Актрисата, отказала "Оскар"-а на Марлон Брандо, почина на 75 г.

Тя е първата жена от индиански произход, която застава на сцената на церемонията

Обратно в новината

Коментари - Актрисата, отказала "Оскар"-а на Марлон Брандо, почина на 75 г. | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми грозна си е, какво да ви кажа. Няма как да си изкривя душата. Грозна индианска физиономия

На младини е била много красива.

Еййййй, неграмотници. Листове се пише.... Научете се. Листите са на изборите. 1 лист хартия - ед. ч. Много листОВЕ - мн ч 2, 3...5..9999 листА - бройна форма

И ние от елитните гимназии поназнайваме чужди езици, какво си мислите?Бягаме даже от час до тоалетната, за да обсъдим там на спокойствие какво ли бурно "творческо" минало е имала тая дърта флигорна на младини и с индианци, и с неиндианци. Дядо твърдеше приживе, че самият Мърльон Бренди е бил полуиндианец, даже цял. Това в конспекта за матурата го няма, та моля пояснете ако имате сведения по въпроса. И защо е това самоподценяване? Който не иска Оскар, да дойде да му дадемедна бройка от нашия си Аскеер, то почти същото като оскар, но аскеер.

Била е друг път. Ушата маймунка

Душата ти е изкривена вече

Ти си обикновен ЛИГЛЬО.

Госпожа Малко перо, не Литълфедър. Бог са я прости!

САЩ си заслужиха колениченето пред негрите. Но това им е малко - трябва да заебат негрите и още десетилетия да коленичат пред коренното население - индианците - жертви на на масов геноцид. Скоро ще почнат да коленичат и пред азиатците - масата хора, построили им в робски условия голямата част от железниците им, от единия до другия край на владенията им. Все някой ден ще разберат - кон боб яде ли.

Колко хора чакат и се молят за Оскар, а той го отказал, еми за всяко нещо си има хора, за получаване, за не получаване