Александър Сано бяга от затвора на 18 март

Филмът "В Сърцето на машината" първо ще се прожектира в Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гениалните български филми, които никога няма да гледам.

Филмите за такива, които бягат от затвор в БЪлгария, СЛЕД Освобождението от Ислямско Османско РОство , са абсолютно ВРЕДНИ.. Разни МОшеници, Крадци, убийци и изнасилвачи, като гледат таквиа филми и решават да ИЗБЯГАТ от затвора.. И какво правят после, ако срещнат човек някъде, тия мошеници правят НОВИ престъпления...Както имаше един, избягал от затвора в София и отишъл в Ботевград, където нападнал с пистолет някакъв човек, но добре че убиват мошеника, избягал от затвора..

Няма да го гледам а тоя Санчо ми е много лек. Като жабок ми е в лицето и не ме кефи и това е! Не знам и какво му харесват изобщо.

От няколко дни се опитвам да намеря стойностно съвременно българско кино . Трагедия …Тра-ге-ди-я…Напомпани сюжети,”лъскави актьори-от всички поколения”…и: 1.Сюжет-боза. 2.Сценаристи-трагедия. 3.Режисура-пълна идиотщина. Похарчени пари и усвоени бюджети за нещо,което в повечето случаи ,няма никаква художествена стойност. В заключение : нивото ба българското кино е “А” група по футбол …Даже могат да обединят Киноцентъра и БФС..

страшно некадърно момченце

Най сладко е да бълваш филми с държавни пари, пълен боклук, никой не ги гледа ама на кой му пука