17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да ядеш скъпи и гнили зарзавати.

За съжаление са назад и в класации за вегани и вегетарианци.

Но се издигат в гей о джендър класациите.

Най-мразим да сложът красива картинка от списание снимана в студо, с модели - и да ти напишът статия за балХар на село как мляще каквото е намерил полуизгнило за полвин цена. А после защо не ни уважавъте нас джурналята, и защо ни плуете. Ми сичкото е лъжа. Ниткой не живее като в списание, това първо, и второ, марзи ги да наснимът реалния живот, а после ама в балХар бият джурналята. Некой си е съчинил два реда, зел в хонорарчето, сложил е открадната снима от интернет - и опааа. има за ракийка днеска. А читателите цовът на умрело.

И какво искат да кажат с това тъпо изследване? Да се ядат всеки ден зеленчуци - дори през зимата. Внос от попиканите полета на Йордания и Турция ли? България е боклучарник за всички вносни плодове и зеленчуци , които не са редовни. Ама пък като гледам как софийските пенсионерки пълнят торбички с домати през януари - явно голема е разликата между пенсионера на село, произвеждал цял живот домати, за да може соц. буржоазията да си ги купува по 10 ст за килопреди време, и сегашните им пенсии и възможностои. Където е имало пак има А я се опитайте да продадете българска ябълка - не става. Имаме си вериги, където полските боклуци се продават на безценица. Ама някой да ги е проверикл за нещо?

И това е одновната причина да живеем с 10 г. по-малко от европейците.

Лошо, Седларов, много лошо!