17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повече красавица, отколкото актриса:)

Много е слабичка, много! Не мога да се отърся от чувството, че от години се бори с онкологично заболяване и това е! Или анорексия, но предвид уж превантивните операции, които й направиха, първото ми се струва по-вероятно. Не трябваше да се занимава с Брад Пит. Мъжете, които са склонни да изневеряват на жените си, не могат да са верни по правило. А да се довериш и да градиш съвместно бъдеще с човек, който с лека ръка предава най-близките си, е чистра проба самоубийство!

Появява точно в Лондон да си снима поредната измишльотина наречена филм, точно по време премерено по кралската сватба... И пак не успя да се срещне с кралицата, язък! Както винаги става големите манипулатори успяват да изманипулират само себе си.

Нарича са маркетинг. А не манипулативност. Работи жената, мъчи се да направи нещо, на едни им харесва какво работи, на други - не, такъв е живота!

Овде е гоооооооооооооолема ЦЕНЗОООООООООООООООООООРА. Да не би Анджелина да си плаща да триете негативните коментаари. Или подлите ви душички се боят предварително - сакън, да не каже някой истината.

По добре вместо "почЕТна" да беше "почТЕна", каквато тя няма как да е . Ама е преспала с някой кралскидворец и той я е шмугнал в списъците на Елизабет. А тя нали вече е на 92 - какво може да се иска от нея - да расъждава или да разбира?

Публикувам си втори път коментара, защото не мисля, че е извън темата, нито съдържа спам, както ми твърдят админите: "Не успя да се срещне с кралицата" (в подзаглавието) Значи не е чак толкова почтена, или не е чак толкова дама :)

"Не успя да се срещне с кралицата" (в подзаглавието) Значи явно не е чак толкова почетна, или не е чак толкова дама :)

Вижте следващата новина в Лайфа: Джулия Робъртс и намерете разликите. А що се отнася за посещението на Джоли на службата в катедралата, пълно позьорство и лицемерие. За човек, който е нарушил божийте заповеди и то много пъти не звучи много правдоподобно и искрено.

Уф! Ти сигурно си голям светец, ама лицемерно ходиш на черква. Намерих разликата между теб и изброените - световно неизвестен комплексар. И кой си ти да съдиш хора, които дори не познаваш!

Но първо им прибрала парите.

Но първо им прибрала парите.

на глобалистките почетни подлоги.

Секва друга, ама не и почтенна дама.

Хитра, ама сдухана, парите явно не са й в помощ на депресиите

шапката ли я прави почетна ? или това под нея - ако е второто, то й липсва.

Адски противна жена. И дъската й лопа също.

И пак е по зърна...Да тури сутиен,нъл е дама!:)))

това е пластмасовото образование, което тя редовно си поменя / подновява. За зърно ли се брои? Пшеничено или кукуруз?

Като не ми е пример в малките неща,не може да ми е пример в големите. Прилича ми на сатанистка,изглежда зле,бисексуална е,краде чужди мъже,децата й не може да си определят пола...а,да - и последния и филм с Брад Пит е пълно порно и страшна тъпня,пълен провал като режисьор.

Четивата и шоутата, които гледаш и може да се оправиш.

Вижда се с просто око на фона на обикновени хора. Като друга човешка раса. Дженифър е просто една грозновата, но поддържана женица, която дори измежду обикновени хора би изглеждала незначителна. Може да е странна, но се е посветила на каузи, дарителство и е дала шанс на шест деца за добро бъдеще. Онази самогъзница какво е направила за някого с парите си? От години дава безрезултатно шестцифрени суми на месец за козметични процедури и пак е една обикновена гушеста лелка на 50 с небоядисани сиво корени дори при не туширани те си снимки. Тази жена цъфти, не само външно, а и отвътре.

Цъфти тя, като сбръчкана стафида. Цъфтят й 15-те тона грим на физиономията и премерената усмивка.

Аз винаги много съм харесвала Джоли. И сега я харесвам, красива е... но не одобрявам, че отслабна толкова драстично.

По-добре тюлен с гуша като мен, нали?

Колкото змии и гущери да бълват гнусните ви уста по адрес на Анджелина,не можете да се мерите дори и с малкия и пръст.Всички вие нещастни разбирачи и негативни коментатори, колко пъти в живота си направихте дарение на нуждаещи се,построихте със собствени средства училище ,раздавахте хуманитарна помощ в най-бедните райони на планетата и т.н.Утрепки нещастни,да не би личният ви жалък живот да е перфектен,та се взели да обсъждате нейния.Личният и живот си е нейн личен избор и както и харесва така ще си го живее.Външният и вид също си е нейно запазено право...Духачи нещастни!

айде стига лиза; аман от такива

Не ние сме взели парите на бедните бе, защото парите не са в нашите банкови сметки, а в сметки на Джоли

Изглежда много тъжна

Страхотно изглежда Анджелина на тези снимки - много елегантна и женствена.

Уаууу ама какви разбирачи на женската красота са се навъдили. Ами няма жената дупе като на Гери Никол нито тунинга на Николета и акъл ана Черната Златка, как да я харесате !

Евтините трикове на Анджи въобщееее не моат ми минат на мен. Ходи да се прави на дарителка пред папи и олихарси, а в същност е една алчна консуматорка. И тоалетът й не е хубав, като почнеш от шапката минеш през кройката, цветът и моделът - нищо.

Цървул...само това ще кажа за теб!

Тази психясала наркоманка Анджелина едва ли може да е за пример за когото и да е.

Една змия в Лондон. Изпълзяла заради топлото време.

тая е като някаква жаба с тази гигантска уста, като лопата на багер е

....голяма уста, жаба....ама защо ли повечето женуря тогава искат да се тунинговат и да приличат на Анджи...защо ли ? Нейните устни са модел за подражания на милиони патки, които си натикаха силикон. Е няма как да приличаш на оригинала.

Анджелина и ГанитУ ли сравняваш??? Въх, ни думай!!!

От толкова гладуване вече няма нищо, само кожа и кокали, на една от снимките се вижда, че дори няма задник вече. А беше толкова красива, имаше си бузки, имаше си форми. Сега едни блеснали гладни очи само са останали в нея.

И като се нашарила с натуси като вестник много почетна станала. Каквото и да облече и каквато и поза за заеме все ще изглежда евтино като проститутка. А че има нещо особено в нея - има. Чак зловещо даже.

Има нещо много странно у тази жена: при вида на деца, очите ѝ светват като на скъперник, открил купища злато. Не казвам, че непременно е лошо, но изглежда прекалено да си толкова алчен за детско внимание. А собствените си деца сякаш нарочно ги е обсебила напълно и отделила от бащата Брад Пит.

Тя си е психично нестабилна, още си спомням как се намляска с брат си при получаването на оскара за роля на ... Психично болна.Пред смаяните погледи на цялата актьорска гилдия.Болна работа.

Много филми гледаш; пропускаш прегледи, хапчета. Пак ли искаш в ризата?

Конкретно в случая гледах крсноречивите снимки в новината. Има си наука за разчитане на човешкото поведение и жестове. Не е ясно в какъв "филм" се опитваш да ме вкараш, но ризата си я запази за себе си .