Арестуваха Ивайла Бакалова и партньора ѝ

Те са задържани на държавната граница, влизайки от Сърбия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мафия! ОСТАВКА! ЧАДЪРИ, МАДЪРИ...ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е ПРОГНИЛА И ВОНИ ! СЪД, ЗАТВОР И ВРЪЩАНЕ НА НАРОДНИЯ СЪД ЗА ЦЯЛАТА ТАЗИ ИЗМЕТ, И ПАПЛАЧ! ВЕЛИКО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ!!!! НАРОДЕ??? КЪДЕ СИ???

Нещо не е ясно тук...как Вълка е позволил майката на детето му да шета с рецидивисти? Ами ако го отвлекат заради някоя "буца кокаин" ?

ами тя тая брантия нява да се вземе с някой шофьор на градски автобус я ще си вземе престъпник после саме дсе лези по сайтовете колко била каква била и как работела като брокер в дубай боклук

Тия нашите хубавици, не се научиха да стоят далеч от бандитите и това си е. Затова и на тяхната гилдия не се гледа с добри очи. Не изкарват ли достатъчно пари та се лепят като мухи по бандити и мутри?

Срещу коя мафия протестираме? Тази която вкарва мафията зад решетките или тази, за която мафията твърди, че е мафия?

Те живеят чрез тези бандити

Нищо не изкарват, главите им са празни, а разходите големи! За това живеят с престъпници- защото имат пари.....

Тиквата и каскета прекалиха. Жив престъпник няма да остане в тази държава.

И ще се вайка как са ги арестували безпредметно. Как те са БИЗНЕСМЕНИ и през живота ди не са видели и лев, изкаран на черно

Какви боклуци! Вие не виждате ли какви са престъпници, а приятелките им инфлуенсърстват.... Сбъркан свят, Боже....

Ма я чакайте малко! Подсъдим по дело за изнудване на жена, която впоследствие е убита, и ходи на почивка в Италия??? Сега остава да кажете, че е почивал в Сицилия, при дон Корлеоне, и ще падна от стола!!!

Пий си хапчета редовно!

Ивайла Бакалова на Ривиерата, Ивайла Бакалова на приказно пътешествие в Италия, Ивайла Бакалова у панделата... хъ-хъ-хъ

Преди ГЕРБ да дойде на власт нямаше мутри. Всеки сам да си прецени дали ги харесва. Знам, че някои ще ми опонират, че в началото след 1989 г. също имаше мутри. Да - едните са от БСП, а другите от ГЕРБ. Свидетели сме на мафиотска война между кланове!!!

Очаквайте снимки от Панделата в Инстаграм скоро, дано да е по-разкрачена там. Само не знам как ще издържи, тя и сега е кожа и кости, а обикновено човек там отслабва. Всички курви да вземат за пример, че многото пари идват само по един начин и се заплащат след време със затвор!!!

Не знаех, че толкова е изпаднала Бакалова. Преди беше по-елитна пр....тутка. Но явно като остаряват и се амортизират попадат във все по-долнопробни обкръжения. Кво да правиш, рисковете на професията

Да бе! Изобщо нямаше! Избиваха се като кучета, да не им изреждам имената. Остана да кажеш, че преди ГЕРБ е нямало лихвари и пласьори на дрога!

Селфи от ареста? #blessed?

Знаех си че ще се намерят платени тролове на ГЕРБ, които да ми опонират. Хората вече не се плашат от вас, така да знаеш! Случайно съм работил по узаконяване на заведения като на този хубавец и съм свидетел през така наречения "преход" какво се случваше изминалите 30 години. Ако не си чел внимателно повтарям: Отначало също имаше мyтpи. Влади Въргала правеше скечове на тази тема. За Васил Божков се говори че е тръгнал от Магурата. Когато БСП загубиха властта и мyтpите изчезнаха. Знам, защото дребният и средният бизнес се развиваха и нямаше повече "Елате вие при нас, за да не дойдем ние при вас!", или "Рекет даден - рекет приет!" А сега почнаха отново, но на по-високо ниво. Сега не си лепим стикери по колите "Застраховано от CИК".

отвратителен текст! браво!

Тази смугла "миска" освен с мутри някога имала ли е контакти с нормални мъже с нормални професии?! Що за боклук е тази Бакалова!! Била работила в Дубай като агент недвижими имоти?! Приказки на Шехерезада!

