Актрисата, отказала "Оскар"-а на Марлон Брандо, почина на 75 г.

Тя е първата жена от индиански произход, която застава на сцената на церемонията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко хора чакат и се молят за Оскар, а той го отказал, еми за всяко нещо си има хора, за получаване, за не получаване

САЩ си заслужиха колениченето пред негрите. Но това им е малко - трябва да заебат негрите и още десетилетия да коленичат пред коренното население - индианците - жертви на на масов геноцид. Скоро ще почнат да коленичат и пред азиатците - масата хора, построили им в робски условия голямата част от железниците им, от единия до другия край на владенията им. Все някой ден ще разберат - кон боб яде ли.

Госпожа Малко перо, не Литълфедър. Бог са я прости!

И ние от елитните гимназии поназнайваме чужди езици, какво си мислите?Бягаме даже от час до тоалетната, за да обсъдим там на спокойствие какво ли бурно "творческо" минало е имала тая дърта флигорна на младини и с индианци, и с неиндианци. Дядо твърдеше приживе, че самият Мърльон Бренди е бил полуиндианец, даже цял. Това в конспекта за матурата го няма, та моля пояснете ако имате сведения по въпроса. И защо е това самоподценяване? Който не иска Оскар, да дойде да му дадемедна бройка от нашия си Аскеер, то почти същото като оскар, но аскеер.

Ти си обикновен ЛИГЛЬО.

Еййййй, неграмотници. Листове се пише.... Научете се. Листите са на изборите. 1 лист хартия - ед. ч. Много листОВЕ - мн ч 2, 3...5..9999 листА - бройна форма

На младини е била много красива.

Била е друг път. Ушата маймунка

Еми грозна си е, какво да ви кажа. Няма как да си изкривя душата. Грозна индианска физиономия

Душата ти е изкривена вече