Актьорът Явор Бахаров обжалва ефективната си присъда

Той бе задържан преди година за шофиране след употреба на алкохол и наркотици и осъден на 1 година затвор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

влизай в затвора

влизай в затвора

Тоз пък наркоман. Досега щеше да я е излежал.

Говедааааа, много ли е приятно да съдите другите? Внимавайте, че утре може вие или вашето потомство да убиете някой на пътя и тогава кръв ще просерете само и само да не ходите в пандиза. Лицемерни плужеци.

Друже, да пази господ никога да не попадаме в такава ситуация. НО при този младеж е нещо различно. Той не е "попаднал" а целенасочено е бил друсан и пиян. За какво изобщо говориш ? И това не му е сефте. Не го познавам лично но поне 2-3 пъти съм попадал на заглавия, че е хванат с дрога доста преди тази изцепка. Това се нарича рецидив.

Говедааааа, много ли е приятно да съдите другите? Внимавайте, че утре може вие или вашето потомство да убиете някой на пътя и тогава кръв ще проверете само и само да не ходите в пандиза. Лицемерни плужеци.

захари, ти ли си бе?

Яворчо, защо така се забатачи с тия лайна бе приятелю! Пожелавам ти да си излежиш присъдата леко и да се откачиш от тия лайна, колкото и да не ми се вярва, че е възможно. Приеми го, като знак на съдбата, защото можеше някой да бъде убит и тогава връщане назад няма! Не ти е за първи път д аправиш глупости зад волана.Трябва да си изтърпиш наказанието!

Сядаш с ясното съзнание зад волана след употреба на алкохол, наркотици ( няколко вида ) и караш в курортен комплекс за семейства с деца............. за мен този господин трябва да го съдят за опит за предумишлено убийство.

аз бих му дал много повече години затвор....

Трябваше да убие човек ли за да си понесе отговорност??? Това келеме трябва да излежи присъдата си, какво обжалва, аман от платени адвокатчета, които Няма какво друго да измислят.

Наркоман. Да оди да го думкат отзаде.

в затвора ще му раширят кръга новите му приятели на бахуров

Бахаров чисто визуално не е приятен с тези дребни зъбички , казвам го без злоба или хейт. Излъчването на очите му е напрягащо и за него по-добре би било докато е млад да си смени професията или само да дублира филми. Освен това физиономията му е толкова характерна, че не търпи никакви превъплащения и винаги е една и съща.

А вие сте злобни,малки хора...

Абсолютно сте прав/а всички ние сме злобни, малки хора. Но виж, човекът от статията, извисен духовно, артист, стожер на мисълта и кумир на младежите. Браво ! Все повече такива трябва да има! Наркомани с явно изразено не съгласие за съществуване на други хора. Да седнеш зад волана пиян, друсан и нагъл го прави извисен на фона на нас простичките и дребни хора.

"заяви Денислав Асенов, адвокат на звездата" ДИР-а явно астрономи- откриват нови звезди!

На доказан алкохолик и наркоман да му казвате актьор?! Че, това си е чист боклук. И годинка му е малко в тюрмата. За такива - минимум петилетка.

трябва ли да убие някого за да влезе в затвора. Точно към публични личности не трябва да има толерантност. За да е ясно че законът е еднакъв за всички. Иначе няма никакъв назидателен ефект. пак ще остане старата максима че в БГ може с връзки и пари да ти се размине

Шибан, лигав педерас. В затвора ти е мястото, превзет пендел нещастен. Да те ШИБАТ циганите дано.

Дали е пендел не знаем все още, но ако влезе в панделата, може и да стане!

Добре де защо още не е осъден и прибран в затвора, след като е ясно, че е виновен и дори той не отрича вината си?

Боклук!

Те в затвора не обичат небръснати

този "хубавец" докато оздравее ще му израсте брадата до колената

Абе знаеме си, че няма да лежи. Направо пишете, като свърши делото.

Каквато “звездата”, такъв и адвокатецът му- с изказ на общак от малцинствата Иначе сто про Явката се е променил на 35г след цЕл живот яденЬе, пиенЬе и бЕло. Ей ся тамън се промени

"...заяви Денислав Асенов, адвокат на звездата". Аз не виждам никаква звезда тук.

в БГ можеш да ебеш деца, да убиваш, да караш друсан и да си разиграваш коня как искаш, щото няма справедливост. харесва ли ви живота в БГ?

Не съм убеден, че си е взел поука. Вместо да миряса малко, доколкото знам дори се включи в някакви безумни кампании за легализиране на дрогата. Може би малко престой "на топло" ще му подейства отрезвяващо?