Маринелата Арабаджиева вече пуснала ли е селфи в инстаграм с Бакалова и мъдър цитат за приятелството отдолу? Щото докато беше задържана го правеше :/

Щях да се изненадам ако партньорът и беше учител

платени манекенки - винаги свързани с ъндърграунда , там са парите , а те са като оси на сладко.

Колко прости и душевно нечистоплътни трябва да са, за да са любовници все на такива престъпници.

Когато даваш на заем пари, без лихва ли трябва да се дава, и ако длъжника не ги върне, да не го притесняват?

Ще остане, ще остане. Най-малко себе си никога няма да арестуват.

Изводче, мутрите не са изчезнали след като БСП загубиха властта, а минаха на по-високо ниво, под благоразположения поглед на командира Костов. Тези врели некипели ги разправяй някъде другаде, както и за странната професия узаконител на заведения, хахах.

Така им се пада

Да той Костов напълни затворите с мутри или им подари проватизационни обекти? Всичките милиардери от Бсп кога станаха такива? На себе си си отговори не на мене!

Е ти все едно си наивен. Такива като тази биха искали да е праскат всички само малоумник обаче би я искал само за себе си. А тоя тип като споменатия не е от тия с мисленето.

Споко ще я пуснат

Това е новата култура на „природно интелигентния българин“, захранен с чалга, моделиран от дебеловрати мутри и лесно прехвърляеми моделки. Добре го е казал човекът.

Орално е обслужвала люлинските лихвари и Весо Брадата! Толкова си може момичето! А в Дубай пак така ама за повече пари!!! Весо Брадата е супер стиснат и 100% я е карал да работи там! А ма не като брокер! Хахахаха

Ако не бяха парите с абсолютно незаконен произход. Изкарани чрез рекет, измами и съсипани човешки животи е много интересно как тази интелигентна дама щеше да обикаля света и да се изживява като хайлайф персона с дълбока душевност.

Вие какво очаквате - да я видите тая убавица или подобните ѝ с някой писател, учител или атомен физик, вместо с Пифа, Рендето или Лопатата??? Ама моля ви се, не е модерно и подплатено...

++++++++++++++++

до ИЗВОД: Елим Кюлев убит на 26.10.2005 г. тогава ГЕРБ ли управляваха? Ако не ти е известно - беше собственик на няколко банки и определено в тях имаше руско участие. Повече примери няма да давам, но ми дойде до гуша от "всичкознаещия и разбиращия българин", който как пък на всичко е "сидетел"!

Гнусно и ЖАЛКО е

Изтръпнах....реших, че са я задържали в Дубай, по време на работа, ако ме разбирате. Там за такова нещо убиват с камъни. А то било нашенска си новина... Гарги, Пифове... Уж сме България, 2020, Европейски съюз. А новните са ни като България, 1995г. ....Африка.

............

има си договори за заем и там се описва лихвата . ако длъжникът не ги върне си има съд бе

ей сега всички нещастни кифли дето не са достатъчно привлекателни дори като за мутреса ще се състезават да изсипват помия върху палавницата

Изказването на деня...Пич, ти уби рибата. На колко си години? Питай мама и тате, преди да пишеш глупости.

Когато даваш пари назаем се прави договор за заема. Не съм сигурен, на нещо различно от банка, закона позволява да начислява лихва. Ако позволява, сигурно изрично изисква, получената лихва да цъфне в гравата "печалба" или "доход" в данъчната декларация в края на годината. А дали на тези убавци получените лихви са отчитани като печалба? Закона много строго регламентира как можеш да тормозих длъжника си. Боят и заплахите не са разрешени. Това твърдо. Само дето тези убавци май не са само лихвари, ами са наркопласьори. Щото такива дето вкарват кокаин на едро и го продават на дребно са точно такива. И да не се окаже, че дълговете към тях се образуват от получена, но неплатена стока. Тоест длъжниците им са или наркомани или по-дребни пласори.

за междуфирмени заеми съм сигурен че може да се договори лихва. за други не знам . и задължително се осчетоводява, както каза

тия убавци не са правили договори и са им прибирали личните карти. а и е съмнително дали могат да пишат

Да сме грозни и черни като Ивайлата! Пази Боже Дани чекнат развратни бандити! Ужас!!!

С бандитите Илиев и Павлов! Същия парцал е!

Е какво и хубавото на тази, че я показвате? Не излъчва естествена красота... Хайде малко естетика да видим в ДИР.БГ, само нискочели мутри и тунинговани молки тука..