Александра Сърчаджиева: Животът ми в момента е спрял. Не го живея

"Най-ужасната гледка, която съм виждала - малко дете, на пресен гроб, с букетче цветя", сподели актрисата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така ще бъде, Бог да ги прости умрелите.....след някоя друга година болката ще намалее, но това е живота и той трябва да се продължи от живите, а спомените по загубения чвек ще е винаги в нашите сърца. И така докато смърта ви раздели....както се казваше в ритуалните зали при бракосъчетание!

Само човек изживял тази мъка може наистина да ти съчувства и мъката ти винаги ще тлее в сърцето ти!

Простотия и злоба в БГ вървят ръка за ръка! Как не ви е срам и грях?! Като не искате не четете, но защо толкова сте негативни, наистина не разбирам?! В такъв момент човек има нужда от добра дума и подкрепа! Затова сме на този хал, много злоба и простотия, това е...............

И детето възпитано-като таткото и бабата. Крушата и дървото. Спокойно Алекс- дерзай!

Стефке, стефке, първо се виж ти колко си възпитана и тогава говори за другите!!!!!!!!!!!! Глупачка!

Пепа - циганката, излъгала Йоско Сърча да я забремени и тва е

А гаргата освен, че е рошава е и проста!

Абе ти да не си Йоско та така се палиш! Я по кротко, да не му е опряла пистолет до челото та да легне с нея!

престани да ни занимаваш със себе си. Нас не ни интересуваш. Тези неща се случват на всички хора ,но не пишат за тях. Ти коя си?Познаваме великият ти баща и майка ти. Ти си далеч от тях ,просто не се котираш . Стига натрапване.

ех, нова тв, ех драми... айде, айде...мъка ли, като че е първата и единствена.

тя това каза, че не е първата, но нейната мъка е публична.. не по нейна вина и желание.. затова дава интервюто, като гледам и теб те вълнува, щом си го гледал/а и коментираш! Ако няма какво да кажеш , по-добре замълчи, понякога мълчанието е злато! Аман от злобари.. като неи скаш , не чети, никой не те кара насила..

Не разбирам само защо трябва да обявява публично лични истории и чувства.! И пак нова телевизия Договор ли има, изнудват ли я ?

Не си в нищото, Алекс! Не можеш да си представиш колко много животът те обича. Ще летиш на вълните на щастието - спокойна и красива! Предполагам умееш да четеш между редовете

Абе журналистите(не се извинявам за обръщението), Ласкин има и друго дете и друга жената не жалят ли и Те за него?! Аааааааааа те нямат медийна трибуна, както повечето обикновени хора които също търпят лични загуби Хайде,спрете се!

а майка и на тази Алекс се вози един път до мене преди много години в автобус на Груп до морето . Отиваше да участва в някакъв театър и бях учуден че жена може да псува на всяка втора дума . Пък камо ли актриса която уж се водеше .

За Пепа - циганката ли говориш

разбирам те Алекс..ще минещ и през това..

не съм гледал интервюто и няма и да го гледам заради дебелия Мон дьо. Толкова лицемерно изглежда, тази прекалена пълнота прикрива голям вътрешен проблем. И тази женственост хич не му ходи,въпреки че е видно че е педерас.

Ей, много злоба бе... Спрете се! Кураж на Алекс и момиченцето и...

у наше село имаше един пиеше по кило и нещо домашна ракия на ден има -няма докара до 40 и си отиде лека му пръст , ама чак па да спре живота у село не съм чул

Дир, като не искате коментари да бяхте махнали тази възможност, а не да триете всичко, което на вас пък и на Алекс няма да и хареса. Не е ли вярно, че има много други млади вдовици и то с по 2 деца? Не е ли вярно, че тя сама се е съгласила на интервюто с Мон дьото, може би срещу заплащане? Говори срещу жълтата преса, но сама се навира в устата им. Харесвам я много, но това интервю не е много в нейна полза, тоя плач, защо не плака, когато той пиеше а тя тичаше от театъра до телевизията, а от там до някоя халтура да изкара пари?

Мило момиче, не го заслужаваш...Бог да ти дава сили!

И защо я наричаш джибра? Тя пие ли изобщо?

