17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сокачев не е уволнен от бтв,а работи като "Мениджър операции и телевизионно излъчване" за УЕФА.

За пръв път го чувам... Ама да е жив и здрав Да поздравят и Копчо Дупчев...

Браво! Да им е честито бебето и всички дечица да са живи и здрави! Много ги харесвам и двамата, от екрана, разбира се. Елена е спокойна,сериозна и красива.Има излъчване и стои чудесна на екрана. Късмет!

Сигурно е кръстил детето си Моци. :-)

Как ми липсват неговите коментари от типа "Гол за Лудогореееец" ,когато бяха във върхова форма и напълно равностойни на водещите европейнски отбори.Сегашните коментатори са страшно апатични по време на мачовете на Лудогорец в Европа.

Тоя пък,друг платен ибрик на Лудокравец!!!Колко кренвирши,ви даде Домусчиев???

И къде се дяна това мъжленце, че отдавна не ме е подразвалллл ???

радост за спортта бе отстраняването на този натегач и нагаждач от ефир.лигав,нахален,високомерен този смукачев стана антипатичен на всички,и за това си отдъхнахме като го свалиха.явно тези недостатъци ,са качества за някои жени,като неговата,наистина много чаровна жена.някой да си спомня за хубавите круши и свинете?

Един от най-неприятните, като човек личности с които някога съм се срещал!

Саня Армутлиева ли е жена му?

Хубава жена. Живи и здрави да са.

Елена е изключителна жена, има нещо при хората от Видинския край, не мога да го обясня, но се различават от масовия ганьо. Алекси пък напротив, надут и пъпчив софиянец, такива са ми впечатленията. Да се чуди човек как жена, която може да има едва ли не всеки, който си пожелае, е тръгнала с този. Но тя си знае най-добре. Да е живо и здраво детенцето, това е най-важното, а и да са живи и здрави родителите да го гледат.

За първи път роди в ефир, крещейки името на бащата "Мооооооци"

само немога да разбера как хубави жени като тази се занимават с такива като смукачев

Най-меркантилните жени са зодия Дева. Като сложиш и провинциалния произход те ти резултата.

Видин е бил град 70000 докато вие сте си спали по кошарите,сельо.Вие затрихт е последната истинска столица на последното българско царство.Измет.

Така е обаче са пък красиви

Само респект за Алекси. Сегашните коментатори са под всякаква критика.

Много са ти занижени критериите, щом изпитваш респект към тоя досаден кресльо. Най-полезният бутон на дистанционното е MUTE - задължително се ползва, когато коментират разни кедри,петли,витоморовци, а също и бездарното недоразумение, на което симпатизираш.

нормален бг коментатор за нищо не само за футбол. Тези които кометират тенис, снукър и колоездене са толкова досадни и такива бисери са пускали, че е по добре наистина да ползваш указания бутон.

Каквооо взимаш,наркотиците не са за всеки!!!

Мооооци-Моооооци-Моооооци!

Две дъщери и жена си е баси изпитанието за един мъж!