Балканските страни от бившия източен блок претърпяха поражение на Евровизия 2021 (снимки)

Виктория ще пее на втория полуфинал утре, участниците на финала на 22 май ще бъдат изолирани в балон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо в Бг се гърми толкова около тази глупост? Тук в Испания, по- големия процент от испанците не са и чували за евровизия. Какво ме грее Вики, мики или чики ще спечелят? Ако се набутам за смс бих гласувал за нещо което ме кефи без значение от коя държава е!

Кой нормален човек гледа тоя еврогейски политически фестивал? Тази пародия дори и конкурс не мога да я нарека.

От две години не гледам Евровизия. Преди беше приятно семейно гледане. ЛГБТ,джендърството и транссексуалните направиха Евровизия Негледаема! Неприлично за деца и младежи,лош пример.

Норвежците с песен против тормоза в училище..... а бе тия съвсем са се завъртяли по спиралата на свободията..... да дойдат на Балканите, да видят плодовете на ученическата свободия.... арогантност, жестокост, неграмотност, хулиганщина, паразитизъм, непризнаване на никакви авторитети..... но, в някои страни, които са пример за просперитет, анархията се преследва от закона

Хареса ми песента на Израел

То една песен ...то един глас...то една визия чия щерка е тая па и брада си нема да го ожалиш горкото...

ПИТАМ СЕ ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ВИКТОРИЯ, НА ИЗБОРИТЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ А СЕГА ГИ НЯМА НИКАКВИ. ИЗЛИЗА ЧЕ НЕ СА ПАТРИОТИ А НАЙ ОБИКНОВЕНИ ЧАЛГАРИ.

Виктория още не е пяла...

До "Аз казах" : Е ти едва сега ли го разбра това ?

Да, много точно казано от 090 - млади американизирани демокрации. Очаквам да спечели Украйна

На тази снимка Вики е копнала леко Били Айлиш. Не е добра рая работа.

Защо е допуснат Израел на Евровизията !? След всичкото това варварство над палестинския народ в Газа и Ерусалим, което с нищо не може да бъде оправдано.

Ако някой все още го гледа това политико-трагично нещо, то трябва да посети доктор.

Всеки ден дир.бг ни убеждава че статиите им ги пишат Идиоти.....само прочетете заглавието и ви става ясно: Балканските страни от бившият източен блок.....ами те балканските страни са си винаги в източна европа, дали ще ги наречеш политически или не те пак са си балкански страни единствените в Европа...източна Европа.

Защо упорито пеят на английски? Нали представляват страните си, а превърнаха конкурса в конкурс за англоезична песен. Скука, кич, надпревара кой ще направи по-грандиозно шоу. Евровизия потъва. Да не говорим за оценяване по съседски или пък участие на Австралия и Израел в конкурса "Евровизия".

Пак ли политизирате всичко, бе, Дир? Прозрачни сте. Ако бяхте чули песните, щяхте да разберете защо се получава така...

За съжаление очаквам провалът да е днес. Не заради географското положение, а за безкрайно тъпата и скучна песен, написана под въздействието на някакви забранени субстанции и изпята от едно бледо, невзрачно пълно момиче, което няма грам живец в себе си. Вижте например изпълнителката на Гърция и сравнете сами.

Много точен коментар

Забраниха Беларус?

основните балкански страни - България, Гърция, Сърбия и Албания, още не са участвали, ама вече говорим за провал :( Да ви.... у джурналистите :(

Някой май никак не е слушал в часовете по география ;)

От кога Кипър е балканска страна?

Кой и даде диплома на Десислава? Май е проспала часовете по география.

Направо задминаха Аленния мак! Там поне освен политически коректна песента трябваше и да става за слушане и пеене. Тук е останала само политкоректността и нищо друго! При това е така вече поне 10-15 години. Отдавна вече не го гледам това нещо дето го титолуват песенен конкурс!

Аз пък се влюбих във водещата. Вярно височка е 3-4 метра, но е голямо бонбонче.

То и нашето мрънкящо недуразумение това го чака

Аз направих всичко възможно да подкрепя Гарванлиев заради злобата срещу него в РСМ за българският му произход, за съжаление не намерих нити телефон, нито смс къде да пратя, променили са нещата и вече се гласува през андроид приложение което нямаше как да използвам.