Защо реши, че я е биел? Според мен това са глупости

Не се познаваме, душицо, но имам чувството, че сме тотални роднини! Току-що се връщам от погребението на млада жена, която ни шокира с кончината си насред улицата! Майната им на всички поплюнкьовци, само ти и детето да сте здрави! И да Го помниш с майтапите, усмивките, писаното и споделено за теб от негова гледна точка, само на плюс! Никакъв минус и униние! Няма да ти е леко, миличко, аз го знам най-добре, но трябва да се преборим и да живеем и правим така, както биха искали и правили те, нашите скъпи близки! Можеш ли да си представиш, че преди седмица се черпехме на маса и освещавахме един ремонтиран дом, а сега я няма?! Ще ни трябва време да осмислим живота си с такива хора и да отсеем само милите моменти! За една година загубих четири човека, затова се хвърлих в работата да не мисля и да се спася от задушаващото гадно чувство на обреченост и безпомощност. Само работата и контактите с млади хора помагат, нищо друго, вярвай ми! А иначе, като творец и актриса, винаги сме те обичали и ще те обичаме, не се съмнявай! Иска ми се мълчаливо да те прегърна и да ти предам малко кураж, човещина и съпричастност в болката..........Няма лошо и да си поплачеш - има защо. Ето на, прегръщам те, скъпа!

Дрън-дрън, бля-бля. Мониторът ми прокапа от тия лиготии.

Мир на душата на Иван Ласкин и кураж за Алекс... Не бъдете толкова жестоки, нека бъдем по-смирени и добри! Какъв бил, колко бил пиел... той си е знаел. Човекът вече го няма, един млад човек си е отишъл без време и е оставил жена и малко дете. Колко тъжно е това? А това, че алкохолът е причината не е много сигурно. Повечето квартални пияници ги помня от дете и още се мотаят из квартала живи и здрави... в същото време толкова млади души си отидоха от този свят при различни обстоятелства... Така че нека не съдим, за да не бъдем съдени. Амин!

Тази ваша злоба, плати ли сметките ви, излекува ли болест на ваши близки, сподели ли с вас питието ви, оправи ли киселините в стомаха ви или понижи кръвното ви, мъртвия си е мъртъв, лека му пръст, но когато един народ става лека полека зомби и е живия мъртъв, тогава работата хич не е добре!

Разтърсваща изповед! Кураж, мила Алекс! Поредното силно интервю на Мон Дьо!

или нещо бъркам.

Само на тази женица и е труден живота. Останалите 7 милиона българи живеят супер добре и тя е единствената, загубила съпруга си. Да се съберат с онази ,"до Боян Петров" - двете са си лика прилика.

Абе как може да сте толкова прости и жестоки?!

Познавам Алекс. Двете нямат нищо общо. Просто замълчете.

От тъпанар какво очаквате? Ода ли.... На тях хейтене им дай ,сврени като лалугери у панела насред 0белското поле!

Само Любовта може да освободи българите от това, което е вътре в тях!

сте се правили, че Ви е грижа за нашето спасение, след като получавате пари, за да ни потапяте в мръсотия. По-добре се погрижете за вашите души!

Вие тролска ферма ли сте? Какво означава свобода на словото, според вас?

Надали от няколко десетки коментара под една публикация може да се съди за това какъв е народът ни. Не мисля, че са представителна извадка. На Алекс мога да пожелая много сила и да бъде добра майка за детето си. Трудно е без подкрепа в този живот, дано има късмет да намери опора. Иван беше човек, който никак не се вълнуваше от хорското мнение и това не му беше простено от много хора. Не му е било леко, както и на жена му. Емоциите вземаха връх при него, но това може да бъде пагубно, както и беше. Дано тя поне се съхрани.

Ако имаше Нобелова награда за злоба и лошотия, то обезателно българин щеше да.я спечели!

засега има само тролове, които печелят жълти стотинки, за да плюят народа, към който принадлежат

Стига, Бог да прости човека, търпение на Алекс, ако има някой да наказва това не сте вие, има си неща за всеки и за всичко, млъкнете и се замислете, че и вие имате любими хора ... ако имате де!

що за народ сте, преди време един беше писал май в нета, "само такъв народ, като българите може да издържи 5 века робство, защото са по-лоши от своя поробител", вярно е бре, ама вижте си коментарите, абе не спряхте бе, такава била, Ласкин такъв бил, ама погледнете се какви останахте в тая дупка да живеете, едни пълни нищожества, завистливи, крадливи, мързеливи и с празни души!

Ми те плъховете първи бягат

Вие не четете явно, не говоря само за Ласкин, общото отношение на обществото е отрицателно за всичко и за всеки, това се казва БОЛЕН ПСИХИЧЕСКИ НАРОД, БОЛЕН, всичко обижда, всичко отрича, плюе, обижда, няма статия в която да се "изОкат" масата от хора!

защо ми изтриха коментара? И Вие как знаехте, че ще ми го изтрият, та сте писали тук реплика? Писна от тролове, като Вас. Ей, затова ни плюете, защото Вие сте човешки отпадък, а не ние.

