Алла Пугачова днес празнува 70-и рожден ден

През 1975 г. печели "Златния Орфей" в България с песента "Арлекино"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да бе да не 70, 30 годишен келикандзер

какво скромно посрещане на рождения ден на Алла Пугачова? Дни преди 15 април всички руски телевизии се надпревварват да излъчват целодневно нейни стари концерти, интервюта и клипове. Това продължава и днес. Както винаги е било в тази държава, обикновените хора тънат в мизерия за сметка на такива показни личности като Пугачова. Наслушах се как не можела да излиза от Съюза, как нямало от къде да си купи парцалки за сцената. В същото време в нейно присъствие разказаха, как от най-високо ниво в държавата са викали моделиери , за да и шият шубки и дрехи. И как трябвало да заработва " коппеечки", да пътува непрекъснато - а как си е плашала скъпите шуби и къщи, които е имала още от тогава . Лъжа безкрай, фалш , и с тоя нейния мъж - толкова плоско, толкова пошло беша всичко.

1000 албума, това е много. Тази разцапана в поведението и претенциите си бабуля трябва да си вземе почивка.

Какво общо има тя с това, че хората тънат в мизерия. Намерихте виновника, браво.

по цял свят - наслушах се и на наши величия колко мизерствали. който не иска да се дразни - шат шалтера и толкова. пп. дир много дремят, днес съобщиха, че си е отишла любимката на Бергман Биби Андерсън. много тъжна новина, но вечни уви няма.

100 (сто) албума са, не 1000. За над 50 години кариера що не? И какъв е тоя каруцарски език от една фея? Май си от злите, не от добрите магьосници.

Че нима нашата естрада не се оплаква от липса на уважение и приходи? Нима не събирахме пари за лечение на тъй изявени актьори в миналото? Коя бивша естрадна певица не се оплаква, че не й се продава музиката, че не я канят на участия, че преживява само на пенсия.. Нима Стоянка Мутафова играе само, защото й се играе, без да мисли за пари? Не казвам нищо лошо за нея,възхищвам се на духа й, но никой не иска да живее с преброени стотинки. Факт е, че на Запад и в Америка, тези личности, ако са талантливи и "вървежни" продават и печелят. Алла е велика, какво й завиждате за мъжете? Може, намира си! Оставете я да си живее, не пречи на никого! Бъдете живи и здрави!

Какви "Мъже" те гонят или ти гониш и не можеш да стигнеш, нещастнице. Кой говори за " мъжете " и? Казано е само за поведението на мъжа и като конферанцие при всенародното честване на рождения и ден. Айде, марш, болна на тема мъже и им се привижда това, което си нямат.

По телевизиите руски вървят рязлични предавания за пугачова - доста тъпи, между другото, но няма предаване за авторите - композитори на нейните песни, освен "кумеца" игор Николаев. Защото тя не се е отнесла честно с тези хора при прибиране на приходите от песните. И смята само себе си за най-велика за тези песни.

Личи си кой е комплексиран! За разлика от теб, аз не се оплаквам от липса на мъже и няма нужда да ги гоня, защото те гонят мен! Освен това, всички са млади, красиви и надарени! Злобата те изкривява и разкрива грозната ти същност! Търси помощ, където трябва, а не в анонимни чатове, плюейки по успелите!

Със сигурност е изключително скромен човек! А пък с мъжете как скромно го раздава...