Александра Сърчаджиева: Животът ми в момента е спрял. Не го живея

"Най-ужасната гледка, която съм виждала - малко дете, на пресен гроб, с букетче цветя", сподели актрисата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ъъъъ, заглавието е леко недоумяващо....

Горкичката. Симпатично момиче с трудна съдба.

В един момент Григор Димитров натрапвахте, после Бербатов...нарочно ли го прайте

Пожелавам да преодолее мъката по-бързо и да се опита да заживее живота си отново. За Иван - жените притежават вродена интуиция, няма как да не е очаквала, че това ще се случи.

А потъгувай малко в къщи, стига тича по медиите....

Може и да си гарга проскубана, но това не е причина да се гавриш с паметта на починалия. България имаше и има нужда о такива като него. Няма спомен този популярен артист някога да е правил компромис със съвестта си или да се продаде за парче хляб подобно на политиците!

млада си ще се оправиш момиче.

Всяка смърт е трагедия, но преди всичко - лична! След една-две години това момиче ще си намери друг: млада е, хубава, обичлива. Не е нужно да ни занимавате с нейната особа, когато всеки ден в България умират поне по 200 души. Ще пишете ли за всеки и родата му?

Тая един хуй и трябва и ши спре да плаче...аман

Замина майка и дъщеря починал. Бог да го прости. Но да не забравяме, че замина без пари майка и дъщеря, когато беше жив.

Отървала се е жената.

По моему такива теми трябва да са заключени за коментари. Така постъпват медиите по света. Сърчаджиева е дала едно единствено интервю (въпросното) и то след 40 дни. Въобще не обикаля по медиите. Един дава просташка рецепта какво щяло я оправи (пет коментара писал - скръбта на момичето сигурно му прави деня?), друг се обижда, че не пиел колкото Ласкин (да е живи и здрав, ще умре от нещо здравословно предпополагам), трети не знам какво. Александра е готин човек и не заслужава всичката тази помия.

Много го харесвам това момиче. Някак неестествено ми изглежда жена толкова да жали за алкохолизирания си съпруг. Вътрешно според мен е изпитала вътрешно облекчение, разбира се има и тъга. На това момиче те първа предстоят много хубави моменти в живота. Сигурен съм!

Недоумявам, като са имали голяма любов в семейството, защо е допуснато това безволие ?За да се стигне до цироза, вината е единствено тази на носителя и на близките му. Всеки си е затварял очите за истината. Не лицемерният свят е виновен за алкохолните решения на хората, а те самите.

Гарга,ти праялно пишиш,ма дай и на другити хора да са искажът !

Александра, разбирам и уважавам мъката ти, но... хайде стига толкова я изживява публично! Ти не си единствената! Колкото и да то се струва невъзможно, има и по-страшни трагедии, по-тежки мъки и болки от твоята! Казвам го като човек в центъра на такава! Само че аз не съм публична личност и нашата болка и мъка - моята и на дъщеря ми си я преживяваме само двете. И нямаме даже кой да ни подкрепя. Така че, много моля!!! Хайде стига толкова!

Никога няма да се отървем от тая българска злоба,за съжаление.Поне не пишете.А за Алекс какво да кажа,освен да бъде силна и да гледа напред и нагоре колкото и да е трудно.Имаш дете момиче,заради нея трябва да продължаваш напред.

Александра не е виновна...медиите я хвърлят в устата на читателя системно и целенасочено

Знам бре,кака ти Мара е гледала На всеки килуметър.

Да Александра , безспорно е трагедия , за което моля да приемеш моите съболезнования !!! Не съм почитател нито на теб ,нито на Иван ( Бог да го прости човека ) , но това което малко ме дразни , е фактът че Вие по-известните си ВЪОБРАЗЯВАТЕ , че Вашият живот е нещо мнооого по- специално , и само Вие имате деца , и проблеми !!!! Това което ти се случва , се случва на хиляди жени всеки ден , но Не всички имат Мон Дьо , който да им прави интервюта !!! Когато се бутате да сте в светлината на прожекторите , и да се киприте пред камерите , тогава не мислите за ''жълтата преса'' и мнението на ''обществото '' , защото животът е песен , и сега пак създаваш впечатлението че се мъчиш да вадиш дивиденти от това !!!! Иван ''ръсеше мъдрости'' наляво и надясно , а се оказа , че дори не е можел да се погрижи за семейството си ?! НЕ злорадствам - ДА трагедия е , но това са всекидневни житейски неща , и Вие ''ВИП''-овете Не сте застрховани и превилегировани с нищо от останалите !!!!

Това е прекалено , вземи се скрий, кой споделя с непознати в Интернет как се чувства относно лични работи ? И като почнат да дават съвети и да " съчувстват" доста куха кореспонденция ...

6+ !

6 + + !

Аз обича бъльгари. Те завистливо, хейтърско племе, мързеливо и негостоприемно, злобно и страхливо-агресивно, лишено от всякакви положителни качиства и напълно заслужава да бъде изтребен от лице на земя! Напълно заслужава Хирошимата и нагазакито, дето американец случил на нас. Бъльгарин да се наричаш, първа глупост е за мене!

Жалко за него, жалко за нея, жалко за детето! Пиел! Живея в Троян. ВСИЧКИ пият! МНОГО пият.! Братовчед преди време ме попита: "Като не пиеш, защо искаш да се върнеш в Троян? Какво ще правиш там, като не пиеш?" Троян е една малка България. България е един голям Троян. ВСИЧКИ пият! Снощи гледах интервю със Стефан Данаилов (явно лешоядите се надпреварват кой ще вземе последното). Всяко зло за добро. Така пък ще остане за поколенията. Пет пъти каза, че пиел. МНОГО пиел. Ама имал мярка. НЯМА мярка. Едни носят. Други не носят. Вторите умират рано. Първите може и до 90 да изкарат. Да му мислим тези, дето не пием, защото мозъкът е трезв за "живота" ни 100% от времето. Дано Сашка намери друга любов. Заслужава го.

