Антония се върна във формата си отпреди раждането

Носителката на титлата "Мис България" за 2009 година е свалила 11 килограма

Обратно в новината

Коментари - Антония се върна във формата си отпреди раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не направите отделна рубрика "Прибиращи се кореми"

Днес иначе да кажа сме 8-ми февруари!!!! Е родила на 17 февруари и са минали две седмици от раждането на сина й?!?!! Ей тъпаци, научете да пишете, не да списвате глупости!!!!

Че според тази статия тя е родила в бъдещето и се е върнала в настоящето без корем!??

Бяхме се притеснили - две седмици ни вест, ни кост от Тоца....

Нали дира писа, че била наддадла само с 4 кила!? Хе били 4, ами 11, не били компютри, ами компоти, не била Антония,а ....

за кореми и раждания днес на първа страница. толкова ли се свършиха интересните истински звезди? спрете се малко. не се трае.

Пенка пък си избръсна краката, Мария има лек запек а Стефка си намери нов любовник!!!! Защо не отразявате и тези НОВИНИ?????

Аз родих на 15 март .Нададох 5кг днес вече съм свалила 25кг.Показвам си дуп*то хемороидите и органът от където излезе бебето което се казва Онуфри и има вече профил във всички социални мрежи

Стъпката на камилата а.

Днес има все яки новини.

айде пак тоца. Не се вижда че изглежда като плашило. Годините не прощават и скоро ще е обикновен парцал.

Не разбирам защо днес основните новини в лайф рубриката са за три жени и техните стремежи да привлекат вниманието към коремите си! Раждането е нещо свещено, не мога да разбера защо се прави това!!!

Щото разкриха, че Стефка е Стефан. История в развитие...

Абе дир-а днес нещо на майчиндом сте се отдали. Някоя друга псевдо звездица нещо у-а да качите ? Или леля Гица от горуно Уйно ?

...ТАЯ ДА НЕ Е ПРЕЖИВЯЛА ДОМАШНО НАСИЛИЕ? ПЛАША СЕ ЗА ЖЕНАТА ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВУЖДА С КОБИЛКИНА И ПЪЛНА ЩЕТА ВЕЧЕ ЩЕ СТАНЕ..ЕХ ЖИВОТ....

леле , че е грозна ...

Добър си!

"..от раждането на първородния ѝ син Благовест на 17 февруари до днес..." - dir.bg, днес е 8 февруари.. Вие или пътувате във времето, или отново редакторите ви спят.........

Тя хубаво е възвърнала формата си, ама съпругът ѝ доста е наддал!

С какво толкова тези три основно новини влияят на хората?! Отслабнала,така е решила,нейна си работа. Награда ли да и дадем?

Как така кърми,глупости, силикона пуска мляко ли. Що лъже така грозно.Имам силикон за това знам,че лъже.

Изпитвам съмнение, че след толкова наблягане върху естествено раждане, кърмене и здравословен начин за отслабване има някаква връзка с участието й в рекламна кампания. Иначе, какво ни интересува?! :))

баси...да взема и аз да родя за да си прибера корема....

Щото не е раждал естествено и не е кърмил!

Те четяли коментари и се поправяли, брях!

Дано за всяка жена се случва леко естествено раждане и кърмене! А килограмите не са от жизнено значение за бебето и майката. Но никое от тези три неща не са за хвалене, особено пък през два дни!

Само да кажа. Някой интересува ли го еди кой си кво е правил в казармата? Същото е и с раждането и с кърменето и квото се сетиш покрай това.

Въпреки кърменито гърдите и са все така хубави и стегнати! Само...ме притеснява детето да не суче и ..силикон! Сега сериозно - има си семейство да се радва и да си гледа детето! Защо постоянно иска да и се обръща внимание - това издава някакво психично отклонение. За мене тя винаги е била не хубава жена и не трябваше да бъде допускана до конкурса Мис България след като има пластични операции и корекции! Живей си живота и престани да се натрапваш, жено!

Вече ви помолих, Може ли да направите отделен раздел - Покажи си корема, за да не влизаме там да си губим времето и да зацапвате информационната среда с тъпотии. Оше някоя дето си е глътнала корема няма ли да пуснете. Благодаря!

А бе тая нормална ли е да се показва? Ми това си е крокодил

Формата, добре. А фейсът /лицето/?

Все си е крокодил.

Ужас, много грозна, милата. Не прилича на млад човек и не е въпросът в малкото бебе, а принципно.

Дръглива убавица.

Тя преди изобщо да е бременна имаше толкова целулит че се чудиш тя ли е майка и ли е. Тази форма ли си е върнала?

Тази гнусна рускиня със сигурност плаща за тези пошли публикации. Е, не е красив крокодила Тоца!

ще си върне формата и още как, че младите бръмчилки обикалят и ще кацнат на нереза на брадата ...

Отразило и се е раждането. Преди не беше перфектна, сега се е поразвалила още малко. Нормално. Екстра е!

А бе стига ни занимавахте с тоя крокодил ли е кайман ?

Кроки

айде стига сте ни занимавали с тази жена, като че ли е едиснтвената родила "естествено" на планетата....вече става смешна.

Абе, заплодете я тая редакторка Нели Делчева, барем се разкара поне за малко от сайта с нейните малоумни фиксации върху коремчета и кифли. Или няма толкова пияни колеги в редакцията?

Е, и?

Същия каликандзер си е.

След толкова много ПР за тази кака, вече съм убеден че се плаща за да ни занимават с нея. Това не е нормално, утре ще почнат да ни облъчват какво прави в тоалетната. На кой му дреме??????

Щото паднах от стола, като те прочетох. Представи си още 50-100 падания от смях. Някой ще се контузи. Ей затова!

Ежедневно се правят многоразови опити,но орално и анално не се получава:)))

Тази е феноменално глупава. Каква връзка има между вида раждане и влизането във форма след него? Някак си тъпо и пресилено ми идва тази изключително неестествена жена да акцентира върху естественото в патетичните си постове. Между другото, Антония изглежда доста зле на тези снимки - изхабена, уморена, с петниста кожа и изтощена перхидролена коса. Съмнявам се самата тя да вярва в "добрата" си форма.

Не мога да разбера кое е важното за Тоца в момента- бебето или плоския корем на ,,прясна" родилка.И защо го роди това дете?Може би да демонстрира ,,перфектна "фигура?

Еее как,всичко при теб е по-по-най,то се знае.Може ли да си с корем и дебела,няма как