17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво безочие само,нямала корекций... не стига че цялата се е направила да прилича на Карла Бруни,ами и лъже,дано младите не се подвеждат,а да я видят преди корекцийте кво квазимодо е била с бузи и нос като мисирка...ама парите и лицемерието са навсякъде и над всичко...жалко наистина много жалко за младото поколение....живот изпълнен с фалш!

Действително И Белла и Джиджи и брат им са адски красиви! Рядко хубава комбинация от гени.

Нощно време всички котки са сиви

Откъде ги измисляте тия заглавия, беее .... щях да се задавя от смях

Без определения за най-красива. Красотата е в очите на наблюдателят. А той е различен. Иначе е съвсем нормално да минава от едно на друго нещо като дете. И Стоичков бил спринтьор на 60 метра до 12 години, доколкото си спомням казвано. И Кубрат Пулев бил вратар в ЦСКА като дете.

Обикновена симпатична и добри фотографи. Красива- със сигурност не, колкото и субективно да разбираме красотата.

Най-красива???? Стига с тези сурерлативи, вижте очите й - малки, лисичи .... Има много по-красиви манекенки.

Ха, челюстта и особено грозния нос са по голям проблем от очите.

Джиджи била поканила и увещавала Бела да участва в ревю на Дезигуал и Бела едва се навила, щото й било скучно, след което срамежливо пристъпила на подиума без никаква предварителна подготовка и "изкъртила мивките" с присъствието си ? Странно как става така, че редова манекенка има глас в решението , кой модел да участва в ревю на утвърдена модна къща, без кастинги, без подготовка или опит - напълно неизвестно име..Хубава приказка , но като всяка приказка..

Тази жена има над 20 корекции по лицето и тялото си, има клип в Интернет който подробно ги описва, от клипа е видно че е присвоила лицето и маниерите на младата Карла Бруни която е била естествена хубавица.Да се нарича някакъв Франкенщайн 'красавица" насажда много грешни представи в очите на младите жени и момичета.Горката Изабела дори няма мимика вече.Естествено вината не е само нейна а и на откачената и майка, неуспял модел.

Мя критерии за красотата на жена е след като излезе гола от дУша. Тогава се разбира истинската красота. А за хората, които държат на пИЙЙЙниИ, всяка може да е най-красивата.

tonk11

Това ли е най-красивата на земята? На коя земя? Щото не е на нашата.

или след пластмасата е станала "красива"?

Леко е нелепо да се провъзгласява за най-красива на планетата жена, минала през n-брой пласични операции, корекции на лице и тяло, филъри и т. н. Както пишат по-долу, ние може и да си лягаме с крокодили, ама са си наши и са си естествени. Тия конфигурирани скелети хич не ми ги хвалете.

Азиатката не е виновна, че се е родила толкова грозна, та се валага да рисуват лице по главата й.

толкоз ли не си виждал хубава жена в живота си?!? тая става, ма па чак най хубава.......

Бе кой знае с какъв крокодил си лягаш вечер, ама нейсе.

Че е хубава, няма спор. Ама, най-хубава - едва ли. Хубостта е в очите на наблюдателя. И по-хубави съм ибал, или поне така си мисля....а наздраве!

Пена на Вуте е още по-най убава.

Студено, отблъскващо лице, дори статуя е по- вероятно да се усмихне пред нея!За красота изобщо неможе да говорим....

Лили Райнхарт и Зара Ларсон са най хубави, погрешна класация

На мама тийнейджърчето пъпчасало, да ти имам вкуса...

Аман от разбирачи! Българина знае всичко - жени, коли, вируси... Погледнете първо вас и половинките си преди да плюете хората.

Ееех тия лоши българи!

ПОЛОВИНКИТЕ НИ НЕ СА МАНЕКЕНКИ И НЕ НАСТОЯВАТ ДА СА НАЙ-КРАСИВИ! А ОТ КРАСОТАТА ДО СЕКСА ИМА МИЛИОН КОСМОСИ РАЗЛИКА.

