17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учудих се като разбрах, че госпожа Батинкова е навършила 37 години. На мен тя ми изглежда поне на 47 години.

тук съм за коментарите, много са смешни :-)

А у Пеуник празнувауа уи е? Оти не е черпиуа!

Много е важно да се знае къде вече позавяхналата и старо тунингована Тоца се прави на холивудска звезда, щото е известна само у нас и изобщо не известна никъде другаде! Абе Тоца нали е адвокат? Или това е само за пред хората!

"Три дни яли, пили, (с....) и се веселили..." Поставете в скобите липсващата дума

А! Добре, чет писАхте за Тоцето, че вече се тревожех какво става и защо я забравихте напоследък. Ха сега дайте Николетка, онова кривогледото - Гущеровото, Глория и щерка й, Мара отварачката, Герито Никол, Джулката Гани, Асето Капичковото. Нещо ги позабравихте, недейте така!

Няма ли как да филтрираме новините за тази а ла Деси Тенекеджиева вампирица е да не чуваме и виждаме нищо повече за нея?

Трябва да си паднала много ниско хем да си грозна, хем да си женена за този космат и прост дебелак.

Тая дърта крокодилка плувала ли е в реката Нил ? Ако не е не е интересна.

И после кво , върна се в Нил ли ? :)

Няма как.. хората и на рождения си ден работят…

И още 100 статии за тази да напишете - крантата си остава кранта.

Мисля, че ще повърна....

.... а съвсем скоро и на Марс .... по възможност без връщане ...

и криви крака, изкуствен бюст, а мъжът й - типичен оял се селяндурин - грозен и самонадеян. Грозна гледка са.

37 ??? Вие се шегувате, та тя изглежда поне на 55 години. А мъжа и си е чист 60-годишен чичак.Ужас, никога не съм предполагал, че е на 37 години само.

Той тюфлека по голяма кифла от жена му

Ако и на нас ни паднеше да ошушкаме някой глупак и бидон с пари, нямаше да му простим, ама не пада, и те се изтарикатиха нещо и започнаха да подбират само до 25,5-годишни, ха-ха-ха. Само момчетия като наш Гришо не се усещаха и тъпчеха разни лелки, ха-ха-ха. Дори и той се вразуми и поулегна, какво ти - направо полегна връз кака Ла..пардон, Лола.

Трудно и неудобно е да се чете тази възхвала на една нищоправеща жена, изградила култ към себе си по медийте. Не разбирам няма ли някой в обкръжението и , който да я посъветва да не се натрапва така грозно на вниманието на хората.

Тая глупендерка не разбра, че колкото и да се пъчи и да се хвали никой няма да я хареса- винаги ще си е мис Крокодил с купените титли, грозната външност и неприятният характер.Това че кой знае откъде и тя е крала пари за да се фука с тия почивки няма значение.В мутроландия много хора се облажиха и демонстрират богатство с крадени пари.Така че поредния Б.О.К.Л.У.К жаден за внимание!

Колко ли е платила Тоца-крокодила за тази публикация, която да ни убеди колко е богата и поддържана от глупака Батинков??

Е, тя и три сватби прави с руснака пък после....

На второ четене каква дълга статия за тях само, с какви детайли ... Чудя се как не я е гнус да си ляга с тоя дебелия. Колко пари трябва да има, че да не я е гнус?

Луд умора няма, ейййй. Тая не спря да празнува. Ако нямаше интернет, сигурно щеше да го открие само и само да се хвали къде ходила. Жалка работа...

Едновременно на трите места ли е празнувала

Сигурно ли е ,че е станала на 37 или е над 40 годишна?Много престаряла момата нещо,стара чанта мачкан лак!

ЧРД! Кога стана на 37, но не ти личат!

бах маму , аз съм на 35 и като се запознавам с хора им казвам че съм на 28 , а те и за по млад ме имат....а тея мязат на над 40 ....иначе живи и здрави всички , и да обележа и пред ДИР, че аз пък тази година съм наел къща с басейн и ще има 30 човека за 3 дни парти.....и ще е по-яко от на всички кифли