и за какъв се мислите, та правите такива заключения? Руският академик Лихачов е казал за нас "България е държава на духа". С какво Вие го превъзхождате и си мислите, че сте направили по-правилна преценка на нашите качества и душевност? И откога мерило за човека е отношението към Ласкин и жена му?

защо не прочетеш останалите статии не само тук, да видиш какво злоба лъха, не само за Ласкин, за всеки реагирате така, какви хора сте, ужасни!

Чета много статии и впечатлението ми е, че обикновените хора се радват искрено за успелите българи, за които много рядко ни информират. Оставам с впечатлението даже, че ги крият от нас. За Ласкин определено се получи прекаляване и преинформиране. Случаят е трагичен, наистина, но достатъчно ни го натрапвахте. Какво изисквате от хората? Всенароден траур? Да скочим след него в гроба? Какво точно цели това медийно внимание?

Пак пиша изтрития коментар. Чета много статии за успели българи и знам, че под всички тях има много възторжени коментари, така че не минава внушението, че плюем всички. Пак ме изтрийте, пак напишете тролските внушения и пак ще останем правилно ориентирани кой е стойностен човек.

не съм ви трил никакъв коментар, аз съм обикновен като вас пишещ не работя в сайта, не обиждайте на посоки моля!

колко сте обикновен, щом обиждате целия народ, към който явно принадлежите. Но не сте и възмутен, че някой Ви помага в спора, нали?

и пак отговор до Вас. Възмутен ли сте? Не, нали?

ако знаеш колко пъти са ме трили, ама стига с тия тролове, едно си знаеш, едно си баеш, излизаме извън рамките на темата, стига, на човека му разбъркахме костите, опомни се, неможе този народ да е такъв, не искам да го повярвам, гадно е!

не са Ви трили, Вие сте трол

даже и алкохолиците трябва да се съжаляват когато се погубват. Но когато започнат да ги правят герои или прекалят със страданието СТАВА НЕУБЕДИТЕЛНО И НЕУДОБНО ДА ГО ЧЕТЕШ И ЧУЕШ.

ДИР-а, моля ви, разчистете злобните и комплексарски коментари или просто спрете коментарите към тази статия. Голяма гнус е набълвана срещу едни стойностни и достойни хора.

под статиите за Левски колко гнус избълвахте троловете и нищо не изтриха. Значи какво излиза - Ласкин е повече от Левски, така ли?

Няма как да се изчисти мръсотията у хората, защото и да ги изтрият те в душата си са такива.. Аз само се питам като коментират статията защо не са прочели думите на Сашка - СМИРЕТЕ СЕ бе хора....Всеки го очаква подобна мъка рано или късно и това трябва да се осъзнае от всички, защото живота продължава и трябва да се изживее както е необходимо..

Май много от коментиращите не са гледали самото интервю. Иван колко точно е пиел си знае той и тези, с които е пил, но Алекс разказа, че претоварването на черния дроб е бил от някаква инфекция в краката. А по отношение на тези, дето се жалват, че ги занимавали с проблемите на семейството и ще ги питам що четете статията като не ви интересува БЕ??? Аз като не се интересувам от някоя статия просто я пропускам, колкото и да е за някой известен човек или събитие. След като някой чете дадена статия и си е дал мнението, явно го интересува. Поне бъдете честни и си напишете така мнението, а не съчувствам и, ама що ме занимавате. Ето това е лицемерие и фалш. Лека му пръст на Иван и много здраве и кураж за дъщерите му и Алекс.

Щом се разголва публично, всеки има право да чете. Ако не иска, да замълчи най-после.

Не се отрича правото на всеки да чете, а лицемерието на четящия, който казва, че го занимават с това - правите ли разлика между прочетох го и накараха ме да го прочета?

Като пишат все такива статии, реално ни карат да ги четем, защото няма какви други. Ето това е лицемерие - да ни поставяте в такава ситуация и да ни упреквате, че реагираме естествено.

Защо трябва да гледаме интервюто и какво ни интересуват подробности. Достатъчно много свидетели има на средностатистическото му пиене, та да чакаме от нея болезнено признание. А защо четем статията, БЕ? Четем я, МА, защото ни писна 95 % от статиите да са за подминаване и коментираме, защото искаме поне половината да са за четене. Да, интересува ни кого героизират. И не, не споделяме възторга. И да, това е честност, а Вашето е фалш - да ни натрапвате своя начин на мислене и своето отношение към някого. А иначе лека му пръст на човека и съболезнования на близките му, както и на всички други обикновени хора, които напоследък станахме средностатистически, попаднали в такова положение.