България не гласува.

До Мата Хари БЪЛГАРИТЕ ЧАКАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА СЛАВИ ЧАЛГАРА. ДО ТАМ Я ДОКАРАХМЕ.

"Директно на финала по регламент отиват страната домакин Нидерландия, плюс Великобритания, Италия, Франция, Германия и Испания." Аз ако бях на БХК да съм подал вече оплакване за дискриминационен правилник. Да обаче не съм и за това БХК защитава само "братчедите" и природно сбърканите в половата ориентация.

R Истински конкурс издържан изцяло в духът на еврогейският-превдодемократичен-юдомасонски-северноатлантически- неолиберализъм.Важното е да има повече негра и педерасти и най-вече да изобилствува от смехотворни тазовъртящи движение

Ама тази пародия на конкурс още ли я има. Политиката съсипа всичко хубаво.

Особенно противни бяха руската и украинска песни - буламач от национални музикални мотиви и уж съвременна музика. Абсолютен кич и некадърност.

да не участваме в такива извращения!

ИЗЦЯЛО политически “конкурс” . По малко “източна Европа”( преди , когато неше “модно”) , по -малко ЛТБГ , еди-колко процента :жени , еди-колко си : цветнокожи и т.н. до безкрай ! Нищо общо с песни, музика , изкуство изобщо талант !

Радев ще изпее балада на реваншизма, а публиката на Европа ще го отсвири.

Че някой гледа ли я тази пародия?!

Growing up is getting old? Кой ли "гений" е сътворил това недоразумение? Имаме страхотни поети - професионални и любители, отдел намерихте този ужасен ужасон?

Пускам си Веселина и не ми пука за еврогейовете.

Участник с брада и женски гърди ще спечели Евровизия.

Евровизия вече прилича на фестивала на политическата песен "Ален мак" Благоевград, печелят само полит-коректни певци и песни!

Направо задминаха Аленния мак! Там поне освен политически коректна песента трябваше и да става за слушане и пеене. Тук е останала само политкоректността и нищо друго! При това е така вече поне 10-15 години. Отдавна вече не го гледам това нещо дето го титолуват песенен конкурс!

Пълна порнография е тая евровизия. Опитах се да гледам, старах се да си харесам някаква песен, но не можах. Стигнах само до руската шит (защото не беше песен) и до там беше интереса ми.

Азербайджан и Израел в Европа ли са ? Даже Израел ги включили в Балканската лига по баскетбол. Майко мила какво тъпаци има.

те смислят да мигирарат тия месеци, и то по нашите земи...

Истина си е!

България е бедна държава и няма да развива спорт,наука и култура. Затова винаги сме на последните места. Само по смъртност сме на първо място в света.

Израел:- европейска държава. - смях в залата.

Този конкурс е за закриване. Защо има категория училищен тормоз? Защо някои страни направи отиват на финал?

Трябва да пуснат песен и за ковид- тормоз

Ами като дъщеритени нямат бради .....

Кипър бил "балканска страна"?!?! Дир-ници, избихте рибата, уроците по география сигурно ви ги е преподавала някоя плеймейтка...

И там едни БАЛКАНИ ЕДНИ ГОРИ........... ХАААА ХААААА Е ДИРА УТЕПААА КОЧА С МОТИКАТА ИЗБИХА РИБАТА С БЕЛИНА

Евровизия от поне десет години представлява едно политическо културно-масово мероприятие подобно на едновремешният комуняжки фестивал "Ален мак". Жалко начинание в което избират само полит-коректни участници - луди, ЛГБТ, соросидни протестъри от "млади или непобедили демокрациии" - всичко друго но не и музика !

Да, много точно казано - млади американизирани демокрации. Очаквам да спечели Украйна

"Българската изпълнителка Виктория Георгиева ще представи своята песен "Growing Up is Getting Old". Тя ли е автор на песента? Нали конкурсът е за песни, т.е. това българската песен? Типично българско заглавие

Ще ги скъсаме.

Да бе Пешко. Ама от смех....