Балканските страни от бившия източен блок претърпяха поражение на Евровизия 2021 (снимки)

Виктория ще пее на втория полуфинал утре, участниците на финала на 22 май ще бъдат изолирани в балон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще ги скъсаме.

Да бе Пешко. Ама от смех....

"Българската изпълнителка Виктория Георгиева ще представи своята песен "Growing Up is Getting Old". Тя ли е автор на песента? Нали конкурсът е за песни, т.е. това българската песен? Типично българско заглавие

Евровизия от поне десет години представлява едно политическо културно-масово мероприятие подобно на едновремешният комуняжки фестивал "Ален мак". Жалко начинание в което избират само полит-коректни участници - луди, ЛГБТ, соросидни протестъри от "млади или непобедили демокрациии" - всичко друго но не и музика !

Кипър бил "балканска страна"?!?! Дир-ници, избихте рибата, уроците по география сигурно ви ги е преподавала някоя плеймейтка...

Ами като дъщеритени нямат бради .....

Този конкурс е за закриване. Защо има категория училищен тормоз? Защо някои страни направи отиват на финал?

И там едни БАЛКАНИ ЕДНИ ГОРИ........... ХАААА ХААААА Е ДИРА УТЕПААА КОЧА С МОТИКАТА ИЗБИХА РИБАТА С БЕЛИНА

Трябва да пуснат песен и за ковид- тормоз

Израел:- европейска държава. - смях в залата.

България е бедна държава и няма да развива спорт,наука и култура. Затова винаги сме на последните места. Само по смъртност сме на първо място в света.

Азербайджан и Израел в Европа ли са ? Даже Израел ги включили в Балканската лига по баскетбол. Майко мила какво тъпаци има.

Пълна порнография е тая евровизия. Опитах се да гледам, старах се да си харесам някаква песен, но не можах. Стигнах само до руската шит (защото не беше песен) и до там беше интереса ми.

Участник с брада и женски гърди ще спечели Евровизия.

Пускам си Веселина и не ми пука за еврогейовете.

Евровизия вече прилича на фестивала на политическата песен "Ален мак" Благоевград, печелят само полит-коректни певци и песни!

Growing up is getting old? Кой ли "гений" е сътворил това недоразумение? Имаме страхотни поети - професионални и любители, отдел намерихте този ужасен ужасон?

Че някой гледа ли я тази пародия?!

Радев ще изпее балада на реваншизма, а публиката на Европа ще го отсвири.

ИЗЦЯЛО политически “конкурс” . По малко “източна Европа”( преди , когато неше “модно”) , по -малко ЛТБГ , еди-колко процента :жени , еди-колко си : цветнокожи и т.н. до безкрай ! Нищо общо с песни, музика , изкуство изобщо талант !

да не участваме в такива извращения!

Особенно противни бяха руската и украинска песни - буламач от национални музикални мотиви и уж съвременна музика. Абсолютен кич и некадърност.

Ама тази пародия на конкурс още ли я има. Политиката съсипа всичко хубаво.

R Истински конкурс издържан изцяло в духът на еврогейският-превдодемократичен-юдомасонски-северноатлантически- неолиберализъм.Важното е да има повече негра и педерасти и най-вече да изобилствува от смехотворни тазовъртящи движение

"Директно на финала по регламент отиват страната домакин Нидерландия, плюс Великобритания, Италия, Франция, Германия и Испания." Аз ако бях на БХК да съм подал вече оплакване за дискриминационен правилник. Да обаче не съм и за това БХК защитава само "братчедите" и природно сбърканите в половата ориентация.

Аз направих всичко възможно да подкрепя Гарванлиев заради злобата срещу него в РСМ за българският му произход, за съжаление не намерих нити телефон, нито смс къде да пратя, променили са нещата и вече се гласува през андроид приложение което нямаше как да използвам.

те смислят да мигирарат тия месеци, и то по нашите земи...

България не гласува.

То и нашето мрънкящо недуразумение това го чака

Аз пък се влюбих във водещата. Вярно височка е 3-4 метра, но е голямо бонбонче.

Направо задминаха Аленния мак! Там поне освен политически коректна песента трябваше и да става за слушане и пеене. Тук е останала само политкоректността и нищо друго! При това е така вече поне 10-15 години. Отдавна вече не го гледам това нещо дето го титолуват песенен конкурс!

Направо задминаха Аленния мак! Там поне освен политически коректна песента трябваше и да става за слушане и пеене. Тук е останала само политкоректността и нищо друго! При това е така вече поне 10-15 години. Отдавна вече не го гледам това нещо дето го титолуват песенен конкурс!

От кога Кипър е балканска страна?

Кой и даде диплома на Десислава? Май е проспала часовете по география.

Някой май никак не е слушал в часовете по география ;)

основните балкански страни - България, Гърция, Сърбия и Албания, още не са участвали, ама вече говорим за провал :( Да ви.... у джурналистите :(

Истина си е!

Забраниха Беларус?

За съжаление очаквам провалът да е днес. Не заради географското положение, а за безкрайно тъпата и скучна песен, написана под въздействието на някакви забранени субстанции и изпята от едно бледо, невзрачно пълно момиче, което няма грам живец в себе си. Вижте например изпълнителката на Гърция и сравнете сами.

Пак ли политизирате всичко, бе, Дир? Прозрачни сте. Ако бяхте чули песните, щяхте да разберете защо се получава така...

Защо упорито пеят на английски? Нали представляват страните си, а превърнаха конкурса в конкурс за англоезична песен. Скука, кич, надпревара кой ще направи по-грандиозно шоу. Евровизия потъва. Да не говорим за оценяване по съседски или пък участие на Австралия и Израел в конкурса "Евровизия".

Всеки ден дир.бг ни убеждава че статиите им ги пишат Идиоти.....само прочетете заглавието и ви става ясно: Балканските страни от бившият източен блок.....ами те балканските страни са си винаги в източна европа, дали ще ги наречеш политически или не те пак са си балкански страни единствените в Европа...източна Европа.

Ако някой все още го гледа това политико-трагично нещо, то трябва да посети доктор.

Защо е допуснат Израел на Евровизията !? След всичкото това варварство над палестинския народ в Газа и Ерусалим, което с нищо не може да бъде оправдано.

На тази снимка Вики е копнала леко Били Айлиш. Не е добра рая работа.

Да, много точно казано - млади американизирани демокрации. Очаквам да спечели Украйна

Да, много точно казано от 090 - млади американизирани демокрации. Очаквам да спечели Украйна

ПИТАМ СЕ ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ВИКТОРИЯ, НА ИЗБОРИТЕ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ А СЕГА ГИ НЯМА НИКАКВИ. ИЗЛИЗА ЧЕ НЕ СА ПАТРИОТИ А НАЙ ОБИКНОВЕНИ ЧАЛГАРИ.

До Мата Хари БЪЛГАРИТЕ ЧАКАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА СЛАВИ ЧАЛГАРА. ДО ТАМ Я ДОКАРАХМЕ.

То една песен ...то един глас...то една визия чия щерка е тая па и брада си нема да го ожалиш горкото...