"Bad Guy" на Били Айлиш премина границата от 1 милиард гледания в YouTube

Това се случи след малко повече от година и половина след дебюта му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нещо го слушат и му се кефят 13-15 годишни. Пример - щерка ми (на 13). Сигурно само тя е навъртяла хилядярка на брояча на тубата... :) А 13-15 годишните не пишат тук, те си имат други форуми ;) Тук се изявяваме татковците и майките (че и бабите и дядовците) на тези, дето слушат и харесват зеленокосото музикално недоразумение и от нас, според мен, няма кака да се очаква да харесаме мрънкащо-мяукащата имитаторка на Лана Дел Рей, която във вокалния стил на последната се опитва да прави нещо между поп, хип-хоп и ритната-по-газо-удушена-мачка... А Muhata по-долу е прав. Така и не успях да се насиля да изслушам песен на Били Айлиш до края.

Хахахахаха Кефиш ме... И аз съм родител на едно такова 13 годишно.

Това сигурно е първия клип със започнати над милиард гледания и никога недогледан до край ! Толкова гнусно нещо с по отвратителна музика не бях виждал и чувал. Време е тези от Youtube да започнат да броят нещо за гледано, когато е догледано до края му. Уф-ф-ф-ф забравих да сложа дислайк, сега пак ще преброят още едно гледане...

Този содомски изрод да вземат да го линчуват, че да не се мъчи повече!

Тая звучи като настъпена мачка :D то е едно мрънкане, то е едно чудо. Хората явно масово са с повередени слухови апарати :D

Гангам стайл има 3 милиарда ... да се скрие това плашило

Брутално надценена изпълнителка със още по-блутално надценени песни! Пълен боклук!

Е кво кат, още преди години беше мината тази граница. Каква новина е това? И гледанията са от хора дето го пускат постоянно в продължение на часове. Както си беше с оня кореец.

И кво? Получавам интрафолосна дистурбация като чуя такива новини....

Тъжно

Парчето е феноменално, а момичето има убийствен глас. Правят го заедно с брат и в домашни условия. Как изглежда няма никакво значение, тук e на 18 години. Тролчетата, които ръсите глупости за външния и вид, що не си сложите вашите снимки на по 18 години, да ви видим какви "убавци" сте.

И кое точно е феноменалното? И къде точно чу убийствения глас? Ти да не би да слушаш друга песен? Много не ща се правят вече в домашни условия и са в пъти по-добри от тази помия!

Убийствен глас имат Фреди Меркюри, Уити Хюстън, Роби Уилямс.. и много други. Тази диша на акумулатори кто Роси Кирилова навремето!

Убийствен глас ?????? Ти се шегуваш яко !!!

колко е "напушена" тази страшно изглеждаща "певица". Само като те погледне и ти идва веднага да се отдадеш на"бЕлото". Само така можеш истински и в подходяща среда да гледаш и слушаш най-новите и парчета един милион пъти. Ко' шъ прайм с младежта, боже ?!

Ужас, ..... много зле. 1 млн са жо видяла и няма да повторят. Много трябва да ти хлопа дъскана за да го износиш докрай.

е от острова на епстийн и бил клинтон

Отврат е това момиче, как може да изглежда толкова гнусно!

:) зле е работата с евроатлантизЪма и всички ще Омрем заобиколени от подобна културна смрад