Ми като не те интересуват фактите казани от Алекс, що си се хабил БЕ? Аз не половината, ами максимум една десета от статиите ги чета, щото не всичко ме засяга или интересува. Народа, а не аз има поговорката " за умрелите добро или нищо", а тази жена и семейството и явно клюкарите не искат да я оставят на спокойствие.

Ние също искаме да ни оставят на мира. Това е нашият вик за помощ. Писна ни!!!!!!! Писна ни от статии за хора, които не ни интересуват и тролове, които ни обиждат!!!!!!!!!!!! Писна ни!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мисля се, че Александра СЪрчаджиева го прекалява доста вече. Тя просто търси медиен шум и на всички им идва в повече. Носи фамилията Сърчаджиева, защото тя и отваря врати, въпреки че вдига шум до бога, че баща и не се интересувал от нея и тя не искала да го знае. Ми що не се откаже от тази фамилия, щом е толкова наранена?! Сега пак с тази публична демонстрация на болка и страдание. Едва ли толкова страда, при положение, че публично е известно, че тя е издържала семейството и вечно пияния Ласкин в това число. И доброволно се съгласява да допринесе за рейтинга на не особено чистоплътния (морално), дебел и нелицеприятен Мариян - "Мон дьо", ау, колко префърцунено! Чудя се този пък откъде се пръкна и с какво е толкова популярен, освен че се вре навсякъде, където може да се вдигне повечко шум?! Но тя му прави рейтинг, значи е съгласна да се шуми, само и само да е в медиите, да не забравят за нея. Хайде стига толкова, Александра, Стига преиграва вече! И е крайно време някой да нарече нещата с истинслите им имена, макар че със сигурност ще има и "възмутени", които се правят на ощипани госпожици. Защото търсят да научат още клюки.

на 100%! Двама сме.

Момиче, вземи си детето и се махни от тази отвратителна държава, тук всички са луди, болни психически, озлобени от живота, мразят се един друг и не е здравословен климата за отглеждане на дете!

6++++++ Най-тичния коментар!!!

Иван Ласкин би се гордял с нас.

е да го живееш труден и ние, българите сме го доказали, че го можем. Ние сме единствените, за които някой някога е казал, че "България е държава на духа".

Че тя нищо не умее да прави освен да мрънка, къде да отиде?

Дано тази жена успее да намери сили и да продължи напред!!! Няма справедливост на този свят, но единствено в нашите ръце е решението дали ще го направим малко по-добър за нас и нашите близки.

Живеехме в чужбина, съпругът ми неизличимо болен от рак от Чернобил казаха лекарите един месец преди края ми каза да заведа детето при баба му в София, когато се върнах почина след пет дни в ръцете ми. Мъката е голяма - пет години беше болен, бях подготвена но все пак... Докарах го балсамиран в троен ковчег в София с прозорче. Приличаше на киноартист така го бяха гримирали Не пиеше, не пушеше, но отгледах детето си съвсем сама, не съм се обвързвала Според мен няма нищо по лошо от алкохолик, защото те пият и се напиват ежедневно. На моя приятелка синът ѝ беше алкохолик, но се разболя и сега от две-три години не пие - разлика огромна в поведението. Спокойно ще отгледа детето си - дано е разумно защото репликата "гадна" и защо не ѝ е казала след две години , как се крие това нещо - вярно малка е но... Едно не ми харесва - добре че изказа мъката си по-добре е, а е и публична личност, но да се жалва че била и финансово на дъното-

Защо си мислите че знаете пътя по който е минал някой дето даже и непознавате?????Ако не сложите чернобил няма да е ''достоверно ли''???? Ами да бяхте прочели че в Пирогов не са обърнали внимание на инфекцията в крака му и там дробът му си е бил наред за годините.. Не само алкохола и ''чернобил'' причиняват заболявания така че като сте ''минали по този път'' поне се смирете малко в определнията си и заключенията си.. Смирете се каза Сашка и явно по добре е разбрала смисъла на тази дума..

АЛЕКСАНДРА, ОБИЧАМ ТЕ МОМИЧЕ! ПРЕЖИВЯВАШ ТОВА, КОЕТО АЗ ПРЕЖИВЯВАМ 20 ГОДИНИ. НЕ ВЯРВАЙ НА "ПРИЯТЕЛИ", НЕ СЛУШАЙ ХОРАТА! ОСТАВА ДА СЕ БОРИШ ЗА ДЕТЕТО И СЕБЕ СИ! ТОВА Е СЪДБА! ОБИЧАМ ТЕ, РАЗБИРАМ ТЕ, СЪЧУВСТВАМ ТИ! ХВАНИ СЕ В РАБОТА, РАБОТА... ОБЪРНИ СЕ КЪМ БОГ! БОГ Е ЛЮБОВ!

