Коментари - Барманът на Юсейн Болт се изложи във "Фермата" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно от многото безсмислени предавания в България

Хайде на поредните зрелища за простолюдиетоооо !!!

Аз си мислех,че изборите са за това....

там пускат още по-бездарни хитреци.

Не гледам подобни предавания, ама баси до къде стигнахме! Да представяме селския живот като баси тежкия живот, който само преуспели българи - бармани, ИТ специалисти, бизнесмени и прочее могат така стоически да преживеят. А баба и дядо на село ряпа да ядат - те с по 3-4 заболявания, на сигурно 40+ години участниците и 2 шепи хапчета успяват да се справят ежедневно със селския живот. Това ми напомня на оная снимка, дето 5-6 морски пехотинеца носят един дънер, а руска баба си го носи сама. Баси само как някои хора живеят в една капсула на парите и големия град и са забравили, че животът не е само в София и големите градове. От друга страна напира у мен един въпрос - ако си толкова успешен и живееш в лукс, що ти е, аджеба, да идваш и да се мъчиш да печелиш пари в реалити шоу??? Аз дори не го гледам, щото е баси загубата на време - даже тия 40-50-60 минути ми се виждат колосална загуба на време, предпочитам да седна и да чета някоя книга!

в първата вечер стана ясно, че има много общи елементи в правилата на двете предавания , които вървят в момента по телевизиите. Не е ясно, кой от кого копира, но приликите са явни. Интересно ми е, дали продуцентите на "Фермата " ще могат да работят тежка физическа работа три месеца, спейки на земята в спални чували ? Това, което правят е издевателство над участниците .

Ивайло се бил "издигнал" в кариерата до барман в пъб и живеел в лукс ?!? Хора, моля ви, не ставайте смешни - средно статистически местен момък или мома, под 20 г или в началните 20 г, завършил поне еквивалента на10-ти клас в Англия , без ясна представа какво иска да прави с живота в момента си, се хваща барман в пъб като първа работа...Е, разира се емигрантите без квалификации , катеря по друга социална стълбица, за тях може и да е пик в кариерата - , но не живеят в лукс в никакъв случай.

Нали трябва да те провокират и да те накарат да го пуснеш и да го гледаш! Който не е бил в Англия ще повярва, който е бил, ще се изсмее.... повечето не са били

Още първата вечер бира и ракия. Българина е алкохолик. Живее само за плюскане и ракийца.

Е какво значи изложил се, нали все някой трябва да загуби в тая игра

Хах , "преуспял" , "издигнал се" до барман на пъб :))) Боже , колко мъка има по този свят боже .....

Само успели българи, които се борят като луди за един ремонт на къща и една кола

Не е правилно шоу да се свързва с мисии като възстановяване на манастир - експлоатира се една благородна кауза за комерсиални цели най вече за ползу водещощите

така е, разрушеното трябва да си остава разрушено, изпишем ли си вежди, няма да променим същността си.

Гледай крайния резултат-ще има ли възстановен манастир накрая? ...а колкото до подбудите и целите, Друг ще отсъди, като му дойде времето.

Имах в предвид въстановането да не е шоу - на преден план изпъква шоуто и неговите елементи, а на заден план е "претекста" за манастира, който е нещо значимо с неговата символика и значение за вярата

Като имаш предвид да не е така, кажи как да стане, а не "така не става, ама и я не знам как да стане".

Редовно посещавам манастири от различните краища на страната със семейството, оставям скромно дарения, където има възможност, общувам със служителите на манастирите, участвам в техни събития ... за съжаление не мога да помагам в строителство. Мисля, че така помагам да се спре разрухта и забравата на тези места. Не трябваше да го пиша може би, но нека да се чуе друго мнение.

ОТКАЧАЛКИ - и организаторите и участниците и зяпачите .

От мияч, се издигнал чаааак до барман. Какъв забележителен прогрес в кариерното развитие! Стига тъпотии

Кой гледа подобни халтури? Някой с достатъчно свободно време, без личен живот, пристрастен към ТВ?

явно са си освободили малко време от писането в дир.бг

То няма проблем да се изложиш, ама накрая да кажеш "Ще взимам скалпове, повярвай ми". На какво да ти вярвам? Не харесвам хора, които използват "Повярвай ми" все едно са аварийки и може да "спираш" с тях навсякъде.

А болт знае ли за него?!

Може да не знае, ама като разбере, сигурно ще му натегне гайките, че да не е толкова кекав.

Едно от най-тъпите риалити шоа в ефир.Сбълскали " Сървайвър " с " Биг брадър " и се получава " Фермата ". Подпровени с изгъзиците на Иван и Андрейл Въртят , сучат все около жълтинката се върти- кой , какво , с кого , как- - простотия отвсякъде.Сега жени нямало да има , ама ще дойдат по-късно , ама те са в манастир. И така три месица все едно е на живот и смърт. А то си е обикновенна простотийка

Ами гледаш Славиту от Учиндол и ще си щастлив.

И той е същия гъз като онези двамата