17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ае каква Кръсник тос веее... кръсника, батсилиман мина в началото на клипа кът сфурсира на бенвету. Да, Анди Гарслия, велик актьор и голям човек! Браво! :) Синът на Луси Мансини с голямата...

Това го гледах два пъти! ЯКо!

Анди Гарсия е Кубинец роден в Куба но емигрирал демек наше момче. А този можеше да му изсвири Лесли каручка примерно за по-интересно.

Тва ако знаете като млад в колко мокри женски сънища е бил :) Иначе мил момент , да е жив и здрав !

Само в женски ли?

И в мъжки предполагам. За себе си, потвърждавам. Жена съм :)

Настръхнах и ми се насълзиха очите....Великолепен! И актьорът, и музикантът!

Познавам момчето с него, колега ми е, супер пич е, сериозен и отговорен. Каза, че Анди Гарсия бил невероятен човек, изключително нормален, земен и коректен!

Хубав момент.

Само Баце го няма със заловените печатници за фалшиви долари.

Анди Гарсия беше супер готин като млад. И велик актьор !

Голям актьор, а както е видно и човек.

Разликата между големите и великите е, в простотата! Някой хора я носят по рождение, други я възприемат като житейска философия и начин на живот, а трети целенасочено я възпитават, стремят се към нея.... Общото между тези хора е, че искат да се насладят на живота, без да се натрапват, без да парадират с успехите си, овладели са изкуството да бъдат човеци.... Анди Гарсия- видно е успял да стъпи и на този най- висок връх в човешкото развитие!

да пишете правилно - “някои хора”, а не “някой хора”!

Колко долара бакшиш му пусна, Анди? Някой видя,ли?

20$

Анди Гарсия готин актьор ама що ни усмърдява с тази пура. Сигурно е гледал Вежди Рашидов как пафкаше докато беше културен министър и човека си е казал няма да е културно ако не пуша.

Прав си, по-малко дим от пури, че да има място за форсиране на БМВ-та по пешеходните пътеки

е истински. Кубинец с кубинска пура. За нас: Слънце, Арда, Стюардеса и БТ.

Стига лъгахте, това е Бербатов...

Музикантът ли?

сам

сега саскАсофинста ще го вземат в 'Непобедимите' да играе кат сиганин-статист... иначе Анди е голям!

Когато бях за първи път на гарата в Чикаго отидох до стълбите от една култова сцена на онзи култов филм и постоях няколко минути там... "You got him...?" "Yeah, I got him" "Take him"

Фалшиви Новини тая снимка от кога е, щото от дни всичко е в Сняг!!

От съображения за сигурност, материали свързани с филми, които се снимат тук, се пускат с известно закъснение.

Каква фалшива снимка, бе? Влез в профила на самия актьор в Инстаграм да видиш видеото, което самият той е качил преди 23 часа, т.е. българско време около 22:30 на 7 декември. Ето линк https://www instagram.com/tv/CXMc6GOhj1/?utmsource=igwebbuttonsharesheet , само махни спейса между www и instagram и сложи точка на мястото.

Тоя Гарсия не беше ли демократичен герой от времето на прехода живущ понастоящем в Столипиново?

Анди Гарсия дойде в България и се зарадва само на един циганин със саксофон.

И феновете на Гарсия в Инстаграм са си рекли: Брех тия българи в София какви са симпатични и мургавички - почти като в Кабул

Готино и неподправено. Напомня ми на една друга култова случка от преди няколко години с Стивън Тайлър в Москва, мисля. Както си се разхожда, минава покрай уличен музикант, който свири и пее в този момент негова песен. Стивън отива при него, прегръща го, и започва да пее с него. Култово е. Потърсете го.

https://www.youtube.com/watch?v=wdzDdg2ONQM Steven Tyler Sings with a street musician Мосцау

Колко хубаво, какво невероятно съвпадение! Анди Гарсия - любим актьор, ''Кръстникът'' - най-великият филм на всички времена. Качествените, стойностни хора са винаги скромни и семпли.За мен беше удоволствие и преживяване този клип.

Този артист винаги ме е кефил . Няма значение каква е ролята той си е все пичага.

Велик в бандата на Оушън, макар там други да са добрите мошеници.

Това което чувам е повече "чай шукарие" отколкото "Speak Softly Love" (Andy Williams) (Autori di "Speak Softly Love": Lawrence Kusik & Nino Rota) [Автори на "Тихичко ми говорѝ": Лорънс Кусик & Нино Рота] Аз повече харесвам италианската версия в изпълнението на Джани Моранди Parla più piano Parla piu piano e nessuno sentira, il nostro amore lo viviamo io e te, nessuno sa la verita, neppure il cielo che ci guarda da lassu. Insieme a te io restero, amore mio, sempre cosi. Parla piu piano e vieni piu vicino a me, Voglio sentire gli occhi miei dentro di te, nessuno sa la verita, e un grande amore e mai piu grande esistera. Insieme a te io restero, amore mio, sempre cosi. Parla piu piano e vieni piu vicino a me, Voglio sentire gli occhi miei dentro di te, nessuno sa la verita, e un grande amore e mai piu grande esistera Говори ми тихичко Говори ми по-тихо и никой няма да ни чуе. Само аз и ти изживяваме такава любов. Никой не знае истината, дори небето, което ни гледа от отгоре. Завинаги ще остана с теб, моя любов, и така ще бъде винаги. Говори ми тихо и ела по-близо до мен, искам да почувствам очите си вътре в теб... Никой не знае истината за една голяма любов, по-голяма никога не е съществувала. Завинаги ще остана с теб, моя любов, и така ще бъде винаги. Припев...

