Андреа: 99% Кубрат беше шампионът, той е по-добрият боксьор

Певицата направи коментара си веднага след края на двубоя между българина и Антъни Джошуа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гуци се изказа

Чалгата полира мозъка.

Явно не е гледала мача.

Толкова пъти го разклати, че падна по гръб много пъти.

Точно па Андреа ли ще се изказва кой е по-добрият боксьор.

А има някои, които се смеят на Тиквата, че ръси глупости:)))!

Да, андрейче, ако го минеш и него през фотошопа ще стане по-добрия боксьор.

Тази напушена ли е, някакъв паралелен мач ли е гледала, не знам

Андреа: 99% Кубрат беше шампионът, той е по-добрият боксьор - на тази акълът и е като на Пулев майсторство !!! С една дума -са си лика-прилика !!!

Ами Кобрата стана по-богат с 6 милиона лева, та затова замина да го не испуска, Със сигурност ще му даде да я опъне няколко пъти.... и тя знае как се измъкват милиони.

Да, Кубрат е по-добрия. Напред и нагоре!

Нямам коментар...

Да да Андреа, точно така беше!! Кажеш ли друга пак ще идеш в ъгъла и тоя пут връщане няма!! Така беше!!

Ех Андрея, нормално е за теб. Ти го гледаш през погледа на влюбена жена. За теб той си е твоя шампион. Явно си му простила всички простотии, преглътнала си унижението и Продължаваш Напред с Него. Истина стара колкото света: Кой каквото сам си направи никой не може да му стори!

По-добър по душа.

Така е имаше шансове но неможа да направи нищо. Черния го налагаше здраво. Поне сега знаем че има здрава глава и носи на бой. Време е за пенсия и да не се показва толкова по телевизията

99% Кубрат беше шампионът, но с 1% усилие Джошуа победи. Тези двамата смотаняци са се взели на сериозно изглежда.

99%...ха,ха.Чак се обърна и бягаше към ъгъла с ръце на главата.Само гонгът го спаси.

Връща ми се доверието в боксовите анализатори и разбирачи щп към тях се присъедини Андреа!! Явно момиеот е спец по темата!! Какъв ли би бил коментара на Веско МАринов например???

Слава Богу! Кариерата на този клоун приключи! Сега поне да забремени тази пача!

Забавно изказване спор няма. Но в крайна сметка за едни кофата с лайна си е отврат а за други манна небесна.

Жал ми е за нея, но тя явно наистина го обича. Просто няма друго обяснение след всички простотии които се случиха от пролетта до сега. И помията която се изля върху тях. Еми .. успех! Поне се оженете и направете едно дете. И на двамата ви е време.

Хитра .....

Андрея, това не е фотошоп за да избъгеш. Милиони видяха цирка на нашенеца

Ако вечер си маха грима, гаранция няма шанс.

Жената иска да хване последния влак, остаря и се пробва за последно при Кубрат.

Досега можеха да отгледат две деца.

Вече цял ден без коментар от Пулев!

Днешно време и за 1/2 милипн си 99% шампион !

Да окачва ръкавиците на пирона и това е! Честито пенсиониране на Кобров ! А Андреа да почва в спортната емисия като коментатор, явно ги разбира тия работи. И Що 99% ?!? Аз ако съм на него ще ѝ се разсърдя. Как така не ми дава 100 %

над кукувиче гнездо

и тази ли е дс щерка

Това, че Пулев е загубил е нормално за спортист. Но просташкото му държание с Джошуа е признак на нагло мутринско поведение. Изложи България.

Какъв шампион е този Мухльо Пулев?! Към днешна дата България е спечелила от Олимпийски игри, от Световни и Европейски първенства 293 медала, от които 61 златни, 90 сребърни и 142 бронзови медала. Кой е тоя Пульо?! Шампион по какво е?

Експерта се изказа

трябва да се погледне с усмивка на изказването й,нищо повече!

Може пък да е гледала друг мач

Глупава жено, трай и спри с безвкусното си грачене по чалготеките.

Да не беше само тоя 1%...

Нали я било страх да му гледа мачовете че много преживявала, Та като е стояла с затворени очи това е видяла 99% шампион ))

Е да .. с затворени очи е права

Кой Кого клати не стана ясно? Явно певицата с много почитатели...си е зяпала фаце или ища... Аз не видях нищо. Даже преди 6год с кличко , се би по добре. Сега ковид ...или нещо друго...но не и бокс.

Ако го обичаше щеше да извади любениците от пазвата и да закръгли устни в поза Оу

Смешници! Само да не замесват името на България в този цирк! Едно показа и утвърди Кубрат - не може да губи с достойнство.Хайде стига ни е излагал!

и тази е гледала друг мач...

Това било втора загуба за световната титла след Кличко ... ми той колко мача за световната титла е играл? Единственото което реално се видя е, че носи на бой. Друго нищо Наистина стига до такива мачове ама си е Калитко, тези с които се класира са като него - нищо световно няма. Просто е късметлия и издрапва до финал

Любовта е малко сляпа! Кубрат игра по-добре отколкото очакваше и гледаше целият свят . Но Кубрат не игра достатъчно добре. Джошуа беше Победим в този мач ,не беше в отлична форма,игра плахо. Кубрат беше длъжен да е по-агресивен и атакуващ. Но,все пак сме горди с факта че Българин игра за най-пристижната титла в бокса!

Таka беше Джошуа едва оцеля.

Кобра! Ти успя! Заработи лев! Кобра, , не се полъгвай по разни бизнеси! Ти за нищо друго не ставал, освен за мариз! Скътай парите, и се пробвай като ММА! Те са толкова прости като тебе, така че ще си тежиш на мястото! Не е важно дали ще спечелиш, но едни още 200-300 000 ще заработиш! Слагай на пенсия и си гледай кефа!

Пульо като плати високите данъци и се разплати с щаба си, ще му останат 30 % от 5 милиона. Андрея се надява на парче от баницата