17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А супер, безмозъчни с пари....тоя наследник на Халваджиян , ако имаше акъл, нямаше да избере и тоя вечно смръщен, неприятен урунгел с изкуствена коса за жена

Много див пич е ! Да са живи и здрави !

първата снимка е отврат

това тия халваджии ли са,дето халваджийката искаше да се въведат визи за българите които искат да посетят софия??

Трябва ли да празнуват като се плезят ?

Много е грозна и наистина вечно намръщена!

Ами така е, лиготиите идват с парите! Това са хора от друга планета, едва ли знаят цените в магазините и т.н. Съдба............

Не ме интересуват нито задниците, нито езиците на тези двамата. Противно е!!!! На техните снимки се снима или дупето на Алекс или изплезените им езици, много ниска култура, много нещо!!! Не разбирам подобни безцелни и отблъскващи кадри.

Много ми е важно да ме осведомявате и онгледявате как точно тоя льохман-безделник и метресата му ваканцуват. иначе няма да мога да заспя.

Булгаристан е идеално място където виреят и се развиват подобни типове "халваджиян" .

Много точна и изразителна снимка сте им поместили. Знае се какво означава плезенето и показването на език към хората. Те ни се плезят на нас, " глупаците" според тях, защото на нашия гръб почиват по малдиви и курорти. Да се не върнат.

що? плаща ти като му лижеш задника?

не е така. това е същият весел и безгрижен инфантил като рижавия принц, който също получава всичко наготово в живота. но този поне го издържа баща му, а не английските данъкоплатци и поне се прави, че работи като оператор в продукциите на баща си. така че, нашенския инфантил е доста по-нормален и приемлив от ингилизкия инфантил....

и прилича на глист. Ама тоя нали е дебилен - върза го с това дете и сега си живее живота на к а

е, не е така. Баща му, неизвестно как , е обсебил една телевизия и в крайна сметка му плащат дебили с СМС и реклами. Так аче си приличат с Хари. С тази разлика, че хари е длъжен да се съобразява с куп неща, а нашият дебил - не.

Тяхното послание е - на глупаците в България им пожелавам да продължават да гледат българска телевизия тоест халваджиянска телевизия за да обиколим напълно света 300 пъти а вие нашите зрители продължавайте да ни следите фотосесиите

И как точно на твой гръб почиват не разбрах?

Този БЕБО, в крайна сметка как се казва /по лична карта/ така ли?

И тяхното си стои.Не завиждайте на тези ,просто няма за какво.

Тези въобще имат ли една нормална снимка ?

Ако този инфантил не беше син на Магардич Халваджян и за хигиенист нямаше да го вземат в това шоу.А това с изплезените езици,меко казано в простафелско.

Детето се казва Еди!!!!....не Един

ВСИЧКИ НА ЕДНО МЯСТО ЩЕ ОТИДЕМ И ТОГАВА НЯМА ДА ИМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЗНАЕШ ЦЕНИТЕ В МАГАЗИНИТЕ ИЛИ НЕ!!!!!

Един много прилича на една...

Типичния лумпен. От скука и празен живот прави селфита с маймунски изг-зици. Защо пускате тоя спам? Вдетинения дори българин не е и нищо градивно не е създал за България.

Трябва ли детето да е с дълга коса? Не се знае момче ли е или момиче....Или сега е джендър а после ще се самоопредели! Засрамете се не обърквайте децата!

Дреме ти. Ако някой влиза тук за да получи достоверна информация, много се е объркал. Ще му купят една риза и ще му станат кръстници...

слабоумни кретени като вас наистина ли смятате, че една дълга коса определя пола на детето? То само ще си прецени какво е, объркването идва от такива като вас.

Много вдетинен.

То не може да си определи само пола след като вече се е родило с мъжки полови белези и всичко каквото му е необходимо.Нещо не сте добре с главата или не сте си подредили ясно мисълта.Няма как да си играем на Господ и да си определяме сами пола , раждаме се с ясни белези , друг е въпроса дали някой ще си откача впоследствие или не.

И непременно при нечестните и мразещи нас, българите, гърчоля? Но и ние ги мразим и ненавиждаме, много повече от тях... Заради тяхната нечиста съвест и проклетията в душите им.

Само месо плюскате,вижте си езиците,отровени сте .но ,не само от плюскане ,а и от безполезен живот.

Може ли нормален човек над 5 годишен да се казва така. Пък и да се онези по този начин. Предполагам се мислят за оригинални. А единствено човек би могъл да си пропусне вечерята като види тези " мили" кадри.

да вземе верки с този бял език, казвам го като специалист

Тая, любимата Александра, с топчето на езика, си мисля, че е професионалистка в определен жанр, свързан със специални умения, които не всеки / даже не всяка / притежава. Е, не е чудно, че е на почивка в Гърция! Да са живи и здрави!

е то като нечистоплитния си дядо

да вземе верки с този бял език, казвам го като специалист

Па разбира се , че не косата определят пола на детето. Всеки знае,че това са чорапките - сините ги носят момченца, розовите - момиченца! Фасулска работа!

Тази циганка ли е?

Дирниците ме изтриха, но пак ще го кажа това, което ви казвам всеки път - ами работете каро мен търтеи с търтеи, колко пъти трябва да ви повтарям, че сте мързеливци и затова и мизерни. Да бяхте станали циркаджии, не доктори, учители и инженери, завистливи мързеливи търтеи такива!!! Айде пак да ме изтрият дирниците, истината боли нали!

С езика си вади хляба жената. И допълнителни съоръжения си е инсталирала. Ако те послуша и Бебо ще в замени с друга с пет обеци на езика и 10 на оная работа. Да не е луда!

Кой си ти бе Бедрос че толкова силно искаш да ме информираш къде празнуваш рождения си ден и с кой? Всеки ден дарен от Бога ( независимо как го наричат различните хора ) някой празнува рождения си ден със семейството си, но не занимава другите хора с това. Или да разбирам статията като намек към тези, които не са се отчели пред теб с подаръче?

Неприятна снимка.

Ле ле! Ужас! По-грозна картина не съм виждала!

Не бе, той за "Бебо" говори да взима мерки. С тази кандида сигурно много катерички са побелели. Добро око има специалиста по-горе.

Снимките не са от Гърция......там няма кокосови палми.....лъжливи измикяри !

Да ....гледа на ръка, и пуши лула !

Ко са напрягаш ма......вместо да ми се засягаш си пострижи джендърчето.....просто е !

Бащата Маги, синът Бебо. Интересно.

Бедрум май ; )