Войната между Антония и Евгени Минчев продължава

Конфликтът между Евгени Минчев и Мис България 2009 Антония Петрова не само не е приключил, ами се развихря с пълна сила в социалната мрежа и на светски събития.

Обратно в новината

Коментари - Войната между Антония и Евгени Минчев продължава | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този скандал между тях ми прилича на "отвличането" на крокодила.Режисиран.Антония много добре разбира,че в България може да пробие и се задържи на първа страница само със скандали.И на двамата им е изгодно,защото отдавна за тях не се говори.

Ето какво става като се срещтнат крокодилка и пелчо...... ама най- жалкото е за нас, че все някъде ще има винаги да се пише за този пудрю и този кифляк

хахаха, не мога да повярвам как от такава тъпа и пошла новина, са се родили такива забавни и оригинални коментари! хахаха с някой изключения разбира се!

"на КОГОТО аз категорично отказах да плащам " , ако беше написала,щях да те разбера. то не че си забравила правилния български език,ти просто не го владееш изначално.

То има и още една такава грешка, но хайде да не сме толкова лоши. Е.Минчев ще я накаже сега за всичко. Очакваме продължение ;))))...................

Г-жо, стил с пари не се купува. Човек се ражда с това усещане и посредством възможности го развива. П.С. Гледайки снимката.....

Хи-хи-хи, сега Иля Муромец ще прати на лорда на Итън двама-трима Шака Зуловци да го респектират... Има да гледаме още сеир.

тая освен че е грозна и може да пометнеш от нея ако я срещнеш сас сапруга и дартак и баща на големи деца през ноща но е и много проста но има голямо самочувствие откаде се народи толкова боклук в тая булгаря

Luna0102

Аз не бих пометнала, ако видя наша Тоца, но бих повърнала ако те чета още. И ти не би могла да пометнеш по простата причина , че първо трябва да намериш някой да те осемени, а толкова негнусливи трудно ще намериш.

Права си е жената. Съскащия крокодил се заиграва с местния лорд п.дал. Както и преди съм казвал в момента се чудя кой от двамата ми е по-гнусен.

Съмнителни титли? ха-ха-ха! И ние простолюдието имаме разум и никак не се съмняваме във Вашата "титла" , г-жо Мис България :)

Тея двамата пък така да си приличат и подхождат!!! Един дол дренки..

тези двамата са супер смехурковци *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоцо да си идваш на село че няма кой да дои овцете

Тонито я наричайте както искате,но е права за тоя боклук Минчев!!!!а и за други работи...

Luna0102

Браво Тоцо, много кефиш, дори и като късаш нервите на повечето!

Няма ли по-интересни неща, та ни занимават с тези пачаври?

Този педигри се самозабрави. Толкова е кичозен и самовлюбен, че не знам как сам се трае. А колкото до Антония, по-добре такава, отколкото да му се подмазва. Хубаво е, че някой намери смелост на този прост педал да му каже истината, без да го е страх от поредно оплюване. Относно титлата й Мисис Русия, тя сама го каза, че сред най-красивите жени не би могла да си купи титла, явно са харесали вида и излъчването й, може би. Не бива да сме толкова злобни.

Може би, ама надали. :-)

Браво, Тоци! кажи му го!

дай на двама селяни интернет и им гледай сеира :D

Тази миска не трябва ли да се раздели с короната заради грозните изказвания,независимо към кого са направени.Мисля ,че такива жени трябва да бъдат пример за подражание.Вместо да се занимава с благотворителност,тя седнала да коментира Евгени Минчив.Срамота

Евгени Минчев поне на външен вид е по-хубав от това недоразумение.

Luna0102

Това може да го каже само човек предпочитащ мъжко дупе.

Мноооого си прост, за да напишеш подобна глупост!!!! Удивен съм от куха лейка, като теб!!! Ти виждал ли си ги на живо? Това недоразумение псевдолорд е грозно като дявол, а и доста глупаво, като крие глупоста си зад канонада от неразбираем псевдохумор! Докато смея да твърдя дамата освен, че е хубава е и доста умна, колкото и да злобеят срещу нея. Просто е по-чувствителна, от което се възползват злобарите . . .

Антония не я харесвам, не мисля, че е толкова красива, нито толкова умна, колкото се изкарва, обаче за този коментар и свалям шапка и се издигна доста в очите ми. Това да се изправиш и да кажеш истината на тоя кретен, когато всичко до един му лижат задника, за да приказва все хубави неща за тях, изисква смелост и характер.

"г-н Евгени Минчев Фон дьо Тен, псевдо "лордове", принцеси и тем подобни клоуни, със съмнителна репутация и имидж, будещи смях и съжаление при всяка своя поява в сериозни кръгове" Този път миската каза нещо имащо смисъл. Не ми е ясно как така най-кичозно облеченият българин Е. М. дава съвети за стил?

абе навремето имаше едни дебели вратове които трябва явно да се пратят на този смешник

Минчев фон дьо Тен, лорд Гъзби си майката трака. Като всеки пед той изнудва всички, от които може да докопа нещо. Иначе си е ватман отвсякъде.