Днес гледам е много нашумяло това интервю, явно е някакъв уникален транплин за рейтинг да взема да го поствам и аз на стената в фейсбук да съм актуален. Не можа да разбера какви са тея циркове какви са тея жадни за интриги хора. То бива бива простотия ама вече е не до шия ами ...... нз ...... До 2 дена ще е забравено всичко, ще се постват само 5 цитата казани от нея и това е .... Кучетата лаят кервана си върви. Ами държавата ........ колко други хора измират като мишки без лев и да им се помогне........... Наистина сме много долен народ, за нищо не ставаме ! ! ! !

Ми прав(а) си, но това, уви, не може да се промени. Ген. Върти го сучи го, тук-там се появи някоя красива пъпка, но дървото си остава сухо и сгърчено. Корените му са гнили и колкото и да се радваме на случайните пъпки, надежда за това дърво няма.

ДРАГА АЛЕКСАНДРА, СЪЧУСТВАМ ТИ, НЕ Е ЛЕКО ДА СЕ РАЗДЕЛИШ ЗА ВИНАГИ С БЛИЗКИЯ СИ ЧОВЕК. НО ЗАЩО ТЪРГУВАШ С ТВОЯТА МЪКА, КАТО ДАВАШ ВЪЗМОЖНОСТ НА БЕЗЛИЧИЯ КАТО НЯКОЙ СИ МОН ДЬО (!!!) ДА СЕ ПРАВИ НА ВЕЛИК ЖУРНАЛИСТ. РАЗБИРАМ ТЕ, ЗАЩОТО СЪМ В СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ КАТО ТЕБЕ - МЪКАТА И БОЛКАТА СА ОГРОМНИ, НО НЕ СА ЗА ПУБЛИЧНА ДЕМОНСТРАЦИЯ - ТОГАВА СЕ ОПОШЛЯВАТ НЕЩАТА.

Е сега по-добре ли се чувстваш? Що за олигофрен си, не те знам, но ми стана жал за хората около теб...

Съчуствам й напълно. Не случила на баща,без време губи съпруг. В повече ми идва разголването на личната драма. Показване пред публика-защо? Дневно,стотици българи губят любим човек. И?Уви,такъв е животът. А Ласкни приживе е избрал своят.

Като мине още малко време,така ще заживееш,че ще наваксаш изгубеното !

Браво. Отдавна не ни бяха осведомявали по въпроса.

Е, дано това споделяне на състоянието , в което се намира, с целокупния български народ да и помогне, но се съмнявам ...Самата тя споменава за фалш и лицемерие...

Ами да, така е. На повърхностата, която най-често отразява собственото ти лице. Опитай се да погледнеш по-дълбоко. Тези хора са на мегдана. ВСИЧКИ ги гледат. А те са хора. Обикновени хора с всичките си недостатъци. Но за разлика от много, имат и качества. Е, когато цяло село те плюе, трябва да си много силен, за да не ти се прииска и ти да кажаш как виждаш себе си, да обясниш, че не си педераст, курва, отцеубиец, а... обикновен човек. НЯМАШ ПРАВО! Защо? Защото ти си бил в светлината на прожекторите. Кой казва това? Пълзящите в сенките... сенки, които никой никога няма да види, нама да обича или мрази, защото кой се интересува от сенките.

И защо всичко това трябва да става достояние за българският народ? Какво се очаква? Можем да я наредим до т.нар. "жена до Боян Петров".

не вземете да напишете една статия за Яна Язова и соц.периода в живота й, за да се поучим какво значи наистина да се справяш с фалша и лицемерието и да проявиш стоицизъм. Защо не познаваме истинските си герои?

Абе на кого му пука за вашата мъка, кой ви познава...Като не симпатизирате на Алекс, не се правете на много остроумна/остроумен....Що за олигофрен трябва да си, не знам! Нито сте известна нито някой ви познава, че да се занимава точно с вашата мъка....

Написали сте две взаимноизключващи се твърдения - не пиете и всички пият, даже всички сте написали с главни букви. Бихте ли уточнили кое от тях е лъжа? Не че не знаем за едното, но може да се окаже, че сте написали две лъжи.

Разбирам болката й, но не разбирам въпроса й "защо?". Нима когато е избирала Иван Ласкин за баща на детето си се е надявала на нещо друго? Вярно е, че по принцип човек не знае какво ще му се случи утре, но в неговия случай той просто се беше забързал към неизбежното - не без нейна, на съпругата си, помощ. Затова част от излиянията й не ги разбирам...

Хора,съвсем озверяхте бе! Малко състрадание и съчувствие към мъката на другите.хора сте ,все пак .

Всички сме загубили скъп човек.Съчувствам и.Но стига да правите всичко това публично.Това е лична мъка.Престанете да го навирате. в очите на хората.Прекалено е.

Искам да чукам ради ненова.

Ми... Така е то... Хубава девойка... С лош избор в живота... Не е първата, няма да е последнта...

Обади се на баща си !!!

Това със смъртта на Ласкин вече става прекалено. Журналисти, оставете човека да почива в мир, а роднините и близките му - на спокойствие.

Съчувствам ѝ, само не знам защо занимава аудиторията със себе си. Не е само тя. която е загубила близък, това не е нещо уникално.

не става без нейното съгласие.

Ще минат години и ще се оправиш. От опита ми само това мога да кажа 1-2минимум.

Защото името и не Е поза.

Много даваш !