Сашка ще преживее мъката. Сега раната е още прясна и кърви. Ще срещне и други мъже, но никой няма да я обича както я обичаше Иван! Стара съм ,видяла съм много връзки, на много любови съм била свидетел и знам, че толкова силна , взаимна и истинска любов не се среща вече. Тя не съзнава, но повече плаче за себе си! Какво ще прави сама?Как ще се справи финансово? Детето вече е само нейна отговорност! Няма рамо, което да я приюти! В шок е, после ще отрезнее, ще поеме малко по малко по коловоза...Но,баба ви го казва, такава любов няма да намери!

Значи , ако всички пияндета в Бг са ''рицари'' , то ние живеем още в Ранното Средновековие ?!

Толкова пияници измряха в Бг , че ако тръгнете за всички така да пишете , няма да има място и мастило да опишете ''демокрацията'' ''щастието '' и ''благоденствието'' в който живеем !!!!

Измряха и много други и без да са пияници. Общо взето и най-трезвените и примерни пак умират.

"...защото това дете трябва да разчита само на мен оттук нататък." Реалано погледнато, и с Иван, и без него, дъщерята трябва да разчита само на Алекс! Аз не знам той да е работил нещо и да е допринасял с нещо към издръжката на дедетето им. Пиеше и ръсеше акъл, безплатно, където му даваха трибуна. Алекс работи на 100 места за да издържа това семейство.

Защо носи името Сърчаджиева, ако не се опре на баща си в труден момент ?

Аз много пъти съм се питал... Зависи от баща й... Отличен актьор, но ми се струва суров човек... Дано да не съм прав! То си е за него...

Подразних се само защото , една кифла по- надолу ме нарече ''олигофрен'' , и затова ще попитам директно : Хайде бе Александра , къде е Мон Дъо да тръгне да интервюира всички мйки останали сами с децата си , след като са загубили съпрузите , приятелите , мъже и любовници, от трудови злополуки , самоубийства от мизерия и отчаяние , военни , полицаи , пожарникари , или те не са хора ????!!!!! Цял живот слушам за това ''Село Рупча '' и толкоз и другото са простотии за лов и пиене и стари лаври от Соца !!!! За децата жертви на пияни , дрогирани и шофьори диваци по пътищата кой ще пише ?????? Капсуловали сте се в едно ядро само тези дето се имате за ВИП-ове и си въобразявате че целият свят се върти само около Вас , и само Вие имате сърца и чувства !!!! АМАН вече !!!!

Недоволстваш, но пундата редактор може да трие, с което естествено само ядосва случайните, но е важно да се реве с тях, а не а своите си проблеми.

Ама ти наистина си абсолютен олигофрен!

Дали не преповтаряме съдбите на родителите си.

И нея я е обичал и изоставил. Поне няма от кого да ревнува например.

МИЛО МОМИЧЕ, ЖИВИЯТ ЖИВ УМРЕЛИЯ УМРЯЛ , ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА СЪПРУГА ТИ , НО ТИ СЕ СЪВЗЕМИ , ВЗЕМИ СЕ В РЪЦЕ ИМАШ ДЕТЕ ЗА КОЕТО ТРЯБВА ДА СИ НА 100%ЖИВА И АДЕКВАТНА ! ЖИВОТЪТ Е ПРЕД ТЕБ , А ТРЯБВА И ДА СЕ ЖИВЕЕ !

Ма,само за нея недей бра кахър.

Чета коментарите и се питам що сме толкова лоши...Какво е станало с душите и сърцата ни..Толкова ли се намразихме.... ние... уж хора сме....

Е,все сме хора,но някои са по-хора !

НЕ сме лоши, но на нас също не ни е лесно. Ние също сме измъчени и няма кому да се оплачем. Борим се сами, без да се жалваме публично. И е дразнещо, като четеш че Александра се изживява като единствената ощетена от живота. Не е единствената, но тя е публична, а ние сме неизвестни и по тази причина още по-самотни. Много я харесвам, но хайде стига се е жалвала. Да се вземе в ръце и да престане да се жалва.

Господи подари на това прекрасно момиче много светлина,поляна пълна с маргаритки и хора,които истински да я обичат....

Скъпа, Господ чува молитвите ни, не молбите ни и понякога отговорът му е - не. И да не забравяме, че на този грешен свят има и Рай и Ад, така че всеки му според заслугите за това, което прави докато е жив.