Противна дрога. В кауша.

наркоман шибан. мястото му е в затвора на тоя противняк

следователно всички други след него също няма да лежат. И този закон престава са съществува.

В казарма или в затвора, значи не е мъж!

Пуснете това леке, той скоро пак ще се надруса и ще убие някой. После ще викате Олеле що станАааа?!!!! Нали това целят продажните съдии

Е, променил се Явор, помъдрял, колко да е помъдрял щом след една условна присъда пак го съдят за същото. То не може 2 пъти условна присъда. Като не си вземеш бележка от първия път, вторият път вече присъдата ще е ефективна. Няма какво да обжалва. Тъкмо ще повиши културното ниво в затвора - може да им спретне един самодеен, театрален кръжок в затвора на другите затворници :-)) Освен това нали прави наскоро разни изявления как осъзнал каква голяма грешка е направил и е готов да си понесе последствията ама ... май е готов само на думи щом обжалва. Затворът не е краят на света. Тъкмо ще натрупа нов житейски опит и най-важното ще се научи да цени свободата и може и да спре да прави едни и същи простотии по няколко пъти.

Бият (опандизват) човека и артиста, не може така, Яворчо е чувствителен!

"той е съвсем различен човек " Айде бе ................ бивш наркоман? без лечение? Максим Ставийски 2 ???????????????

Нека полежи, белким му дойде акълът в главата....

Много странно, някои убиват по 2ма след употреба, и имат условни, тоя, не че е стока и го защитавам, е имал късмета да не убие никой и му дават година ефективна...

Само че преди ефективната е имал и условна.

Не може да имаш две условни.Втората задължително е ефективна и двете се събират,лежиш ги.

Няма лошо.. Не виждам причина да му дават е ефективна присъда, след като други хора са предизвиквали смърт на пътя и са получавали условна присъда... Ако ще дават някой за пример, поне наистина да заслужава.

Някой такъв “известен” ти убие детето на пътя, да не дава Господ-друго ще пееш. По-вероятно ще вземеш пушката и ще го чакаш да излезе след условната му присъда.

Ти ли си? Не пиши коментари, ами сядай да учиш за силната, мъжка любов!

В затвора ти е мястото. Ще помъдрееш, като ти направят халката два-три цола.

Адвокатът смята, че през последната една година Явор Бахаров се е променил много . Ама не е ли малко късно ? Ако се беше променил след първата условна присъда, сега нямаше да има втора- нито ефективна, нито условна. Ако сега получи условна присъда, ще последва трета, преди пак да се промени.

Не съм гледал, но чух, че господинът друсан скоро по телевизията говорил....промяна голяма.

Чудесно, че се е променил! Ако иде и в затвора ще е и ефективно като пример за останалите идиоти, които се дрогират. За пълна промяна ще трябва и да покаже кой и откъде му е дал наркотика!

Защо изобщо е на свобода още? Над година влачене по съдилищата. Точно един такъв ексремент уби Милен Цветков, а стотици други (може би даже хиляди) такива оставиха много деца сираци! До живот без книжка и поне година затвор за назидание на другите подобни и за връщане доверието в съдебната власт. Сори, пич, ама трябва да си понесеш последиците.

Абе сопол, нали щеше да си търпиш наказанието. Или нещо те стегна гъзето?

Наказанието е това което остане след обжалването ... или не си запознат.

Ей, лайно, ще ти еба майката. Ти много ли си запознат?

По телевизията Бахаров призна ,че ще си понесе наказанието независимо какво е , а пък сега бие отбой. Заслужено е да си излежи ефективно присъдата , иначе случката ще се повтори.

Ефективната присъда на ставийски я отменя Върховния Касационен Съд. Но никъде в интернет няма информация кой съдебен състав. Като общество целия случай ако не го разплетем не заслужавме място под слънцето. Не за наказанието на Стависки. То наистина няма значение. Заради съдиите които могат да си позволят по подобен начин да се подиграят с закона. Дай му 2.5 ефективна ще го пуснат след година и половина ... 2 живота карал пил влязъл в насрещното ... какво повече да кажа.

А за този присъдата би била справедлива единствено ако го нямаше прецедента Стависки.

Да ви дам.ли номер...да ми звънете,жалки сте..

и какво

Нещастници?

ЗГАН,и вие сте аналлно податлива...Съде ми е КОМЕТАРА

За Тази Угарка

Ей, той до сега щеше да я излежи при лек режим.