Анди Гарсия е щастлив човек, знае да се радва на малките неща!

Abe hora po vsichko lichi che na Andy Garcia mu e kef I e priatno iznenadan. Ima li nujda da komentirate kachestvoto na izpalnenieto I proizhoda na muzikanta..

Всичко много добре, ама барем един от тия софийски обитатели позна ли Гарсия?? Не, нали....

Още едно доказателство, че колкото и да плюеме и да хейтиме София оставя у чужденците едно такова хубаво усещане, като от случката на Анди Гарсия в градската градина, преди две/три години Джерард Бътлър караше колело, през лятото, пред НДК, по цял ден, когато не снимаше, а още няколко години, по-рано един ден, се сблъсках на тротоара, на ул. 6-ти Септември, с Рей Лиота и Джон Савидж, но столицата ни ми хареса най-много в един индийски филм с Кабир Беди, малко добавени декори, много, много цветя и невероятно осветление.

Аз на музиката бих му дал десетачка да ми изсвири "Камъните падат".

Наем на този музикант се вдига тройно.

Актьор от световна величина, но земен човек. С една проста шапка и очила и ходи го познай!

Самовлюбен хюм! Да пита мангото, дали подозира кой е той!?!?!? Или се наслаждавай на музиката чисто, без да се стремиш да си център на вниманието, или си оставаш в хотелската стая и мастурбирайки се гледай в огледалото!

Еххх, ако беше на мястото на манго очевадно вместо музика щеше да предложиш на Анди единственото на което си способен - самовюбените си клипчета с теб и огледалото. Ебаси ама как си пропуснал самовлюбений шансът да станеш световноизвестен...за което всички естествено много ни е яд.

Проста шапка дънчици очила това да. Това докерското палтенце обаче не е полиестер а вълна. И цената му не е тънка изобщо.

С шушлек ли да ходи? Всеки самоуважаващ себе си човек, се облича с вкус и доколкото му позволяват финансите

Не така бе, анонимник! Не бъди толкова розов към случката. Гледай детсйлите, не постановката. Аз съм бито куче и знам, но ти явно още има да учиш..... тежко и горко на самодоволните и дамовлюбените! Между другото: добре е да посетиш Япония, и ако имаш акъл, ще станеш поне малко смирен!

Слави Трифонов с 10 бодигарда , великият Анди Гарсия се забавлява истински с обикновен музикант. Пази боже сляпо да прогледне :-)))))). Наздраве за великите артисти и истински хора.

Свирим четири такта и от време на време го избиваме на кючек. Вярно е уникално. Ти-ри-ри, ти-ри-ри, цинграма мангара, ти-ри-ри ....

Браво! Добро попадение!

Хайде сега, журналистчета мързеливли, се вдигнете и идете питайте "нашия музикант", дето иначе му викате "циганина със саксофона" за неговото мнение и направете един хубав материал, вместо да превеждате и да разказвате по картинка. И пари да му дадете на човека, че ви прави импресиите.

Верно!!!

Има и други но тези са интересни https://www.flashnews.bg/10-interesni-fakta-za-krastnikat-naj-velikiya-film-na-vsichki-vremena/

УНИКАЛНО!

Той е един от любимите ми артисти. Във филма " Когато един мъж обича една жена" с Мег Райън бяха много красиви, млади, прекрасни!

Нещо което всеки трябва да гледа поне веднъж в живота. И актьорите са супер. Много странно, че е започнат да се прави просто главно заради парите от които всеки е имал нужда. Най-вече Копола. А излезе шедьовър.

Ци гани те, ако не друго, то умеят да пеят и свирят. Трябва да се опитват да се развиват в тази посока - танцови изкуства, композиране, свирене и пеене. Държавата да помисли как може да подпомогне процеса

Парчето е едно от любимите ми НО така оциганеното изпълнение (извращение) "разхубавено" с ориенталска орнаментика ми е отвратително и ми идва да повърна. Очаквам скоро да чуя и 5-та симфония с анадолските елементи.

Има версия на "На Елиза": https://www.youtube.com/watch?v=sYpzW1yVxe8

Ехааа чухме я добре е

Погледни от положителната страна, мен ме изкефи на макс, просто се заредих с енергия, такъв шанс изпълнител(нищо че е уличен аматьор) на култовото парче от Кръстника да срещне Анди Гарсия в момента, в който го изпълнява е невероятен, бих казал равен на нула! Отпусни се бе човек!

Голям актьор и както виждам,естествен и скромен в поведението си! Шанс едно на милиони е за музиканта да го срещне лично! Каква история! Прекрасен е Анди Гарсия!

такива неща искам да чета,не простотиите ,с които ни заливат...Колко е естествено всичко....

Отде ще знае бай мангау за Анди Гарсия, па камо ли и в кой филм се е снимал? Той и мелодията дето досвирва не знае коя е и откъде е!

Ненужен, меко казано, хейт.

Браво! Супер земен е човека. Голям актьор-голям човек. Не като нашите недоизгрели "големи звезди"

Това е Митко Бербатов.