неземната пернишка "красавица" не мога да я сравня с нищо друго освен с ТРАВЕСТИТ

и двамата са ми противни, но това което съм чувал за тоя пeдepaс Минчев е че изнудва всички с негативен PR (независимо от какво естество, модна колекция, реклама/прИмоция на парфюми и т.н) и хората щът нИ щът му плащат за да неги очерни!

ВИП-ове, какво да ги правиш!...:) Гувернантките им са виновни- не са ги възпитали в детството им...

Аааааааахахахахахахахахахахахахахахахахаххаха, не мога да спра да се хиля както на снимката, така и на текста!!!!! Леле, оправихте ми деня!

Хахаха ми хубаво му го е казала! Може да е всякаква обаче той си го заслужава!

ЗВЕРОВЕ ВИЕ СТЕ ЗА ДЖУНГЛАТА

Врътманката пак се направи на пе-с нещ-тен.

Вижте внимателно тази снимка и после оценете гения на програмистите създали Фотошоп. Просто погледнете други снимки на този звяр, където е използвана програмата.

И двамата са грозни, невъзпитани, с купени титли и дипломи.Не разбирам защо сериозните медии им продават място в сайтовете си - оставете ги да си водят войната във фейсбук. Дайте поле за изява умни и достойни хора! Моля ви!

Грозна, проста, нахална, с купено образование и на всичко откоре ще практикува престижната професия която си е купила.

ООО, Евгени това ти ли си?

Не е Евгени, тя си е точно такава, въпреки че и Минджев не е стока

Сигурно със саморазправа и бой са притиснали хората от Русия да и дадат короната на тази грозница с богат и влиятелен мъж. Не без друго и викат крокодила-Тоци

Клоуните се разконспирират едни-други, не мога да взема решение, кой е по-жалък. Мисля, че все пак трябва да си поделят първото място, за да е честно.

Грозна, проста и нахална ...

не знам кой от двамата е по -противен

Значи това е пълен потрес.И двете страни са уникалните глупаци.Единия псевдо лорд/принцеса с две думи "скапан педе*ас" а другата и тя под всякаква критика.Между другото да публикуваш заплахи за саморазправа в социалните мрежи е МЕКО КАЗАНО ИДИОТСКО! ТОЦО утре някой хомофоб ще пребие Евгени Минчев и ти отиваш на съд шматко...

няма дая съдят бе, как, тя нали е ХайдуКатка... тя ги разбира тия неща... или поне така трябва, нали си е купила диплома...

е, на съд веднага не се отива, но поне ще е от заподозрените

Жената е дипломиран юрист, какво ще й давате акъл. Тя знае повече и от професорите си в рабфака, в който е учила

Леле, тази снимка веднага я копирам да плаша децата, като не слушат. Тук Тоца направо е вампирясала ......

Баба Яга и Карабас Барабас!

Уважаема Госпожо ! Ако Ви е останала поне капчица достойнство и себеуважение , трябва незабавно да престанете да говорите по този каруцарски начин , подхождащ повече на лелка от Женския пазар , отколкото на жена избрана за Мис България ! Жената освен външна , трябва да има и вътрешна красота и чистота ! Каквото й да е направил този човек , не оправдава подобен арогантен и груб език , вие трябва да сте символ на красота , доброта и женственост , а не да бълвате всяка седмица невероятни жлъчни коментари , защото приличате повече на Злата кралица от приказката за Снежанка , а не на Пепеляша ! Разбира се , че няма лоша реклама , но Е КРАЙНО ВРЕМЕ да решите какво искате да бъдете : Незадоволена , капризна и вечно мърмореща жена , или мила нежна и прекрасна , вие решете , на това което показвате до момента не е нито красиво , нито мило , нито подхожа на една кралица на красотата и не се чудете , че хората се смеят на Вас , а не на Евгени Минчев !!!

Тя крокодилката е от Перник и там така говорят. Когато говорят, разбира се, но обикновено предпочитат да раздават "правда" с винкело.

Точно така !

Ма Тоца къв изящен изказ имала, даже и когато заплашва със саморазправа. "Сериозни кръгове"! Единствените сериозни кръгове около нея са тези под очите й и силиконовите в пазвата. Жалка работа!

Страхотен кментар. Смях се от сърце !!!

Дори новината не ме разсмя така, както този коментар :)))

ето това се получава когато си измислен герои а не реален човек с качества и ум....та те са си просто лика прилика....

Eвгени Минчев будел съмнение и смях с появата си... А ти кво будиш с появата си навсякъде бе, крокодил?! Ти с кво си изкарваш прехраната, със сирки ли бе, минил?! Що не кажеш за купената ти диплома по право?

E това сте съвременните клоуни, продължавайте да разсмивате обществеността с вашето изискано трол парти...

Ооо, това разбира се, е поредният ПР ход. Ебгени е хитрец. Съвсем наясно е, че няма друг начин да натрапи това нещастно и комплексирано създание Антония по друг начин, освен със скандал. В случая със скандал - между него (който не й прави "ПР") и нея. Хитро и очевидно хората се "вързват".

Х'Антония към Врътмана: "Шъ тъ уапя, ей!"