко

Живи и здрави да са!

Той вече и за баба става резака

Да е живо и здраво..а на нас дупе да ни е яко..че трябва и за него да работим

За дядо Доган нямам какво хубаво да кажа.. Пък и новината е такава, че не бива..

Ех, появил се е още един посетител на Доган сарай. Ще ходят там и отвътре заедно ще гледат как на плажа се води двубой между протестиращи и анти-протеатиращи

За слоган на предизборната кампания е избрал "Рестарт на държавността" . Г-н Доган да бъдете ВЕЛКИЯ хидроинженер знаете но нямате и капка поняте какво означава думата рестарт т.е. ПРЕзареждане на същите параметри на да дена система...... или грешката е допусната съзнателно. Абе как не излезе един читав да управлява тази държава БЕ !.

Дано греховете на предците не се прехвърлят върху децата, че горко му иначе на това дете...

На дядото пожелавам затвор и запор на откраднатото.

Още една турчееща се помакларЪ се е пръкнала с поредното измислено американо-педерастко име!Би трябвало да е АЙШЕ или ФАТМЕ!Нали уж много се турчеят,защо толкова ги е срам че са помаци?

Доганя не е турчин

но немога да се зарадвам на тази инъче прекрасна новина.