Австрийският канцлер и партньорката му очакват първото си детe

Бъдещият татко сподели новината във Фейсбук, допълвайки, че двамата са "преизпълнени с радост и благодарност"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко ни разочаровахте с тази новина- точно си мислех, че очаква дете с пртньора си този ушатко!

Много грозничка тази слама.Ела в България да си вземеш хубава жена.

Едно време се казваше приятел/приятелка. А сега -"партньор". Звучи стерилно Все едно не иде реч за любовна връзка, а за бизнес съдружие.

Супер. Аз пък си мислех, че е педал досега.

Из виенските градини и квартали вият гладни мюмюни по уредбите на новоизградени минарета. Ходят с маскировка и по главата навсякъде.

Будисов ще каже след изборити - Курц баце! Курц!

Е, а пък като укрепне социално и материално, може да си позволи да създаде и семейство.

я, тоя педераст не беше ли гей ве?!

Като гледам жена му, едва ли. Ама като гледам затлъстялите българи с тези дебели китове до себе си, се притеснявам, че наистина са скрити гейове. Просто ебати грозните жени дето имате.

ТАКА Е ДЯЛАНИ ПЪНОВЕ ИМ ВИКАМ ЧЕ И МНОГО ПРОСТИ НО СЪС САМОЧУВСТВИЕ

Виена е заприличила на Багдад от неолибералния евроатлантически модел. Даже "бившите" комунисти от ДС се изнесоха от там, защото много чалми, много афганистанци. В нашите медии нито една дума за бруталното изнасилване от афганистанци на непълнолетно момиче

Малолетно е детето. 13 годишната Леони, дрогирана с висока доза медикаменти, групово изнасилена и брутално убита, а после изкарана на оживена улица в изисканата Виена и подпряна на едно дърво...

Хетеро двойка вече не е ли твърде скучно за Еуропата?

Интересно защо не се е омъжил за черен или поне да има междурасово дете, например със зачулена арабка ? Никак не показва, че споделя еврогейските ценности и на практика...Иначе ни ги набива на нас и ни зове да приемаме новото "нормално", каквото и да значи то. Пък за себе си избрал да е консервативен... Сигурно и живее и иска да отгледа детето си сред бялата раса, в скъп и сигурен бял квартал, зад високи зидове. А на нас ни предлага насила да живеем в мулти култи кочини с опасни талибани и примати...които не спира да ни внася и "обогатява"... И като стана дума за обогатяване, някой да е прочел от либерастките медии за поредното зверство във Виена, столицата на Австрия, където канцлер е тоя хлъзгав плъх. 13 годишно австрийско момиче е дрогирано с 11 таблетки екстази и брутално изнасилено от 3-4 скъпи обогатители от Афганистан, на по 18 години още... След което жестоко е убито и изкарано на улицата, оживена улица, поставено безжизненото й тяло в прилична поза, пред очите на всички. Момиченцето се казва Леони. Престъплението е извършено на 26 юни, преди 10дни... Някой нещо да е чел по бруталното убийство и групово изнасилване от тия жестоки талибани, диваци, с които същият този Курц щедро обогати австрийците. Дали иска същата съдба и за своето бъдещо дете или си мисли, че те са богоизбрани и неприкосновени ? Той и президента на Хаити вероятно си е мислел същото, потънал в лукс и охолен живот...ама криви му излезли сметките тези дни.

...НЕприлична поза...

Приятелю, този човек е изявен консерватор и с него Австрия се движи плътно с останалата група централноевропейски народи - унгарци, чехи, поляци и т.н. Това не ти е Германия, не ги бъркай.

Глупости. Скоро бил ли си в Австрия или говориш наизуст ? Аман от нашенски клакьори, които не са излизали навън, но са по наясно от живущите там...

"Консерватор", надявай се. Препълнил ги е с мюсюлмани. Толкова е хлъзгав и подмолен тоя, че...

Ако вземе ушите на двамата, няма да му трябва самолет през живота.

Имал си партньорка! Браво! Мислех си, че само на партьори я карат!

ДеПрограмиран съм и НеВаксиниран - не мога да си позволя самолета ми да спре да излита, щото трябва още да правя Много, Много Бели Деца за да Спасим Расата. Курц, докато поне 3 не е направил - нищо не е свършил! Да Живее Бялата Раса - истинската БогоИзбрана Раса!!

То от партньор до партньор...иди разбери кой, кой е. Много са сложни нещата при тия западняци. Какво ли не измислят само да са интересни. Е браво на гаджето му, ще го дари с дете ама кой на кого, какъв ще е..

абе с какво си го миете, че да не мирише да ако с дни след еднополова любов?!

Как така австриеца е нормален мъж със жена

Този не беше ли открит Гей ? Появяваше се на Официални Церемонии с Мъж под ръка ? Или се бъркам с тези ЕС Ценности ?

с Белгиеца - той вече се омъжи и е официално в еднополов брак. Същото важи за Сръбкинята и за Премиера на Ирландия!

Ами люксембургският младоженец ?

Мачкай Курц!

Курц мачка само такива като тебе, мишките.

с тези уши лови wifi без рутер

Не е много сигурно. Това, че парторката му е бременна не означава, че канцлера е виновен. Може да е бременна от друг партньор жената.

това значи е Последният му Мандат - Лидерите на ЕС трябва да се БезДетни - примери - Меркел, Макрон, Рюте, Юнкер и т.н. Причината - няма как иначе да Затриват Европа по задание, ако имат Деца и им пука!!

+ Слави Чалгата, бездетен ЛГБТ олигофрен.