Азис вдъхновява Били Портър за червения килим

Попфолк певецът разкри малко известни факти за себе си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Азис беше само васко педераса !!!

Вдъхновило е и Nike за анцунга на Гришо !!!

Азис е по-добре облечен от другия. Няма много сходство в тоалетите, освен шапката. Азис може да е циганин, но честно казано е останал стъпил здраво на земята, човечен , а не като надутите силиконови кифли, които се мислят за извънземни (и така изглеждат). Така че от мен респект.

Вдъхва му през винтила.

Тоя продукт още ли е жив?!?!?

Азис, може да вдъхновява само, някой турски махаф.

-две верни неща...Набори сме! И нямаше такива неща....Истински лъжи ,да е интересен за някого....Нито дрехите му са бил от червен кръст, нито яденето от боклуците на супер маркетите, нито образованието- закщото всички бяхме на училище - са верни ,пък камо ли да е почнал да работи на 10....Много високо се изхвърли !

Потвърждавам думите ти, като негова съгражданка и почти наборка. Лъже като......

Не съм съгласна само с едно (не че защитавам Азис, противен ми е, както и цялата чалга "култура") ;) - да, всички Ходехме на училище, това обаче не прави автоматично някой образован ;) Нито тогава, нито сега ;)

От ходещ на училище и необразован и неходещ на училище и необразован предпочитам първото. Колкото и да си тъп, все нещичко ще ти влезе в главата проста.

lu4ka

Чалга музиката е много далече от мен , но Васил Боянов се изразява на български език толкова правилно, че много учители по български биха му завидели . За дупетатите, журналистите, телевизионерите и др. медии , хич да не говорим.

по времето на соца - всички циганета ходеха на училище! Обърнете внимание че по-възрастните цигани са грамотни, но беше...

Дай боже всички цигани да са като него! Метъл съм, не съм чалгарка, но винаги ми е правил добро впечатление.

знаем ги ние тия цигански номера! И 10% от написаното не е вярно! Айде бате не ни го пробутвай тези на нас. Добре си се беше покрил не изпълзявай на светло, моля те бате.

крайно време беше за малко слугинаж....

Прилича на пиколо в 5звезден хотел.

браво на редакторите-журналисти - много смели сте

поне васко остава верен на себе си... провокации, сеир, шарени парцалки... ромски номера