Не е виновна жената за писаниците на "модните" журналисти.Иначе е хубава ,но най-хубава е прекалено. И на края ,всеки с вкуса си.

е сестра й е по-хубава от нея

Е балдъзата е винаги по-убава

Природата никога не греши, след като е с естествен рус цвят на косата, защо и е необходимо да я прави черна, щото видите ли да се била отличавала в семейството, че е черната овца, на кого му е нужно това? Аз също съм руса ,пробвала съм да си боядисам косата черна и защото съм много бяла заприличах на гейша с тебеширено лице на фона, на гарвановочерната коса, все едно че съм намазана с вар. А колкото до това, че е била най-хубавата, глупости има по-хубави жени и то естествени!

Най-голямата грешка е жена с руса или светлокафява коса да се боядиса черна. Седи много неестествено. Същото като изрусена с тъмни плътни вежди.

има готино тяло, но както казваше един мъдрец - по хубави сме виждали и с по грозни сме спали. прилича на цеци красимирова, преди да я уцели куршума от самоковеца

Ужас. На улицата пред къщата ако застана ще минат 10 по-хубави за половин час. Излаготе се.

Господи... По улиците се разхождат много по-красиви жени.. Кой ги раздава тези "титли"...

Аз искам само главичката..главичката..

Да ама няма рамене, ще ти влезе целият!

Няма да усети. И без това е къс и тънък

Защо съм останал с грешното впечатление, че Мима Бакалова е най-красивата жена на света?

И най-красивият пуяк на света, отзад има най-обикновен пилешки задник.

И тя знае че се продава по-добре като си показва краката и циците. Иначе реват, че гледали на тях като на сексуални обекти.

Това че твоя болен сексистки мозък гледа на някой човек като обект си е ТВОЙ проблем.

Щеш не щеш, за мъжа всички красиви жени са обекти! Ако нещо прескочат искри, тогава може и за любов да говорим.

Ваня, всеки може да лепи етикети. Според мене, ти си обременена феминистка, страдаща от тревожност и депресия. Проблемът е, че жените обичат за се показват голи или полу-голи, което, естествено, събужда сексуално желание в мъжете. Тогова, жената е само сексуален обект, нищо друго. Ако искаш да те възприемат на сериозно и "не-сексистки", облечи се по-скромно и не си показвай пичката и/или циците. Ти как се чувстваш, когато някой сложи пред лицето ти любимата ти торта? А, Ваня?

И кажи защо да не си показва краката? На вас мъжете някой казва ли ви какво да си показвате? Обясни арабския си манталитет да го разберем?

Жените си показват каквото си показват, защото после се чува "Уаау", а мъжът като си покаже ... се чува "ууу" ... Ей за това отраканите жени знаят на кого, кога, какво да покажат и им се получават нещата.

Най -красивата на света пфффф я бягай бе аз сутрин ги “снасям” по красиви. Аман от гущери избрала била модния подиум пред олимпийските ама друг път избрала е х.я пред здравите тренировки. Само промиват акъла на децата с тия Кардашиянки миризливи

Познавам стотици по-красиви от нея. При това визирам само дмаите над 30.

Толкова много фалш за да се продава плът и скъпи парцали.

Кви са тия урсупии?

Тоя не бих я пипнал

Най-красива ли? Сигурно според някой с 10 диоптъра.

Винаги съм се чудил кой ги провъзгласява за най-красиви. Най-красива е кога ме нема. Виждал съм десетки по красиви, но просто не са известни с нищо и никой не ги познава. Тая е изпилена като рептил, с 4 кг грим Не мерси...

винаги съм я намирала с малко мръснишко излъчване не е красива

Ние харесваме "мръснишкото излъчване". Много!

може да харесваш но не е красива:)

Абе то с хиляда пластични операции всеки може да бъде "най-красив". Хвалете ми тия с естествената красота, дето вече се броят на пръсти.

За каква красота става дума тук?